balum senin muayeneyi karından mı yaptılar?bide bugün 5 tüp kan ve idrar verdim,sizden de istemişler miydi?
günaydın güzel ekim anneleri aşkolsun hepinize ben dr. gittim beni kimse merak etmemiş((((((
günaydın ekim anneleri:) herkes iyi mi? ben 6+5 im bugün:)
günaydın herkese ben pazartesi gidicem doktora ,bana git 2 sene sonra gelirsin demişti şimdi görünce şaşırıcak acaba 19 ay ara ile iki sezeryanı kaldırır mı?= bünyem
günaydın güzel ekim anneleri aşkolsun hepinize ben dr. gittim beni kimse merak etmemiş((((((
kızlar günaydınnnnnn! Feyza iyi haberlerini bekliyoruz, benim randevum 16.30 da :)) sabırsızlanıyorumm..
Bu arada akşam ve sabah hafif çok açık kahve birkaç damla lekelenmem olmuş, ağrım yok. Ciddi bişey değildir dimi kızlar??
Mezime sayfalar acayip hızlı gidiyor, bazen kim gitti kim gidecek kaçırıyoruz...Umarım doktor iyi şeyler söylemiştir?
çok sevindim valla. dilerim benimki de iyidir. bakalım :))) kalbim küt küt atıyor...
sinop_e haberler iyi bebeişimide kesesinide gördüm..kalp atışı haftya ınşalla.bebek te maaşllah bi kaç gün önde gidiomuş...umarım bugün gideceklerde iyi haberlerle dönerler..allahtan dileğim herkes mutlu olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?