2010 Ekim Anneleri

ben kaçar yemek yapayım sonra sızayım..öpüldünüz hepiniz..Ayy ne güzel ya burda herkes hamile:)))

valla benim 1.5 aylıktı ben kendime hamile pantolonu aldım çünkü göbeğim .ok vardı normal pantolonlar olmuyor hala giyiyorum çokta rahat..

ay ne güzel, düşünsene şimdi giydiğin hamile elbisesini karnındaki kızın hamileyken giycek, çok duygulandım mafoldumben o günleri görürümüyüz acaba..

pınarcım bende baktım tariflerine cok güzeller cidden. bi de madımak yapmışsın bende cok severim onu,görünce canım cekti.. madımak olmayınca, pazarda bi cesit ot satıyolardı onu aldim madımak gibi yaptım, yerini tutmadı ama idare etti :))

arkadaş çıkcaksınız şimdi:ecrin_bebek:ben kaçıyorum kızlar bi nescafe yapmamın zamanı geldi

ya canım sana bısı sorabılırmıyım ben geçen hafta baktım LCW ye kot pantolonlar var çok güzel rahat böyle 34tl idi onlarda sanırım aynı seyden bahsedıyoruz senınle ama kararsız kaldım hanı ılerkı aylarda da gıyelebılır degılmı yanı acaba dedım kalçalar genıslerse falan kot nasıl olur kafam karıstı açıkçası yardımcı olurmusun

bak ben nerdeyım bılıonmu tunelleden sonrakı ısıklardan saga donuosunn dırek cıkıosun yenıkente kestırme yol dıolar oraya...o yolun kenarındayım hatta gecen yaz park falan yapıldıı halı saha basket sahası oturma yerlerı yapıldı hemen onun karsısındayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…