canım o senın doktoruna baglı benım dr.11.5 haftalıkken söylemeye baslıomus görurnce söylerım dedı cocugun yatıs pozısyonuda önemli
kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...
slm hanimlarr.. sevgili anne adaylari.... allahima sukur 13. haftaya girdim :)) bundan sonraki temennim su bulantilarimin kesilmesiiiiii.. dort gozle bekliyorummm....
kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...
inş söyler ama benim pek umudum yok çünkü arkadaşımda aynı doktora gidiyor ona 4. ayında söyledi ama bellide olmaz...
valla canım ben öğrendiğimde 11+2 günlüktü biraz erkendi bile ama yinede söyledi doktor
slm canım, hosgeldin, hadi gözünaydın seninde bitti 3 ay :) bulantılarda kesilir inş, benimde bu hafta gececek heralde 2 gündür iyiyim :))
12 haftalıkken bile ögrenen var ama dr'lar kesin bişi söylemiyolarmıs canım, tahmin ediyolarmıs. bende 13. haftalıkken gittim ama dr bana henüz erken dedi(
ayy yarican senle ayniyiz zaten... bende biraz iyi gibiyim ama geceleri hic uyuyamiyorum. illa agzimda biseyler olucak.. o zaman bulantim olmuyorr. ay ben bu haftadan cok umitliyim yaricann yaa... internette buun siteler 13. haftada biter diyooo.. allahima yalvariyorum.. artik normal hamile olup karnimi sisire sisre gezmek istiyorumm yaa.....
bu arada sizin karninniz sistimi? benimki cikti birazcikk:CüvCüv:
yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..
yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..
Benimde solda canım..
ayy yarican senle ayniyiz zaten... bende biraz iyi gibiyim ama geceleri hic uyuyamiyorum. illa agzimda biseyler olucak.. o zaman bulantim olmuyorr. ay ben bu haftadan cok umitliyim yaricann yaa... internette buun siteler 13. haftada biter diyooo.. allahima yalvariyorum.. artik normal hamile olup karnimi sisire sisre gezmek istiyorumm yaa.....
bu arada sizin karninniz sistimi? benimki cikti birazcikk:CüvCüv:
bana kızım için ilk ultrasonda erkek demişlerdi..bende kendimi alıştırmıştım..sonra ikinci ultrasonda doktor kız deyince ben ağlamaya başladım..tuhaf bir psikolojiydi..herkes kız erkek farketmez evlat evlattır diyordu..kimse anlamamıştı ben öyle bir hisse kapılmıştım ki biliyorum saçma..oğlumu aldılar kız koydular karnıma diye bir his..yani anlatırken bile gülüyorum şimdi..kızım olacağına üzülmedim de oğlumu alıp götürdüler diye düşündüm sanki..garip bir histi işte...anlatması bile ne güçmüş...
bende yarın gitcem ya bakalım söyler belkikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?