merhaba canım, hoşgeldin, ne güzel, bende 2 gündür iyiyim :)
hoşgeldin cnmcm amann dikkat et kendine bulantılar herhalde((
merhaba canım, hoşgeldin, ne güzel, bende 2 gündür iyiyim :)
aa bildirileriniz bölününde göstermiyomu, yolladım ama
kubili sen kaç haftalıksın
11hafta mide bulantısı çekmedim şu 2 günde çektiğim kadar bilmiyorumkismile
canım, benim yolladığım o yazıda dikkatli okursan, ''kalıtımsal deildir, sadece genetik bi bozukluktur'' diyodu. yani taşıyıcılık diye bişey yok, zaten down sendromu bi hastalıkta deil, sadece gende olan bi bozukluk, 46 olması gerekirken kromozom sayısının eksik yada fazla olması..ve kesin sebebide belli deilmiş, sadece istatistiksel olarak annenin yaşıyla bi bağlantısı kurulmuş. yani canım ailende olması seni bağlamıyo, sen hic kötü düşünüpte stres yapma..
hoşgeldin şekerim a.s.selam kızlar..var mı bugün yeni haberler??
ben 88 lıyımm 2 yıl once ewlendımm bekarlıgım hep golcukte gectıı canımmm...
diğer hanımlar niye selamımı almıyorsunuz darılıyorum ama aranıza almak istemiyormusunuz yoksa
diğer hanımlar niye selamımı almıyorsunuz darılıyorum ama aranıza almak istemiyormusunuz yoksa
canım ben sana teklif gönderdim kabul edermisin..
hoşbuldum ne güzel Allah daha ii etsin..:)
canım insan vücudunda 46 kormozom var.........23 tane çift........ama benim 23 tane çift olan kromozomlardan 13 ve 21. kromozomda birleşme var..........yani bozuk olan kromozomların denk gelmesi nedeniyle bebek down sendromlu doğabilir........işte benim korkumda bu ama tabi denk gelmeyebilirde allah büyük........çok şükürki rahatım stres yapmıyorum sadece kontrollere gittiğimde şimdi kötü birşey söyleyecekler diye düşünüp ürküyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
12 hafta canım senin
selam canım bazen bana da oluyor üzülme........sohbete dalınca arada kaynıyor
benimde selamım alınmıyor alıstım.s sende alısırsın:)
Mideni üşütmüşsündür belki canım bende 2 gün çektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?