bende pek göbek cıkmadı ama, bazen böyle yere egilirken falan karnımda portakal gibi bi kütlede hareket ediyomus gibi oluyo :)) 14. haftadayım simdi, ama ben gercekten yatarken hissettim ya, saga dönerken balık gibi kaydı, o bebişimdi bence :))
bende pek göbek cıkmadı ama, bazen böyle yere egilirken falan karnımda portakal gibi bi kütlede hareket ediyomus gibi oluyo :)) 14. haftadayım simdi, ama ben gercekten yatarken hissettim ya, saga dönerken balık gibi kaydı, o bebişimdi bence :))
ee bende 14.haftadayımmafoldumbenne güzel hissetmişsin darısı başımakaydirigubbakcemile3bişi kaydirigubbakcemile3sorcam kasıklarımda ağrı oluo benm yani ağrıgibi çok tuvaletmi tutmuşum gibi her zaman değil ama sana da oluo mu
olabilir inanki . herkeste farklı farklı oluyor. balık yüzüyor gibi ufak sürtünmeler olur başta sonra zamanı gelmiştir tekmeler başlar gümmm diye.
evet canım banada bi kac kere oldu, daha cok kalcalarımda batma oluyo bende.. idrara cıktıgında yanma falan yok dimi?
oh oh ne güzel, dr hissedemez ama anne hisseder dimi ya..kaydirigubbakcemile3
anne ne hissediyorsa doğrudur... opuyorumnanaktan
hep derler ki onlar bebek değil bağırsak hareketidir...
ya doktor de get 24 yıllık bağırsağımın nasıl oynadığını ben bilmez miyim ??
hiçte bile bağırsak hareketi değil bebeğimin ilk sürtünmeleri onlar :roflol:
hayır yanma yok sık sık gidiyorum ama sıkışmışım gibi hissediyorum çünkü:CüvCüv:
hmm iyi o zaman. idrar yolları enfeksiyonu gecirmiştimde ben bi ara, cok feci sancılar cektim, o zamanda kasıklarımda agrılar oluyodu ama hafif diildi. idrarı hic tutmamak lazım.. Allah kimseye vermesin valla, hamilelikte sık görülüyomuş..
kızlar selam
bu akşam ıkılı test için dr gidicem
iki hastanden fıya aldım
biri 45 yapıyo sonucu 1 gun sonra verıyo
digeri 93 e yapıyo 3 gun sonra sonuç verıyoo
bu ne lahana bu ne turşu yaa kafam karıştııı(
selam canım. bende cuma gidicem nasipse.. sonucları ne zaman verirler bilmiyorum ama hep gittiğim hastanede 250 farklı bir yerde normalde 320 ama arkadsdan indirimli 145 e yaptırıcam bende sen baya ucuza bulmussun vallahi..
Valla canım o kadar para verilmez yazık sen başka yerleri araştır bende özelde sormuştum 2li 60 TL ssk geçerli değil - 3lü 34 TL ssk geçerli..Her hastane kafasına göre fiyat veriyor gidipde öyle uçuk fiyatlara yaptırmayın derim hastaneye verene kadar çocuğuma bişey alırım o farkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?