kızlar besık olarak ne alcaksınız ne dusunuosunz ben oyun parkı olanlardan dusunuorum sızx?
tskler cani mdarisi size olsun insallahhosgeldın feyzaaa masllahhh yaa:):ecrin_bebek:
insallah sen bari ögren.nasi lda heves ettim di herkes ögrenmisti:)inşallah söyler çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
sagol canim darisi size insallahhhh.feyza cnm hosgeldin. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim maşallah kuzuna
hic sorma canim ya 5 hafta dile kolay insan merak ediyor iste ne yapyim:)benim gittigim doktor türk.11 haftada söylüyordu.demek bazi kisilerde yanildi basini agrittilar.o yüzden susmayi tercih etti:)ama yabancilar kesinlikle demez.cinsiyet sordun mu saglikli olmasi önemli deyip basar fircayi.tabiki bizim icinde öylede insaniz merak ediyoz istecanım gözunaydın...ayy ben resme bakınca erkek galıba dedım nıe sölememıs yaa 5 haftayada ooohaa yaniii 1 ay geckın ben catlarım yaa ay pers. gıdeyım dıodum gıtmesemmıkı..yok yaa benımkı görursem söylerım dedmıstı avrupa farklı galibaaa
öyle canim yabancilar hic konusup bilgi vermez bakar bakar iyi der kaldiriravrupaya hıç gıtmedım doktorlarını begenmıolar ercıyestede benım eskı dr. vardı ama sımdı adanada calısıo artık o olsaydı zaten ona gıderdım ercıyeste gıdıosan sadece zekı yılmaz önerırım..ben nurettın turktekın gıdıyorum cok memnunum
masallah canimm daha da gecer insallahhhhhhmeraba kızlar, nasılsınız bakimm, bebişler nasıl? biz bugün 14.haftaya girdik çok şükür, mide bulantılarımda 2 gündür azaldı :)
Ben mobilya olandan alıcam altında çekmecesi olanlardan...
selam kizlarr
bugün doktordaydik
hersey gayyet güzel dedi cok sükür ense kalinligi falan ölcüldü normal cikti.
ikili test yaptircakmisin dedi.ve anlatti.ultrasonla.yüzde 70.ikili teste yüzde 80 cikiyor dedi.
yüzde yüz olan birsey yok dedi.sagliksiz ciksa bile karninda hic bir tedavi uygulanmiycak caresi yok dedi.ben kendim bile yaptirmadim hamile iken cünki ben doktoardan önce anneydim dedi.sagliksiz olunca sonlandirmiycaginiza göre gerek yok dedi.bende yaptirmiycam o zaman dedim.
cinsiyetini söylemedi
4 aydan önce demiyoru martik dedi.5 hafta sonraya verdi randevuyu.bugün ögrencem diye seviniyordum:)
mezime kizzzzzz sen benden önce ögrenceksin bu gidisle:))
hoşgeldin cnm oh maşallah azalsın o bulantılar gelmesinlerde bi dahalmaz:cnm senin tıckerinde 13.hafta diyor sen 14.evet gebelik siteelrindede öle mesela 13+0 13+6 14.hafta olarak ozmn bndemi öyle hesaplıyım
ben de oyle ıstıyorum hem altında hem yanlarında cekmecelerı var ve de sallanıyor ustelık cok da mınık degıl 6 yasına kadar kullanılabılır
eed hemso bende ordan dusuom benm arkadas oranın sahıbının kızı daha da hesaplıya gelırr:) gıdelım beraberr:)
tickerde 13+0 yazmadıgı icin 13 haftalık yazıyo canım.. yarın artık 13+1 yazar heralde.. 13+0 ve 13+6 arası 14.hafta oluyo yani..
slm kızlar nasılsınız ya herkes 12 haftada cinsiyet öğrenilebilir diyo benim randevum 6 nisan ve gittiğimde 12+4 olacak acaba bende öğrenebilirmiyim cinsiyetini..
YARİCAN canım gördünmü örgü modelini...
merhabalar hanımlar nasılsınız? ben 2 gündür cok kötüydüm bugün sükür iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?