2010 Ekim Anneleri

kızlar merhaba ben en son martın 18 de dr gıttım bıdaha 25 nısanda cgırdı benı sımdı meraklanıyom acaba nasıl bebek bı sorun varmı dıye pronayak oldum ıyıce cok takındı yapıyom 12 +2 gunlugum

diğer hanımlar niye selamımı almıyorsunuz darılıyorum ama aranıza almak istemiyormusunuz yoksa

canım insan vücudunda 46 kormozom var.........23 tane çift........ama benim 23 tane çift olan kromozomlardan birinde 13 ve 21. kromozomda birleşme var..........yani bozuk olan kromozomların denk gelmesi nedeniyle bebek down sendromlu doğabilir........işte benim korkumda bu ama tabi denk gelmeyebilirde allah büyük........çok şükürki rahatım stres yapmıyorum sadece kontrollere gittiğimde şimdi kötü birşey söyleyecekler diye düşünüp ürküyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

kötü düşünme canım çata çata onamı çatıcak rabbim hayırlısını versin korkma germe kendini boşuna olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…