sinop_e haberler iyi bebeişimide kesesinide gördüm..kalp atışı haftya ınşalla.bebek te maaşllah bi kaç gün önde gidiomuş...umarım bugün gideceklerde iyi haberlerle dönerler..allahtan dileğim herkes mutlu olsun:)))
kızlar günaydın ben doktordan geldim bebişimi gördüm pirinç tanesi kadar keseyi ve volk kesesinide gördük yanlız kalp atışlarını henüz göremedik haftaya görcez dedi doktorum daha çok küçük görülmez dedi 5 haftalık oldu normal değilmi görülmemesi
kızlar günaydın ben doktordan geldim bebişimi gördüm pirinç tanesi kadar keseyi ve volk kesesinide gördük yanlız kalp atışlarını henüz göremedik haftaya görcez dedi doktorum daha çok küçük görülmez dedi 5 haftalık oldu normal değilmi görülmemesi
tabı kı normal. 6. haftadan sonra duyulur. hatta benı 7+5 haftalıkken gel dedı ya
bende 7+3ken duymaya gtcem cnm
yasimur gozumuz aydın dıyelım ıyı haberlerle gelıyo herkes. maşallah maşallah. çok şükür.
canım ben birkere gittim muayeneye oda karından baktı ve gördü ama kalp atışları için gittiğimdede karındanmı bakar bilmem...Yasimur çok sevindim senin için de :)))haberler tek tek iyi iyi geliyor. darısı başımızaaaa :)
bu arada kızlar ultrason muayeniz karından mı vaginal mi?
günaydın kızlar... bu gün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş..yasimur mezime sizler gelmişsiniz bile inş. sonuna kadar güzel haberler duyarız kızlar darısı kontrole gideceklerin başına...
Yasimur çok sevindim senin için de :)))haberler tek tek iyi iyi geliyor. darısı başımızaaaa :)
bu arada kızlar ultrason muayeniz karından mı vaginal mi?
öyleymiş canım canım herkes iyi haberle gelş takip edemedim gecen sayfaları
sen nasılsın canım kalp atışlarını duydunmu dün doktora gitmiştin durumun nasıl
maşallah maşallah. ay kızlar sımdı keseyı gordun mu ben gordum fılan kalp atısı duydun mu fılan dıyoz hep. 15. haftalardan sonra teker teker cınsıyetler ay ay heyecaanlanıyorum.
günaydın kızlar... bu gün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş..yasimur mezime sizler gelmişsiniz bile inş. sonuna kadar güzel haberler duyarız kızlar darısı kontrole gideceklerin başına...
saol canım inşlh bekleyen herkes iyi haberlerle döner
ewet yaaaa sonra teker teker doğuma gitmeye başlıcaz daha neler neler düşünmesi bile insanın yüzünü gülümsetiyor hayırlısıyla inş. o günlerde gelecek...
kizlar benim reglim geldi sizlerle bir bu yolda olamiyacagimm mafoldumbenallah sizlere saglikli bebisler nasip etsinnn opuyorumnanaktan
yok canım bızımkı tahmınımızden kucukmus. gayet ıyı ama kalp atısı 10 martta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?