ark.aradım yogunum dedı yaaa daha ırtıbat saglayamadık
ben hala dr karar veremedim şimdiye kadar tüp bebeek tedavimi yapan dr a gidiyordum ama artık degiştirecegim, dogum ve kontroller epey pahalıya gelecek sonucta emekli sandıgına mensup olarak calısıyorum devletten yararlanmak istiyorum ama kontrollerde gene özelde de takip ettirmeyi düşünüyorum istanbulda yasşayanlar bülent kars'ı duydunuz mu bir bilginiz var mı???
öğrenen bazı arkdaşlar var canım bende o yüzden umutluyum öğrenmek için olmazsa
doktora biraz ısrarcı olucam artık olumunekankayizsmile
darisi size canim insallahhhhtatlm bnm..gözünüz aydın..opuyorumnanaktan
hosbulduk:)hoşgeldinizz
selam kizlarr
bugün doktordaydik
hersey gayyet güzel dedi cok sükür ense kalinligi falan ölcüldü normal cikti.
ikili test yaptircakmisin dedi.ve anlatti.ultrasonla.yüzde 70.ikili teste yüzde 80 cikiyor dedi.
yüzde yüz olan birsey yok dedi.sagliksiz ciksa bile karninda hic bir tedavi uygulanmiycak caresi yok dedi.ben kendim bile yaptirmadim hamile iken cünki ben doktoardan önce anneydim dedi.sagliksiz olunca sonlandirmiycaginiza göre gerek yok dedi.bende yaptirmiycam o zaman dedim.
cinsiyetini söylemedi
4 aydan önce demiyoru martik dedi.5 hafta sonraya verdi randevuyu.bugün ögrencem diye seviniyordum:)
mezime kizzzzzz sen benden önce ögrenceksin bu gidisle:))
Hosgeldin Feyza79... bu ne guzel gelis boyle... cinsiyetini ogrenebildinmi bebisinin...
insallah canim bakalim sen 13 haftadasin belki sen cinsiyetide ögrenirsin.bende o yüzden yaptrmadım 2li test.çok sevndm bebeğinn sağlıklı olmasına bende yarın gidiyorum darısı başıma inş.eyvahedigeldismile
insallah canim bakalim sen 13 haftadasin belki sen cinsiyetide ögrenirsin.
selam kizlarr
bugün doktordaydik
hersey gayyet güzel dedi cok sükür ense kalinligi falan ölcüldü normal cikti.
ikili test yaptircakmisin dedi.ve anlatti.ultrasonla.yüzde 70.ikili teste yüzde 80 cikiyor dedi.
yüzde yüz olan birsey yok dedi.sagliksiz ciksa bile karninda hic bir tedavi uygulanmiycak caresi yok dedi.ben kendim bile yaptirmadim hamile iken cünki ben doktoardan önce anneydim dedi.sagliksiz olunca sonlandirmiycaginiza göre gerek yok dedi.bende yaptirmiycam o zaman dedim.
cinsiyetini söylemedi
4 aydan önce demiyoru martik dedi.5 hafta sonraya verdi randevuyu.bugün ögrencem diye seviniyordum:)
mezime kizzzzzz sen benden önce ögrenceksin bu gidisle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?