2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız

çok sevindim tatlım darısı bizlere inşallah
bende hataya cuma duymaya gitcem bebişimin kalbini

tabı kı normal. 6. haftadan sonra duyulur. hatta benı 7+5 haftalıkken gel dedı ya

yasimur gozumuz aydın dıyelım ıyı haberlerle gelıyo herkes. maşallah maşallah. çok şükür.

Yasimur çok sevindim senin için de :)))haberler tek tek iyi iyi geliyor. darısı başımızaaaa :)

bu arada kızlar ultrason muayeniz karından mı vaginal mi?

günaydın kızlar... bu gün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inş..yasimur mezime sizler gelmişsiniz bile inş. sonuna kadar güzel haberler duyarız kızlar darısı kontrole gideceklerin başına...

yasimur gozumuz aydın dıyelım ıyı haberlerle gelıyo herkes. maşallah maşallah. çok şükür.

öyleymiş canım canım herkes iyi haberle gelş takip edemedim gecen sayfaları
sen nasılsın canım kalp atışlarını duydunmu dün doktora gitmiştin durumun nasıl

Yasimur çok sevindim senin için de :)))haberler tek tek iyi iyi geliyor. darısı başımızaaaa :)

canım ben birkere gittim muayeneye oda karından baktı ve gördü ama kalp atışları için gittiğimdede karındanmı bakar bilmem...

amin canım. sana da gunaydın. sanırım feyza gelır sıra onda.

teşekkür ederim bitanem darısı senin ve diğer arkadaşların başına benim ultrason vajinaldi canım kalp atışları duyulana denk vajinal olcak

öyleymiş canım canım herkes iyi haberle gelş takip edemedim gecen sayfaları
sen nasılsın canım kalp atışlarını duydunmu dün doktora gitmiştin durumun nasıl

yok canım bızımkı tahmınımızden kucukmus. gayet ıyı ama kalp atısı 10 martta.

kizlar benim reglim geldi sizlerle bir bu yolda olamiyacagimm mafoldumbenallah sizlere saglikli bebisler nasip etsinnn opuyorumnanaktan

maşallah maşallah. ay kızlar sımdı keseyı gordun mu ben gordum fılan kalp atısı duydun mu fılan dıyoz hep. 15. haftalardan sonra teker teker cınsıyetler ay ay heyecaanlanıyorum.

ewet yaaaa sonra teker teker doğuma gitmeye başlıcaz daha neler neler düşünmesi bile insanın yüzünü gülümsetiyor hayırlısıyla inş. o günlerde gelecek...

teşekkürler kızlar, merak ettim, buradaki hekimlere giden arkadaşlar genelde karından baktıklarını söylediler, ondan merak ettim.

ewet yaaaa sonra teker teker doğuma gitmeye başlıcaz daha neler neler düşünmesi bile insanın yüzünü gülümsetiyor hayırlısıyla inş. o günlerde gelecek...

kızlar aynı fikirdeyim sizlerle, dilerim o güzel günleri sağlıklı bir şekilde yaşarız...heyecan verici :)

Balum, bikac gundur giremiyordum seni merak etmistim ve hersey yolundaymis cokkkkkkkk sevindim.Insaallah bole devam eder canim.
Bende bikac gun once doktora gittim ve kalp atislarini duydum tabi bide supriz bebeklerim iki taneymis :)) Bulantilarim da basladi ama onlar icin deger herseye

yok canım bızımkı tahmınımızden kucukmus. gayet ıyı ama kalp atısı 10 martta.

güzel canım saglıklı olsunda gec olsun farketmez 10 martta artık kesin duyulur atışlar hayırlısıyla inşlh bakalım haftaya benimki duyulcakmı gecen hafta kese görüncekmi heycanı bu haftada kalp atış heycanı başladı bu heycanlar bitmez doguma kadar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…