evet hanimlarr artik hamile kiyafetleri almaya baslamaliyizz..ay annem bana gelirken kendi hamilelik elbisesini getirmiss)) bana hamileyken giydigi elbise.. annemle biz ayni donemde hamile olduk .. ben 6 ekim dogumluyum. benim bebegimde 5 ekim olucak allah izin veririsee...
ben kaçar yemek yapayım sonra sızayım..öpüldünüz hepiniz..Ayy ne güzel ya burda herkes hamile:)))
anladım canım ewe gecınce alıyım ben tarıflerı uygulayım hemen:) saoll bebekımm
bende gölcük ama derincede oturuyorum komşumuyuz kıs yoksa :uhm:
kız sonbaharr kımsın sen:)
siz ikiniz bir cama çıksanıza..belki görürsünüz birbiriniziolumunekankayizsmile
nanımmm tarifleri sayfamda zaten..ayrıca tüm tariflerimin olduğu sayfaya mesajımın yanın da yemek tarifi:104 yazıyor ya işte o 104 ü tıkladığında benim tüm tariflerime ulaşırsın..ya da benim sayfamın üzerindeki recipes butonunu tıklayarak ta ulaşabilirsin..beğenmene sevindim çok.. opuyorumnanaktan..
golcugun neresındensın derıncede nerde oturuosunn?:)adın ne
ay ne güzel, düşünsene şimdi giydiğin hamile elbisesini karnındaki kızın hamileyken giycek, çok duygulandım mafoldumben o günleri görürümüyüz acaba..
opuyorumnanaktan..
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:
bende gittim bitnm geçen hafta tanesi 34 liraya iki pantolon aldım bende hamiş koleksiyonu harika lcw nin..bir de iki bluz aldım onlarda pek şeker..rahatça giyiyorm..opuyorumnanaktan
insallah yarican gorururzz bizdee o gunlerii .. su 27 hafta gecsin su gibi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?