2010 Ekim Anneleri

canım evet duydum ama yine burdan........bülent kars özel güven tıp merkezinde çalışıyormuş maltepede ve iyi diyorlar.......sen nerden duydun

selam kizlarr
bugün doktordaydik
hersey gayyet güzel dedi cok sükür ense kalinligi falan ölcüldü normal cikti.
ikili test yaptircakmisin dedi.ve anlatti.ultrasonla.yüzde 70.ikili teste yüzde 80 cikiyor dedi.
yüzde yüz olan birsey yok dedi.sagliksiz ciksa bile karninda hic bir tedavi uygulanmiycak caresi yok dedi.ben kendim bile yaptirmadim hamile iken cünki ben doktoardan önce anneydim dedi.sagliksiz olunca sonlandirmiycaginiza göre gerek yok dedi.bende yaptirmiycam o zaman dedim.
cinsiyetini söylemedi
4 aydan önce demiyoru martik dedi.5 hafta sonraya verdi randevuyu.bugün ögrencem diye seviniyordum:)
mezime kizzzzzz sen benden önce ögrenceksin bu gidisle:))

bende o yüzden yaptrmadım 2li test.çok sevndm bebeğinn sağlıklı olmasına bende yarın gidiyorum darısı başıma inş.eyvahedigeldismile

canım gözunaydın...ayy ben resme bakınca erkek galıba dedım nıe sölememıs yaa 5 haftayada ooohaa yaniii 1 ay geckın ben catlarım yaa ay pers. gıdeyım dıodum gıtmesemmıkı..yok yaa benımkı görursem söylerım dedmıstı avrupa farklı galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…