2010 Ekim Anneleri

eed dewelı daha kalıtelıı..ama ozdeller daha cok cesıtlıı :) cok gusel seyler war yaaa ınsan cıkmak ıstemıo

ben golcukluyum ama derınceye gelın gıttımm...rasathane bagcesmeye cıkarken dımı??

bende gölcüklüyüm tabaş petrol üstü kaydirigubbakcemile3
izmite gelin gittim 3.5 ıl önce evt bağçeşmeye çıkarken ama çok yukarda değil
ama 1.5yıldır düzcedeyim :sinifsinif::sinifsinif:

canım, benim yolladığım o yazıda dikkatli okursan, ''kalıtımsal deildir, sadece genetik bi bozukluktur'' diyodu. yani taşıyıcılık diye bişey yok, zaten down sendromu bi hastalıkta deil, sadece gende olan bi bozukluk, 46 olması gerekirken kromozom sayısının eksik yada fazla olması..ve kesin sebebide belli deilmiş, sadece istatistiksel olarak annenin yaşıyla bi bağlantısı kurulmuş. yani canım ailende olması seni bağlamıyo, sen hic kötü düşünüpte stres yapma..

benım var musaıt bır odam ama bebegımı yatak odasından yanımızda yatırıcam oda yapmaya gerek yok dıye dusunuyorum bı tane sıfonyer alıcam bı de sallanır besık yatagımın yanına koyucam yatagını da olumunekankayizsmile kıyafetlerını sıfonyere bezlerını hemen lazım olucak camasırlarını fılan da besıgın cekmecelerıne dusunuyorum ama kesınlıkle sallanır ve cekmecelı alıcam

Kızlar arkadaşımın ilk bebeğiydi gitti hevesle çok güzel bir mobilya beşik aldı bebeğe 900 tl verdi ama bebek içinde 3 gün yatmadı bu defa gidip şu sallanır küçüklerden aldı sepet gibi ondada 8 ay yatabildi ayaklandığı için düşme tehlikesi vardı bu defa gidip park yatak aldı anlayacağınız 1 yılda 3 beşik kullandı o yüzden sallanır olmasına dikkat edin.

eed dewelı daha kalıtelıı..ama ozdeller daha cok cesıtlıı :) cok gusel seyler war yaaa ınsan cıkmak ıstemıo

aynen öle zor tutuyorum kendimi anneme gittiğimde çarşıya gitmemek için
bu arada ablamda derincede
offf biran önce büyüselerde başlasak artık alışverişe

ziyaretçi msjlarını amacın dışında kullanıldığından dolayı sisteme ağırlık veriyomuş kaldırılmış ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…