2010 Ekim Anneleri

hmm, geçmiş olsun canım ya olmaz inş, biz yinede kötü düşünmeyelim.. peki canım bi mahsuru yoksa, senin kromozomların bu durumu gebeliktemi ortaya cıktı, anlamadım?

ya ama kendimi kötü hissediyorum cevap yazılmayınca benimde yazasım gelmiyor sağolun sizler cevao verdiğiniz için bi soru sordum kimse cevap vermedi

herkeste oluyo galiba canım üzülme, bende pek takmamaya calısıyorum ama herzaman basarıyorum diyemem :)

saol canım, örgülerine baktım çok güzel olmuşlar hepside ya çok beğendim, güle güle kullansın inş bebişin..:emir_bebek

aminn canım cümlemizi inş..

sağol canım o renkli olan çok basit bende yeniöğrendim keşke sanada gösterebilsem ..

herkese toptan selamlar...:)))

sanada selamlar ritacım nasılsın..

hmm, geçmiş olsun canım ya olmaz inş, biz yinede kötü düşünmeyelim.. peki canım bi mahsuru yoksa, senin kromozomların bu durumu gebeliktemi ortaya cıktı, anlamadım?

inşallah canım........allaha çok dua ettim allahım kendiliğinden hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat nasip et dedim oda çok şükür dualarımı kabul etti

canım ben daha önce bir gebelik yaşadım ama tedavi ile oldu tüp bebekle........ama
8.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım........o zaman hem genetik test hemde kan pıhtılaşması için test yaptırdım........sonuç o zaman belli oldu

sağol canım o renkli olan çok basit bende yeniöğrendim keşke sanada gösterebilsem ..

yapılışı basit ama cok hoş duruyo.. keşke öyle bi imkan olsaydı ( mayısta anacıgımın yanına gitcem inş, ondan ögrencem sonrada ekime kadar örerim artık zaman bol :))
zaten bi başladımı bağımlılık yapıyo böyle şeyler bende bırakamıyorum :)) :hulya:

slm hanimlarr.. sevgili anne adaylari.... allahima sukur 13. haftaya girdim :)) bundan sonraki temennim su bulantilarimin kesilmesiiiiii.. dort gozle bekliyorummm....

hmm, inş sağlıkla kucagına alırsın canım.. Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin, dua edelim bol bol..

valla görmedim olumunekankayizsmile

hmm nerde üşütmüş olabilirimki acaba yada dondurmalardanmı acaba =))

demekki salgınmıs canım...

sende saol üzülme..

herkeste oluyo galiba canım üzülme, bende pek takmamaya calısıyorum ama herzaman basarıyorum diyemem :)

kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...

kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...

canım o senın doktoruna baglı benım dr.11.5 haftalıkken söylemeye baslıomus görurnce söylerım dedı cocugun yatıs pozısyonuda önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…