canım insan vücudunda 46 kormozom var.........23 tane çift........ama benim 23 tane çift olan kromozomlardan birinde 13 ve 21. kromozomda birleşme var..........yani bozuk olan kromozomların denk gelmesi nedeniyle bebek down sendromlu doğabilir........işte benim korkumda bu ama tabi denk gelmeyebilirde allah büyük........çok şükürki rahatım stres yapmıyorum sadece kontrollere gittiğimde şimdi kötü birşey söyleyecekler diye düşünüp ürküyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Mideni üşütmüşsündür belki canım bende 2 gün çektim..
ya ama kendimi kötü hissediyorum cevap yazılmayınca benimde yazasım gelmiyor sağolun sizler cevao verdiğiniz için bi soru sordum kimse cevap vermedi
ya ama kendimi kötü hissediyorum cevap yazılmayınca benimde yazasım gelmiyor sağolun sizler cevao verdiğiniz için bi soru sordum kimse cevap vermedi
saol canım, örgülerine baktım çok güzel olmuşlar hepside ya çok beğendim, güle güle kullansın inş bebişin..:emir_bebek
aminn canım cümlemizi inş..
herkese toptan selamlar...:)))
hmm, geçmiş olsun canım ya olmaz inş, biz yinede kötü düşünmeyelim.. peki canım bi mahsuru yoksa, senin kromozomların bu durumu gebeliktemi ortaya cıktı, anlamadım?
sağol canım o renkli olan çok basit bende yeniöğrendim keşke sanada gösterebilsem ..
kötü düşünme canım çata çata onamı çatıcak rabbim hayırlısını versin korkma germe kendini boşuna olumunekankayizsmile
inşallah canım........allaha çok dua ettim allahım kendiliğinden hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat nasip et dedim oda çok şükür dualarımı kabul etti
canım ben daha önce bir gebelik yaşadım ama tedavi ile oldu tüp bebekle........ama
8.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım........o zaman hem genetik test hemde kan pıhtılaşması için test yaptırdım........sonuç o zaman belli oldu
melis esra hala gelmedin mi datlm??senin bugün kontrolün vardı değilmi??
valla görmedim olumunekankayizsmile
hmm nerde üşütmüş olabilirimki acaba yada dondurmalardanmı acaba =))
demekki salgınmıs canım...
sende saol üzülme..
herkeste oluyo galiba canım üzülme, bende pek takmamaya calısıyorum ama herzaman basarıyorum diyemem :)
slm hanimlarr.. sevgili anne adaylari.... allahima sukur 13. haftaya girdim :)) bundan sonraki temennim su bulantilarimin kesilmesiiiiii.. dort gozle bekliyorummm....
kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...
iyiyim tatlım çok şükür..sen nasılsın?[/QUOTE]sanada selamlar ritacım nasılsın..
valla görmedim olumunekankayizsmile
hmm nerde üşütmüş olabilirimki acaba yada dondurmalardanmı acaba =))
hmm, inş sağlıkla kucagına alırsın canım.. Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin, dua edelim bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?