2010 Ekim Anneleri

saol sınope cım buardakı arkadslıgınız cok gusel gercektenn...bende aranızda yenıyımm:)

günaydın kızlar pek günaydın kalmadı ama anca sabah mide bulantısıyla kalktım ama şimdi biraz iyiyim ceviz falan yedim geçti
annelik gerçekten fedakarlık sabahın 7sinde kalktım yemek yiyip ilaçlarımı içmek için yeterki tutunsun kanım artsın diye babamız kahvaltıyı hazırlıyo gerçi canım benim normalde kahvaltıdan haz etmeyen bi insan olarak herşey bebeğimiz için değilmi
bu arada üşütmüşüm hapşırıp duruyorum karnım zıplıyo tırsağın teki oldum yaa

canım sen ne zaman doktora gıdecektın?

canım sen ne zaman doktora gıdecektın?

ilaçlarım bitince gidicem
zaten gittiğimde bebeği ancak 10gün sora falan görürüz demişti kese ve içindeki halka görünmüştü 25günlük daha demişti
ilaçlarda 10gün sürüyo zaten 25inde gidicem inşallah büyümüştür ve görünür

sat a göre 5+5 ama ogün daha 25günlük demişti
25inde başka doktora gidicem bakalım o ne dicek
tabi ozamana kadar içimde tutabilirsem :sinifsinif:

ıns canım. kafana takma ama olur mu olumlu dusun. bak ben de yasadım o sorunları ve gectı. Allahım senı de bebişini de korur. bol dua et ben de edıyorum sana.

sat a göre 5+5 ama ogün daha 25günlük demişti
25inde başka doktora gidicem bakalım o ne dicek
tabi ozamana kadar içimde tutabilirsem :sinifsinif:

siboş sende de benım gıbı gec dollenme olmus sanırım. o zaman senınkı benımkınden de kucuk. benımkı bugun 34 gunluk:)

ayy ben tutamıyorum kendimi artık, ağlıyorum herşeyde...çok duygulandım canım benim.
:a015: benimde randevum çarşamba. dayanamıyorum gerçekten. hergün dr. gel dese gidicem. şu karnımız şeffaf olsaymışta ne oluyo bitiyo bi görebilseymişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…