2010 Ekim Anneleri

yok ilkini kaybettim bu ikinci umarım bu hayırlısıyla sağlıkla doğar
ben keseyi gördüm bugün 4+5 haftslığım 2 hafta sonra gideceğim 6+5 olurum kalp atışlarını duyarım

arkadaslar ya ne guzel herkes goruyor erkencikten, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben gormek icin 10. haftayi bekleyecegim:) saglikli olsun da beklerim 5 haftacik daha..
Ne zaman gorursem o zaman bu konuya daha aktif katilacagim, simdilik sadece okuyorum:)
herkese iyi geceler. Guzel haberlerle gelin:))

ne güzel işte ben de öyle moral veren bir dr istiyorum cnm

bide benim genetik bi promleim var ve 11. haftada bebeğe biopsi yapılacak. %25 hasta olma ihtimali var dedim dr.a. yok öyle bişey dedi adam, pozitifiz hep dedi. elimi tuttu...
ayy inanılmaz gerçekten ve ben hiç kötü düşünmüyorum sayesinde, çok huzurluyum...
umarım sanada böyle bi dr. denk gelir canımcım. araştır bi güzel internetten...

sen neden 10.haftada göreceksin cnm anlamadım

neden canım 10. hafta??? hayırdır??

tatlım buradan arastırıyorum,sizlerin tavsiyelerinden faydalanıcam inş.oohhh bi sorun yokmus bebişinde çok şükür cnm..

sen neden 10.haftada göreceksin cnm anlamadım

Cunku burda daha erkenden sokmuyorlar ultrasona, 10-12 haftalikken sokuyorlar. Sigorta sirketleri karsilamak istemiyor ultrason masraflarini ve pahali oldugu icin 3 aylik gibiyyle gosteriyorlar. Erken gormek istersen 300 dolar oluyorsun. Eger cok merak edersem, belkim veririm parayi ama simdilik bekleyecegim gibi gozukuyor..

Ondan okuyunca herkesi boyle keseyi gorduk, kalp atisini duyduk diye imreniyorum, meraklaniyorum. Ne guzel bir duygu olsa gerek:)

canım amerika da mısın??ben tam tersi oralarda böyle hizmetlerden daha rahat faydalanırsın diye düşünmüştüm hep,sasırdım.sabret cnm biraz daha inşallah senin de güzel haberlerini okuyacagız burdanopuyorumnanaktan

evet amerikadayim. Yok cidden burda saglik sektoru cok kotu. Kimseyi hastaneye dusurmemis Allah. Cok pahali oldugu icin ve sigorta sirketleri de herseyi odemek istemedigi icin maalesef Turkiyede olan bircok seyi burda gerek yoksa yapmiyolar. Iste ultrasona en fazla 2 defa girecegim eger saglikli olduguna inanirlarsa bebegin, ve ikili test filan gerekli gormedikce yapmiyorlar.
Tabi paran varsa gider yaparsin veya sigortan iyiyse ultrasonu veya ikili testi, ama pahaliya patlayacagi icin cogu kisi minimum seye ok diyor:)

Belki ben de dayanamam, erkenden isterim ultrason ama bakalim:))
Ondan Turkiyedeki saglik sektorunu opup basimiza koymak lazim.. Gerci simdiklerde hukumet degistirmeye calisiyor, Amerikaya benzetmeye calisiyor. ama burasi cidden korkunc. Bir hasta olmaya gor, butun yillardir biriktirdigin doktora gidiyor.

ya bizde teknoloji bilim daha ileri diye imreniriz hep avrupayı...hoş paran varsa her yerde bakılıyosun , bu değişmez birşey... üzüldüm ama sana yaa.. ben idrar testimi bile saklayamadım 5 dk. a...naklen yayın yaptım herkesee... :çok üzgünüm:

Canim benim ne yapalim gec olsun da guc olmasin..
Ben de gerci evde yaptim test, 4 gun onceden pozitif verdi, hemen esime fotosunu cekip email attim:))
Ailemlere soyledik, bekleyelim dedik hani bir elimizde birsey olsun oyle soyleyeyim dedik ama galiba cok beklememiz lazim onun icin.
Haftaya kan degerlerimi vs alinca herkese soyleyecegiz:))

aslında çok yanlış bişey.. allah korusun dış gebelik falan olsa.. kanama olsa?? 2 ay geçiyoo.. folik asittir vitamindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…