2010 Ekim Anneleri

evet cnm ben çok uygun a sormuşum demekkı ama hangısıne gıdeyım kararsıım önce şu 45 denen yere gıdıp nasl bır gun e sonuç verdıklerını sorayım

ikili test devlet hastanelerinde yada doğum hastanelerinde yapılıyomu acaba ben gittiğim hastaneye sormadım kaça yapılıyo

evet cnm ben çok uygun a sormuşum demekkı ama hangısıne gıdeyım kararsıım önce şu 45 denen yere gıdıp nasl bır gun e sonuç verdıklerını sorayım

valla getiren olsa yakın olsa gelirdim o tarafa..

ikili test devlet hastanelerinde yada doğum hastanelerinde yapılıyomu acaba ben gittiğim hastaneye sormadım kaça yapılıyo

bilemiyorum canım ama sanırım fatih sultan mehmet hastanesi yapıyormus

ayy bırakın ikili testi ya yoğurt çorbam süper olmuş oyoyy 2koca kase içtim kendime geldim ay önceden akşam olurdu ben bugün yemek yedimmi acaba yaa derdim açlık hissetmezdim şimdi açlığa 10dk dayanamıyorum

ee doydum şimdi yarım saat sora kocam gelcek inanmıcak yediğime zorla bidaha yedircek akannehir

ohh afiet olsun.. ben yemekden cok soğudum bu rahatsızlanmamdan snra tiksinti geldi hemen doyuyorum yesemde miğdem cok kötü..

öle korkuyorumki yaptırdıktan sora sonuç çıkana kadar neler hissedicem neler düşüncem ooff şimdiden stres

ya ben ikili test için gittigimde 13+4 gibi olcam o zaman gel dedi dr um geç olcak die düşünüyorum sizcede geç deil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…