2010 Ekim Anneleri

melısesra doktorda sımdı nasıl heyecanlıdır
ironıc hiç görunmedı bugun nerelerdeyse

MEZİME HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN ARKADAŞIM BEN HALA KARAR VEREMEDİM DE

aaaaaaa kayseriden cıktı bırı şükür yaa canım ben tekten hast. gıdıyorum ya sen?[/QUOTE]

canım ben de avrupa hastanesine gidiyordum ama bu hafta erciyes hast. denemek istiyorum.sen memnun musun doktorundan

nevyas rica etsem tekrar eklermisin beni bir değişiklik oldumu zaten hqaber veriyorum sana özel mesajda attım eklersen sevinirim son adet tarihim 6 ocak doğumu 13 ekim yaş 36 kilo 80 eklersen sevinirim

aaaaaaa kayseriden cıktı bırı şükür yaa canım ben tekten hast. gıdıyorum ya sen?

canım ben de avrupa hastanesine gidiyordum ama bu hafta erciyes hast. denemek istiyorum.sen memnun musun doktorundan[/QUOTE]

avrupaya hıç gıtmedım doktorlarını begenmıolar ercıyestede benım eskı dr. vardı ama sımdı adanada calısıo artık o olsaydı zaten ona gıderdım ercıyeste gıdıosan sadece zekı yılmaz önerırım..ben nurettın turktekın gıdıyorum cok memnunum

kızlar ben gidiyorum cok uykusuzum uyusam iyi olcak kendimi iyi hissetmiyorum bugun.

avrupaya hıç gıtmedım doktorlarını begenmıolar ercıyestede benım eskı dr. vardı ama sımdı adanada calısıo artık o olsaydı zaten ona gıderdım ercıyeste gıdıosan sadece zekı yılmaz önerırım..ben nurettın turktekın gıdıyorum cok memnunum[/QUOTE]

zerrin hanımı çok önerdiler , senin bi bilgin var mı ?

kızlar besık olarak ne alcaksınız ne dusunuosunz ben oyun parkı olanlardan dusunuorum sızx?

zerrin hanımı çok önerdiler , senin bi bilgin var mı ?[/QUOTE]

aslaaaaaaaaaaa...bayana mı gıtmek ıstıosun sen

aslaaaaaaaaaaa...bayana mı gıtmek ıstıosun sen[/QUOTE]

yoo bayan olduğu için değil ama çok iyi bi doktor olduğunu söylediler

meraba kızlar, nasılsınız bakimm, bebişler nasıl? biz bugün 14.haftaya girdik çok şükür, mide bulantılarımda 2 gündür azaldı :)

meraba kızlar, nasılsınız bakimm, bebişler nasıl? biz bugün 14.haftaya girdik çok şükür, mide bulantılarımda 2 gündür azaldı :)

hoşgeldin cnm oh maşallah azalsın o bulantılar gelmesinlerde bi dahalmaz:cnm senin tıckerinde 13.hafta diyor sen 14.evet gebelik siteelrindede öle mesela 13+0 13+6 14.hafta olarak ozmn bndemi öyle hesaplıyım

aslaaaaaaaaaaa...bayana mı gıtmek ıstıosun sen

yoo bayan olduğu için değil ama çok iyi bi doktor olduğunu söylediler[/QUOTE]

canım dr. hemen hepsını bılıyorum benım önerecegım benım doktorm,zeki bey melıkgazıde cahit gözüakça var

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
johnnybravo, slcn+, kontes26, kamyas, yarican+, Feyza79+, gulayse7+, NevYas+, bat, kubili, esengülüm, duygutrkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…