2010 Ekim Anneleri

ya benm ewım cok genıs olmadıgı ıcın ben oyun parkından ıstıorum hem kurulup kaldırıldıgında kucuk yer kaplıorr hemde ılerde cocouk ıcınde yalnız bırakılıobılıo oyun oynaması ıcın ne bılım:hulya:

kızlar besık olarak ne alcaksınız ne dusunuosunz ben oyun parkı olanlardan dusunuorum sızx?

selocan nerden alıcan gölcükte özdeller bebe var kapalı çarşıda biliyosundur oraya uğramadan bebeğine hiç bişe alma ben herşeyini ordan alıcam geçenlerde annemle gittik büyük beşiklerden çok küçükler varya hani onlara bayıldım park yataklar çok çeşiti var ama ben mobilya alıcam daha doğrusu takım alıcam

Merhaba kızlar.nasılsınızz.ben de randevum haftaya olmasına ragmen dün dayanamayıp gittim.hersey yolundaymış.çok güzel bi duyguymus gercekten.rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Bu arada sizin gittiğiniz doktorlar renkli ultrasonlamı bakıyo yoksa siyah beyaz mı?

hosgeldın feyzaaa masllahhh yaa:):ecrin_bebek:
tskler cani mdarisi size olsun insallah

inşallah söyler çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
insallah sen bari ögren.nasi lda heves ettim di herkes ögrenmisti:)
genelde yani:))

feyza cnm hosgeldin. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim maşallah kuzuna
sagol canim darisi size insallahhhh.

hic sorma canim ya 5 hafta dile kolay insan merak ediyor iste ne yapyim:)benim gittigim doktor türk.11 haftada söylüyordu.demek bazi kisilerde yanildi basini agrittilar.o yüzden susmayi tercih etti:)ama yabancilar kesinlikle demez.cinsiyet sordun mu saglikli olmasi önemli deyip basar fircayi.tabiki bizim icinde öylede insaniz merak ediyoz iste
öyle canim yabancilar hic konusup bilgi vermez bakar bakar iyi der kaldirir
sükür türk var.en ince dedayina kadar anlatiyor.

meraba kızlar, nasılsınız bakimm, bebişler nasıl? biz bugün 14.haftaya girdik çok şükür, mide bulantılarımda 2 gündür azaldı :)
masallah canimm daha da gecer insallahhhhhh

slm kızlar nasılsınız ya herkes 12 haftada cinsiyet öğrenilebilir diyo benim randevum 6 nisan ve gittiğimde 12+4 olacak acaba bende öğrenebilirmiyim cinsiyetini..

YARıCAN canım gördünmü örgü modelini...

cok sevındım canım hadı gozun aydın darısı basımıza

eed hemso bende ordan dusuom benm arkadas oranın sahıbının kızı daha da hesaplıya gelırr:) gıdelım beraberr:)

hoşgeldin cnm oh maşallah azalsın o bulantılar gelmesinlerde bi dahalmaz:cnm senin tıckerinde 13.hafta diyor sen 14.evet gebelik siteelrindede öle mesela 13+0 13+6 14.hafta olarak ozmn bndemi öyle hesaplıyım

tickerde 13+0 yazmadıgı icin 13 haftalık yazıyo canım.. yarın artık 13+1 yazar heralde.. 13+0 ve 13+6 arası 14.hafta oluyo yani..

ben de oyle ıstıyorum hem altında hem yanlarında cekmecelerı var ve de sallanıyor ustelık cok da mınık degıl 6 yasına kadar kullanılabılır

Oda yapmaya yerim yok burayı kiraya verip büyük eve çıkalım dedik kayınpederim kabul etmedi bende yatak odama koyucam mecbur mobilyalar hoşuma gidiyor altta çekmeceleride işe yarar yanda dolaplı olanları daha büyük o sığmıyor odama sallanır alıcam bende ne alırsanız alın sallanır olsun mutlaka bazı bebekler durmuyor sallanmadan..

evet slcn, 10.haftadan sonra cok artmıştı bulantılarım bütün gün bulanıyodu, şimdi sadece hafif sabahları kaldı cok şükür :)) seninde gecer inş..

saol feyzacım, inş.. seninde gözünaydın bebişini görmüşsün..

eed hemso bende ordan dusuom benm arkadas oranın sahıbının kızı daha da hesaplıya gelırr:) gıdelım beraberr:)

hadi canııımmm iyisin ozaman sen =)))

benimde develi bebe sahibi tanıdığım ama özdellere nazaran pahalı ama bebe kıyafetleri develide daha kaliteli geçen zıbın takımı aldı annem 33lira akannehir ordan bikaç şey alıp geri kalan herşeyi kaynanama özdellerden aldırıcam zıbından tırnak makasına kadar ne gerekiyosa ordan alıncak oyönden çok iyi orası bence gittinmi ki hiç

slm canım, dediğin sitedeki örgü modellerine baktım ama resim falanmı yükledin görmedim ben :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…