2010 Ekim Anneleri

canım o senın doktoruna baglı benım dr.11.5 haftalıkken söylemeye baslıomus görurnce söylerım dedı cocugun yatıs pozısyonuda önemli

inş söyler ama benim pek umudum yok çünkü arkadaşımda aynı doktora gidiyor ona 4. ayında söyledi ama bellide olmaz...

slm hanimlarr.. sevgili anne adaylari.... allahima sukur 13. haftaya girdim :)) bundan sonraki temennim su bulantilarimin kesilmesiiiiii.. dort gozle bekliyorummm....

slm canım, hosgeldin, hadi gözünaydın seninde bitti 3 ay :) bulantılarda kesilir inş, benimde bu hafta gececek heralde 2 gündür iyiyim :))

kızlar sorumu yeniden soruyorum randevum 6 nisan gittiğimde 12+4 oluyorum acaba cinsiyetini öğrenme sansım ne kadar...

12 haftalıkken bile ögrenen var ama dr'lar kesin bişi söylemiyolarmıs canım, tahmin ediyolarmıs. bende 13. haftalıkken gittim ama dr bana henüz erken dedi (

inş söyler ama benim pek umudum yok çünkü arkadaşımda aynı doktora gidiyor ona 4. ayında söyledi ama bellide olmaz...

doktorunun yaklasımı önemlı sakın bırıyse ısrar et tahmın yurutsun ama sert bırıyse hıç oralı olma:roflol:

Ben 12+3 de başka dr dan öğrendim cumaya kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum o ne diyecek bide erkek derse ben hangisine inanmalıyım

ayy yarican senle ayniyiz zaten... bende biraz iyi gibiyim ama geceleri hic uyuyamiyorum. illa agzimda biseyler olucak.. o zaman bulantim olmuyorr. ay ben bu haftadan cok umitliyim yaricann yaa... internette buun siteler 13. haftada biter diyooo.. allahima yalvariyorum.. artik normal hamile olup karnimi sisire sisre gezmek istiyorumm yaa.....

bu arada sizin karninniz sistimi? benimki cikti birazcikk:CüvCüv:

yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..

bana kızım için ilk ultrasonda erkek demişlerdi..bende kendimi alıştırmıştım..sonra ikinci ultrasonda doktor kız deyince ben ağlamaya başladım..tuhaf bir psikolojiydi..herkes kız erkek farketmez evlat evlattır diyordu..kimse anlamamıştı ben öyle bir hisse kapılmıştım ki biliyorum saçma..oğlumu aldılar kız koydular karnıma diye bir his..yani anlatırken bile gülüyorum şimdi..kızım olacağına üzülmedim de oğlumu alıp götürdüler diye düşündüm sanki..garip bir histi işte...anlatması bile ne güçmüş...

aynıyız sanırım benim çıktı çoktaan bi anda şişti zaten:CüvCüv:

kısss ne yapcaksın karın sısırmeyı o zamnda belin kasıkların ağrır bırak yavas yavas cıksın:CüvCüv:

bana da ilk erkek dedi ama alıştırmıyorum kendimi..bu arada resim yorumun çok tatlıydı senn gibi:))

bende yarın gitcem ya bakalım söyler belkikaydirigubbakcemile3

canım valla ben sormadım doktor kendi söyledi....aslında erken diye hiç aklıma da gelmedi sormak........belki kendiliğinden söyler doktor

bu arada kızlar kendime bugün hamile pantolonu aldım.........öğle arasında eşimle kadıköye inmiştik........LCW ye uğradık hoş şeyler vardı........ayrıca hesaplıda kot pantolon beli lastikli 40 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…