2010 Ekim Anneleri

kizlar benim reglim geldi sizlerle bir bu yolda olamiyacagimm mafoldumbenallah sizlere saglikli bebisler nasip etsinnn opuyorumnanaktan
canım ne olur üzülmemeye çalış seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan meleğin hiç ummadığın bi anda geliyor...ben tam 5 yıl bekledim beklerkende boş durmadım 4 kere yumurta takibi tedavisi 1 kere laparoskopi 2 kerede aşılama yaptırdım sonuç hep negatif tam herşeyden pes ettim derken meleğim geldi sen içini rahat tut ben inanıyorum ve sana dua ediyorum bu ay olmadı ama inş. önümüzdeki ay kavuşursun meleğine..şimdi toparlan lütfen..

iki tane miiiiiiiiiiiiiiiiii ayyy cok guzel. abımın ıkızı oldu 20 gun once. 3 gun once de kuzanımın ıkızı oldu. super ya. kalp atıs seslerı karısmıyo mu bırbırıne nasıl oluyo:)

:)) süper haber bu, ikiz bebek..... doğal olarak mı ikiz annesi olacaksınız? merak ettim :) her şekilde çok güzel, benim de ailemde ikizler var merak ediyorum o nedenle böyle birşey olur mu diye :)

aaaaa ne gzl bi haber buuu
bende hep ikiz istiyodum ama doktor bana tek bebek var dedi :ecrin_bebek:
çok sevindim canım senin adına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tesekkurlerrr :))) hayir tup bebek benimkisi ama yinede iki tane beklemiyordum.Kalp atislari ayri ayri duyuluyor zaten ayri yumurta ikizleri o yuzden ikisininde kesesi ayri.Sirayla dinletti doktor o kadar guzel bir duyguki anlatamam,hamile oldugumu ogrendigimden beri sevinmeye korkuyordum ya bir terslik olursa diye kalp atislarini duyunca insan oyle bir rahatliyorki darisi hepinizin basina kizlar.

ay canım benım. rabbım ıkı tane bırden verdı bak. Allahım tum ısteyenlere nasip etsinzemuszemus

harika harika :))) çok sevindirici bunları duymak, dilerim bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız....darısı bizlerin başına :)

canım uzulme ıns en kısa zamanda hamıle kalırsın. Allaha emanet ol.
sagool canim sizde allaha emanet olunnopuyorumnanaktan

:gitme:bana okadar guc verdinizki allah hepinizden razii olsunnn sizleri cok seviyorumm:1hug:

lütfen üzülmeyin, dilerim en kısa zamanda hamile kalırsınız....
tesekkurlerr caniimm allahimm bebginizi size bagislasinn 9 aylik uzun bir sureyii hic sikinti cekmeden gecirirsiniz insallahh bebginizle sizlere hayirli omurler saglikla kalinnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…