2010 Ekim Anneleri

hayirli sabahlar kizlar doktara cikcam birazdan bir bakayim bey hayizlanasiya dedim:)
bizde tam tersi ben beyimi beklerim.randevu saatinide hep yarim saat öncesine söylerim ki vaktinde randevuya gidelim:)
yoksam tam vaktini dedim mi mutlak gec kaliyoruz.benim adam dakik degil
ben saatin 7 se kalkip hazirlandim.cok heyecanliyim uykuda tutmadi
insallah hayirli haberlerle gelirim.dua edin kizlar

günaydın güzel ekim anneleri aşkolsun hepinize ben dr. gittim beni kimse merak etmemiş((((((

balum senin muayeneyi karından mı yaptılar?bide bugün 5 tüp kan ve idrar verdim,sizden de istemişler miydi?

canım ben de yaptırdım o testlerı benden de aldılar. benı dun vajınal baktı zaten yoksa goremezdı yanı coook mınık. oncekı doktorum da vajınal bakmıstı ama onun baktıgı gunden bıgun sonra rahıme ekılmıs bebek ondan kan bırıkmesı gıbı gozukmus megerse.

ironic hosgeldın aramıza. feyzacım hadı hayırlı haberlerle gel ıns. bugun ben beklemedeyım. mezımee ee anlat hadı ne dedı.

günaydın herkese ben pazartesi gidicem doktora ,bana git 2 sene sonra gelirsin demişti şimdi görünce şaşırıcak acaba 19 ay ara ile iki sezeryanı kaldırır mı?= bünyem

günaydın herkese ben pazartesi gidicem doktora ,bana git 2 sene sonra gelirsin demişti şimdi görünce şaşırıcak acaba 19 ay ara ile iki sezeryanı kaldırır mı?= bünyem

gunaydın canım. sezeryanden sonra mı oyle demıstı:roflol:ılk bebısın cınsıyetı neydı. adı ne?

dün gece hıc uyuyamadım ya yenı doktorum cook ılgısız. progestanı gosterdım ona bunu nıye ıcıyosun dedı dusuk ıcın dedım dusecekse dussun dedı. folıkasıt ıcıyorum dedım. ıstıyosan onu ıc dedı. agzından kerpetenle alıyorum lafı. kendı doç dr herseyı bılıyo ya benı de bılıyo sanıyo galıba hıc bısey demedı. ıyı doktor ama yanlıs yerde sanırım. coook hastası var gunde 50 hastaya bakıyo. gıdınce benı hatırlamaz yanı kesın.

kızlar günaydınnnnnn! Feyza iyi haberlerini bekliyoruz, benim randevum 16.30 da :)) sabırsızlanıyorumm..

Bu arada akşam ve sabah hafif çok açık kahve birkaç damla lekelenmem olmuş, ağrım yok. Ciddi bişey değildir dimi kızlar??

umarım degıldır canım. oyyy senın randevum cok gecmıs ya ben de oturmus herkesden haber beklıyorum.

sinop_e haberler iyi bebeişimide kesesinide gördüm..kalp atışı haftya ınşalla.bebek te maaşllah bi kaç gün önde gidiomuş...umarım bugün gideceklerde iyi haberlerle dönerler..allahtan dileğim herkes mutlu olsun:)))

maşallah maşallah. ay kızlar sımdı keseyı gordun mu ben gordum fılan kalp atısı duydun mu fılan dıyoz hep. 15. haftalardan sonra teker teker cınsıyetler ay ay heyecaanlanıyorum.

kızlar günaydın ben doktordan geldim bebişimi gördüm pirinç tanesi kadar keseyi ve volk kesesinide gördük yanlız kalp atışlarını henüz göremedik haftaya görcez dedi doktorum daha çok küçük görülmez dedi 5 haftalık oldu normal değilmi görülmemesi

çok sevindim cidden bu habere, umarım hep böyle iyi gider...sıra bende akşam üzeri, off off ne zor beklemek, inş. ben de keseyi bebeği falan görürüm:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…