2010 Ekim Anneleri

aa evet biz aynıydık dimi :)) yok canım benim pek şişmedi, akşamları şişiyo ama sabah pek bişey kalmıyo (

yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..

banada solda gibi geliyo, arada bi sancı giriyo sol tarafımdan..

aynıyız sanırım benim çıktı çoktaan bi anda şişti zaten:CüvCüv:

evet biz tami tamina ayniyiz:)) ay sissin karnim istiyorum bennn... bulantilarim gecsinn yaza geliyor zaten.. salina salina gezmek istiyorum.. havuzlara coppadanaka atlamak istiyorum koca karnimlaa:)))

Ben 12+3 de öğrendim ama kesin demiyorlar benziyor diyorlar öğrenirsin sende..

bakalım benim doktorum söyleyecekmi..

arkadaşıma 4aylıktı söylemişti bakalım hayırlısı..

o biraz sansa kalmis.. bende cuma gidicem 13+4 oluyor.. ben bile supheliyim soylermi soylemezmi diyee..

senle bihafta var aramızda canım inş sen öğrenirsin..

doktorunun yaklasımı önemlı sakın bırıyse ısrar et tahmın yurutsun ama sert bırıyse hıç oralı olma:roflol:

doktorum melek gibi bi kadın bir sormayı denicem bakalım nasıl tepki verecek..

valla canım ben öğrendiğimde 11+2 günlüktü biraz erkendi bile ama yinede söyledi doktor

canım inş gönlündeki gibi çıkar önce sağlığı tabiki sen baya erken öğrenmişsin ama..

Ben 12+3 de başka dr dan öğrendim cumaya kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum o ne diyecek bide erkek derse ben hangisine inanmalıyım

senin içinden ne geçiyor peki canım kız veya erkek..

erkek daha erken gosterırı dıolar bıde kızlarr

evet bende duymuştum birde erkek daha erken oynamaya başlarmış..

yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..

bende sol tarafımda hissediyorum hep hamile olduğumu öğrendiğimden beri

evet benmde ihtiyacım var artık o pantna rahatsız etmeye başladı pantlonlarımguclubacismile

bana da ilk erkek dedi ama alıştırmıyorum kendimi..bu arada resim yorumun çok tatlıydı senn gibi:))
opuyorumnanaktan..

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:​

bende gittim bitnm geçen hafta tanesi 34 liraya iki pantolon aldım bende hamiş koleksiyonu harika lcw nin..bir de iki bluz aldım onlarda pek şeker..rahatça giyiyorm..opuyorumnanaktan

ben okula giderken habire elbise giyiyorum..pantollarım düşük bel ve sıkıyor..düğmeyi açıp üstüne uzun gömlekler giyiyorum..bişeler almak gerek artık..

opuyorumnanaktan..

bende gittim bitnm geçen hafta tanesi 34 liraya iki pantolon aldım bende hamiş koleksiyonu harika lcw nin..bir de iki bluz aldım onlarda pek şeker..rahatça giyiyorm..opuyorumnanaktan

bu arada mesajımda pınar parasının 4/3 üyle tanesi 10 lira olan pantolonlardan...... falan gibi olmuş deemi mesajım??

delikafadulden delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bu arada kızlar kendime bugün hamile pantolonu aldım.........öğle arasında eşimle kadıköye inmiştik........LCW ye uğradık hoş şeyler vardı........ayrıca hesaplıda kot pantolon beli lastikli 40 lira

hadi hayırlı olsun kızlar, güle güle giyinin.. :)

bizde ecrineceyle gittik lcw'ye ama hic hamile kıyafeti yoktu, ama bebek kıyafetleri süperdi almak icin sabırsızlanıyorum..

bana erkek dedi ve benim sol şiş..doktor yanlış söledi galiba he he:))

benim 11 haftalikken sordugumda bana doktor simdi butun bebkler erkege benzer dedi.. yani kesin sonuc icin 16 20 haftalari beklesek daha iyi olur )

benim cin takviminde erkek diyor :) bende erkek hisseddiyorum cook ama hayirlisi olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…