2010 Ekim Anneleri

kizlar ya benim habire biseykler yiyesim geliyor.. agzimda aci bi tat oluyor.. o da midemi bulandiriyorr.. mnutlaka agzima biseyler atmam lazim o tadi gidermek icin.. ayy cookk yoruldum bu duurmdan.. bu duurmda gecicek dimi????

kiz erkek farketmezz canim yaa.. saglikli olsunn .. allahim guzel yazilar yazsinn hepimizin bebislerine..

kizlarr bisey daha sorucamm .. bebegin hareketini ne zaman hissederiz?

canım sen kumasmı aldın yoksa kotmu aldın bu arada dedıgın gıbı kumslar esner ama kot esnermıkı canımya

bende lcw den gri kumaş almıştım kanvas gibi. ama ben kapalıyım ve gri hiç bişeye uymuyor. onu çok nadir giyiyorum. sonrasında bi siyah bide kahve kumaş aldım ama en çok siyah kumaşı giyiyorum

kizlar ya benim habire biseykler yiyesim geliyor.. agzimda aci bi tat oluyor.. o da midemi bulandiriyorr.. mnutlaka agzima biseyler atmam lazim o tadi gidermek icin.. ayy cookk yoruldum bu duurmdan.. bu duurmda gecicek dimi????

olmadı bana öle bişi geçer herhalde canım ya

kiz erkek farketmezz canim yaa.. saglikli olsunn .. allahim guzel yazilar yazsinn hepimizin bebislerine..

amin canım, amin. benimde kız cıktı, ama bugüne kadar yaptıgım testlerde hep erkek cıkmıstı, bizede hep erkek gibi geliyo bakalım ne olcak :))

bende gecen haftalarda gaz cok oluyodu, elime karnıma koyunca hissediyodum gaz hareketlerini. ama gecen gece yatarken saga dönünce, içimde derinlerden bi kıpırdanma hissettim cok ilgincti.. biliyorum o gaz deildi, ama dr'lar hissedemezsiniz gazdır diyolar (

kendi adıma cvp veriyim ilk hareketini 18 haftalıkken içimde balık yüzüyor gibi hissettim. ama 20+... günlerde tekmecikler başladı.

ye bende yazıyorum ama kimse bana yazmıyor giderim bak
kaydirigubbakcemile3

ben hissetmiyorum henüz.ilk bebeğim ilk gebeliklerde daha geç hissediliomuş 16.haftaya kadar beklicez herhalde:ecrin_bebek:kız erkek farketmez tabi Allh sağlıklı bebişler versin hepimize

kendi adıma cvp veriyim ilk hareketini 18 haftalıkken içimde balık yüzüyor gibi hissettim. ama 20+... günlerde tekmecikler başladı.

kaydirigubbakcemile3

16.haftada diodum 18mi oldu sabırsızlanıyorum ben ama

kızlar yazdıkalrınızı görebilmek için sayfayı yeniliyorum sürekli sizde mi öyle yapıosunuz

guzel bi duygu dimi?:)

güzel bir duygu anlatılmaz ki.... ilkten eşim hissetmiyordu elleyince son 2 haftadır oda hissediyor bide bazen gözle de görülüyor vurmaları. oturup izliyoruz. bazı günler çok hareketli oluyo bazen 2 gün hiç kımıldamıyor aslında kımıldıyorda hissettirmiyor şimdiden aklınızda olsn da ilerde hareket etmediği günlerde korkmayın olur mu

aa öle oldğunu bilmiodum ben hareketlerini takip etcez sanıyorum:gitme:zaten ii oldğnu bileyim die bi an önce kıprdasın istiyorumohaoldumsmileee ben teleşlanırım nie kıpırdamıo diyebilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3

bende pek göbek cıkmadı ama, bazen böyle yere egilirken falan karnımda portakal gibi bi kütlede hareket ediyomus gibi oluyo :)) 14. haftadayım simdi, ama ben gercekten yatarken hissettim ya, saga dönerken balık gibi kaydı, o bebişimdi bence :))

bende lcw den gri kumaş almıştım kanvas gibi. ama ben kapalıyım ve gri hiç bişeye uymuyor. onu çok nadir giyiyorum. sonrasında bi siyah bide kahve kumaş aldım ama en çok siyah kumaşı giyiyorum

canım cevabın için sagol ama grı pantolonunuda gıyebılırsın çok renk uyarkı ona mor olur pembe olur sıyah olur kırmızı olur yanı üst kısmına yakısır bence bırde ben kumasta alıcam ama kotda begendım kalçalar genıslerse o pantolonlar nasıl olacak dıye düşünüyorum kumas esner ama ya kot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…