kiz cikti banada:))
test mi yaptın bende bulayım bi test sen nerden yaptın canım:ecrin_bebek:
slcn nin gonderdigi linkden baktim cin kameri mi oyle bisey...
buna baktım erkek çıktı:ecrin_bebek:çin takvimine bakarken nufsumdaki yaşı girmişim yanlışlıkla tekrar bakayım ona
canım sen kumasmı aldın yoksa kotmu aldın bu arada dedıgın gıbı kumslar esner ama kot esnermıkı canımya
kizlar ya benim habire biseykler yiyesim geliyor.. agzimda aci bi tat oluyor.. o da midemi bulandiriyorr.. mnutlaka agzima biseyler atmam lazim o tadi gidermek icin.. ayy cookk yoruldum bu duurmdan.. bu duurmda gecicek dimi????
kiz erkek farketmezz canim yaa.. saglikli olsunn .. allahim guzel yazilar yazsinn hepimizin bebislerine..
kizlarr bisey daha sorucamm .. bebegin hareketini ne zaman hissederiz?
kiz erkek farketmezz canim yaa.. saglikli olsunn .. allahim guzel yazilar yazsinn hepimizin bebislerine..
kizlarr bisey daha sorucamm .. bebegin hareketini ne zaman hissederiz?
kendi adıma cvp veriyim ilk hareketini 18 haftalıkken içimde balık yüzüyor gibi hissettim. ama 20+... günlerde tekmecikler başladı.
ye bende yazıyorum ama kimse bana yazmıyor giderim bak kaydirigubbakcemile3
kendi adıma cvp veriyim ilk hareketini 18 haftalıkken içimde balık yüzüyor gibi hissettim. ama 20+... günlerde tekmecikler başladı.
guzel bi duygu dimi?:)
güzel bir duygu anlatılmaz ki.... ilkten eşim hissetmiyordu elleyince son 2 haftadır oda hissediyor bide bazen gözle de görülüyor vurmaları. oturup izliyoruz. bazı günler çok hareketli oluyo bazen 2 gün hiç kımıldamıyor aslında kımıldıyorda hissettirmiyor şimdiden aklınızda olsn da ilerde hareket etmediği günlerde korkmayın olur mu
bende lcw den gri kumaş almıştım kanvas gibi. ama ben kapalıyım ve gri hiç bişeye uymuyor. onu çok nadir giyiyorum. sonrasında bi siyah bide kahve kumaş aldım ama en çok siyah kumaşı giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?