canım ne olur üzülmemeye çalış seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan meleğin hiç ummadığın bi anda geliyor...ben tam 5 yıl bekledim beklerkende boş durmadım 4 kere yumurta takibi tedavisi 1 kere laparoskopi 2 kerede aşılama yaptırdım sonuç hep negatif tam herşeyden pes ettim derken meleğim geldi sen içini rahat tut ben inanıyorum ve sana dua ediyorum bu ay olmadı ama inş. önümüzdeki ay kavuşursun meleğine..şimdi toparlan lütfen..kizlar benim reglim geldi sizlerle bir bu yolda olamiyacagimm mafoldumbenallah sizlere saglikli bebisler nasip etsinnn opuyorumnanaktan
Balum, bikac gundur giremiyordum seni merak etmistim ve hersey yolundaymis cokkkkkkkk sevindim.Insaallah bole devam eder canim.
Bende bikac gun once doktora gittim ve kalp atislarini duydum tabi bide supriz bebeklerim iki taneymis :)) Bulantilarim da basladi ama onlar icin deger herseye
Balum, bikac gundur giremiyordum seni merak etmistim ve hersey yolundaymis cokkkkkkkk sevindim.Insaallah bole devam eder canim.
Bende bikac gun once doktora gittim ve kalp atislarini duydum tabi bide supriz bebeklerim iki taneymis :)) Bulantilarim da basladi ama onlar icin deger herseye
kizlar benim reglim geldi sizlerle bir bu yolda olamiyacagimm mafoldumbenallah sizlere saglikli bebisler nasip etsinnn opuyorumnanaktan
Tesekkurlerrr :))) hayir tup bebek benimkisi ama yinede iki tane beklemiyordum.Kalp atislari ayri ayri duyuluyor zaten ayri yumurta ikizleri o yuzden ikisininde kesesi ayri.Sirayla dinletti doktor o kadar guzel bir duyguki anlatamam,hamile oldugumu ogrendigimden beri sevinmeye korkuyordum ya bir terslik olursa diye kalp atislarini duyunca insan oyle bir rahatliyorki darisi hepinizin basina kizlar.
Tesekkurlerrr :))) hayir tup bebek benimkisi ama yinede iki tane beklemiyordum.Kalp atislari ayri ayri duyuluyor zaten ayri yumurta ikizleri o yuzden ikisininde kesesi ayri.Sirayla dinletti doktor o kadar guzel bir duyguki anlatamam,hamile oldugumu ogrendigimden beri sevinmeye korkuyordum ya bir terslik olursa diye kalp atislarini duyunca insan oyle bir rahatliyorki darisi hepinizin basina kizlar.
günaydın ekim anneleri:) herkes iyi mi? ben 6+5 im bugün:)
Merhaba arkadaşlar dünkü test sonucum 972 çıkmış :) cumartesi dk gitcez :))
sagool canim sizde allaha emanet olunnopuyorumnanaktancanım uzulme ıns en kısa zamanda hamıle kalırsın. Allaha emanet ol.
:gitme:bana okadar guc verdinizki allah hepinizden razii olsunnn sizleri cok seviyorumm:1hug:canım ne olur üzülmemeye çalış seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan meleğin hiç ummadığın bi anda geliyor...ben tam 5 yıl bekledim beklerkende boş durmadım 4 kere yumurta takibi tedavisi 1 kere laparoskopi 2 kerede aşılama yaptırdım sonuç hep negatif tam herşeyden pes ettim derken meleğim geldi sen içini rahat tut ben inanıyorum ve sana dua ediyorum bu ay olmadı ama inş. önümüzdeki ay kavuşursun meleğine..şimdi toparlan lütfen..
tesekkurlerr caniimm allahimm bebginizi size bagislasinn 9 aylik uzun bir sureyii hic sikinti cekmeden gecirirsiniz insallahh bebginizle sizlere hayirli omurler saglikla kalinnn:1hug:lütfen üzülmeyin, dilerim en kısa zamanda hamile kalırsınız....
gözünüz aydın :)
Merhaba arkadaşlar dünkü test sonucum 972 çıkmış :) cumartesi dk gitcez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?