bak ben nerdeyım bılıonmu tunelleden sonrakı ısıklardan saga donuosunn dırek cıkıosun yenıkente kestırme yol dıolar oraya...o yolun kenarındayım hatta gecen yaz park falan yapıldıı halı saha basket sahası oturma yerlerı yapıldı hemen onun karsısındayımm
arkadaş çıkcaksınız şimdi:ecrin_bebek:ben kaçıyorum kızlar bi nescafe yapmamın zamanı geldi
bide ben bebegimin kime benzeyecegini cok merak ediyorum.. yani saci gozu burnu.. bu da cok ilginc bi duyguu yaaa...
ben yenıkente bıkez geldım pek bılmıorum yanı oralarıı..yas kac senın
ayy eed yaa bı bellı olsa meraktan catlıcasm:)
yok pınarcım göremeyiz ya derince kocümennn yer. ama yakın olmakta güzel :)
pınarcım bende baktım tariflerine cok güzeller cidden. bi de madımak yapmışsın bende cok severim onu,görünce canım cekti.. madımak olmayınca, pazarda bi cesit ot satıyolardı onu aldim madımak gibi yaptım, yerini tutmadı ama idare etti :))
ya canım sana bısı sorabılırmıyım ben geçen hafta baktım LCW ye kot pantolonlar var çok güzel rahat böyle 34tl idi onlarda sanırım aynı seyden bahsedıyoruz senınle ama kararsız kaldım hanı ılerkı aylarda da gıyelebılır degılmı yanı acaba dedım kalçalar genıslerse falan kot nasıl olur kafam karıstı açıkçası yardımcı olurmusun
ben nescafe cok severdım ama hamıle kaldıgımdan bellı tıksındım ıcemıyorum
şakaydııkaydirigubbakcemile3
kıyamam bitnm..hakını helal et..aslında kurusu da olur birçok yerde..bir soruştursan??
bende tereddütle aldım bitnm..ama lcw nin hamile koleksiyonu esnek ipten üretilmiş..yani habire esniyor..hiç merak etme olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?