2010 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 40283

kızlarr sunun gusellıgıne bakınn yafsss kız kıyafetlerı cookk gusell

pek şeker hakikaten ..ben sanardım ki sadece kızlar güzel giydirilebilir..lcw de bir göz attım harika erkek çocuk kıyafetleri de mevcut..bakalım bir kız giydirdik doyduk..bir de erkek giydirmeyi nasip eder mi hayırlısıyla sağlıkla rabbim????

evet canım tshirtler falan da vardı ama vaktim kalmadığı için pek bakamadım........birde her mağazada yokmuş galiba hamile koleksiyonu.........arkadaşım maltepe sahildeki LCW de çok güzel şeyler görmüş oraya gidicem bende

canım bende çok rahatsızdım çünkü bende hafiften göbek vardı zaten şimdi biraz daha çıktı o yüzden pantolanlarım olmuyor artık

sorma son giydiğimde düğmemi açmak zorunda kaldım düşük bel bide bebek de aşağıda ya dahakaydirigubbakcemile3en kısa zamanda alışverişe lcw ya gideyim bende sağolun ii oldu :ecrin_bebek: solda bakıo bana da dr ya yarın bi daha dikkat etcem

pınar ıpekcımm bu arada pastalarına bayıldımmm:)kedımı ıyı hıssedınce yapcamm bendee tarıf werıosunmu?

hoşbuldukk
:asigim:

benimde soldaydı ve hala solda kız . sol tarafım sağa göre daha şiş ve hep solda hareket ediyor. sol tarafım delinmesse iyidir
kaydirigubbakcemile3
ne zaman öğrendin sen cinsiyetini..bana erkek dedi ama tabi çokk erken bakalım sol=kız teorisi doğruysa kızım olacak demek:))

evet hanimlarr artik hamile kiyafetleri almaya baslamaliyizz..ay annem bana gelirken kendi hamilelik elbisesini getirmiss)) bana hamileyken giydigi elbise.. annemle biz ayni donemde hamile olduk .. ben 6 ekim dogumluyum. benim bebegimde 5 ekim olucak allah izin veririsee...

pınar ıpekcımm bu arada pastalarına bayıldımmm:)kedımı ıyı hıssedınce yapcamm bendee tarıf werıosunmu?

nanımmm tarifleri sayfamda zaten..ayrıca tüm tariflerimin olduğu sayfaya mesajımın yanın da yemek tarifi:104 yazıyor ya işte o 104 ü tıkladığında benim tüm tariflerime ulaşırsın..ya da benim sayfamın üzerindeki recipes butonunu tıklayarak ta ulaşabilirsin..beğenmene sevindim çok.. opuyorumnanaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…