hissetme değil de elimi gezdirdiğim zaman sol tarafım daha şiş geliyor..ben sagda hissediyorum.. zaten bakarkende ultrasonla sag tarafa bakiyorr... nasil hissediyosun sen ?
ayy yarican senle ayniyiz zaten... bende biraz iyi gibiyim ama geceleri hic uyuyamiyorum. illa agzimda biseyler olucak.. o zaman bulantim olmuyorr. ay ben bu haftadan cok umitliyim yaricann yaa... internette buun siteler 13. haftada biter diyooo.. allahima yalvariyorum.. artik normal hamile olup karnimi sisire sisre gezmek istiyorumm yaa.....
bu arada sizin karninniz sistimi? benimki cikti birazcikk:CüvCüv:
yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..
aynıyız sanırım benim çıktı çoktaan bi anda şişti zaten:CüvCüv:
Ben 12+3 de öğrendim ama kesin demiyorlar benziyor diyorlar öğrenirsin sende..
slm canım, hosgeldin, hadi gözünaydın seninde bitti 3 ay :) bulantılarda kesilir inş, benimde bu hafta gececek heralde 2 gündür iyiyim :))
12 haftalıkken bile ögrenen var ama dr'lar kesin bişi söylemiyolarmıs canım, tahmin ediyolarmıs. bende 13. haftalıkken gittim ama dr bana henüz erken dedi(
o biraz sansa kalmis.. bende cuma gidicem 13+4 oluyor.. ben bile supheliyim soylermi soylemezmi diyee..
doktorunun yaklasımı önemlı sakın bırıyse ısrar et tahmın yurutsun ama sert bırıyse hıç oralı olma:roflol:
valla canım ben öğrendiğimde 11+2 günlüktü biraz erkendi bile ama yinede söyledi doktor
Ben 12+3 de başka dr dan öğrendim cumaya kendi doktorumda randevum var çok merak ediyorum o ne diyecek bide erkek derse ben hangisine inanmalıyım
erkek daha erken gosterırı dıolar bıde kızlarr
yeni gelenler hoşgeldiler..kızlar bebeği ne tarafta hissediyorsunuz..yani hissetme değil de ben sol tarafımda şişkinlik hissediyorum..
canım valla ben sormadım doktor kendi söyledi....aslında erken diye hiç aklıma da gelmedi sormak........belki kendiliğinden söyler doktor
bu arada kızlar kendime bugün hamile pantolonu aldım.........öğle arasında eşimle kadıköye inmiştik........LCW ye uğradık hoş şeyler vardı........ayrıca hesaplıda kot pantolon beli lastikli 40 lira
opuyorumnanaktan..bana da ilk erkek dedi ama alıştırmıyorum kendimi..bu arada resim yorumun çok tatlıydı senn gibi:))
canım valla ben sormadım doktor kendi söyledi....aslında erken diye hiç aklıma da gelmedi sormak........belki kendiliğinden söyler doktor
bu arada kızlar kendime bugün hamile pantolonu aldım.........öğle arasında eşimle kadıköye inmiştik........LCW ye uğradık hoş şeyler vardı........ayrıca hesaplıda kot pantolon beli lastikli 40 lira
hissetme değil de elimi gezdirdiğim zaman sol tarafım daha şiş geliyor..
evet benmde ihtiyacım var artık o pantna rahatsız etmeye başladı pantlonlarımguclubacismile
opuyorumnanaktan..
bende gittim bitnm geçen hafta tanesi 34 liraya iki pantolon aldım bende hamiş koleksiyonu harika lcw nin..bir de iki bluz aldım onlarda pek şeker..rahatça giyiyorm..opuyorumnanaktan
bende gittim bitnm geçen hafta tanesi 34 liraya iki pantolon aldım bende hamiş koleksiyonu harika lcw nin..bir de iki bluz aldım onlarda pek şeker..rahatça giyiyorm..opuyorumnanaktan
bana erkek dedi ve benim sol şiş..doktor yanlış söledi galiba he he:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?