2010 Ekim Anneleri

yani burdan çıksam 15 dk da yürürüm sana ay ne güzel yaa....

bana göre biraz aşağıda tabi bende venüsün az yukarısındayım .

bide ben bebegimin kime benzeyecegini cok merak ediyorum.. yani saci gozu burnu.. bu da cok ilginc bi duyguu yaaa...

bide ben bebegimin kime benzeyecegini cok merak ediyorum.. yani saci gozu burnu.. bu da cok ilginc bi duyguu yaaa...

18. haftadan sonra genelde 20 li haftalarda ayrıntılıya gönderiyolar o zaman görürsün inşallah burnunun ağzının kime benzediğini tabi sonrasında değişir am agörünce insan çok mutlu oluyor

ben yenıkente bıkez geldım pek bılmıorum yanı oralarıı..yas kac senın

86 lıyım ben sen kaçlısın ?

kızlar bu arada o çin takvimi bende tutmadı yaa...

ama bu sitede bi yerde çin kameri takvimi var orda yaptığım tuttu. ama çin kameri takvimi hangi topicte walla unuttum üstünden geçti baya. google da aradın çin kameri takvimi diye

ayy eed yaa bı bellı olsa meraktan catlıcasm:)

az kalmış kıs bekle azcık daha 12. haftadan sonra yavaş yavaş % kız ya da % şu kdr erkek die sölerler yani tahmin ederler. 14. haftada yüksek ihtimal sölerler sonrasında kesin sölerler.

benim ilk doktorum akademi hast Gökhan beydi şimdi ki doktorum ise yani son 1 aydır konak hast Erkan türköz. seninki kim ??
:CüvCüv:

yok pınarcım göremeyiz ya derince kocümennn yer. ama yakın olmakta güzel :)

şakaydııkaydirigubbakcemile3

kıyamam bitnm..hakını helal et..aslında kurusu da olur birçok yerde..bir soruştursan??

bende tereddütle aldım bitnm..ama lcw nin hamile koleksiyonu esnek ipten üretilmiş..yani habire esniyor..hiç merak etme olacak..

ben nescafe cok severdım ama hamıle kaldıgımdan bellı tıksındım ıcemıyorum

çok severdim hala öyle günde 1 fincanı geçmiyorum ama zaten geçmezdim:ecrin_bebek:bi ara çikolatayı kesmiştim ben yine başladım 2 gündür:sinifsinif:iyidi halbukü yemiodum ne güzel

şakaydııkaydirigubbakcemile3

kıyamam bitnm..hakını helal et..aslında kurusu da olur birçok yerde..bir soruştursan??

yok canım önemli deil :)) ben tokatlıyım ama kurusunu bilmiyorum hic, bizde pazarlarda taze taze satarlar, kış icinde kavurup buzluga koyarız? kurusu nerde bulunurki nereye sorcam?

bende tereddütle aldım bitnm..ama lcw nin hamile koleksiyonu esnek ipten üretilmiş..yani habire esniyor..hiç merak etme olacak..

canım sen kumasmı aldın yoksa kotmu aldın bu arada dedıgın gıbı kumslar esner ama kot esnermıkı canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…