2010 Ekim Anneleri

genelde yaşı ilerlemiş anne adaylarında çıkıyomuş,bi de ailede varsa problem olabilirmiş diye biliyorum ikili test sonuçlarında,içiniz rahat olsun kızlar..

yazık tbi ama bulamadım baska yerde daha ucuz? nerede yaptıracaksınız peki?

Kayınvalidem aldı bana randevuyu marmara üniversitesi hastanesinden ücretsiz. Hemde çok güzel bakıyorlarmış eltimde orada yaptırmıştı. 1gün sonra almış sonuucu prof inceliyormuş.

ya ben ikili test için gittigimde 13+4 gibi olcam o zaman gel dedi dr um geç olcak die düşünüyorum sizcede geç deil mi?

11 ila 14. haftalar arasında yapılıyormus canım

genelde yaşı ilerlemiş anne adaylarında çıkıyomuş,bi de ailede varsa problem olabilirmiş diye biliyorum ikili test sonuçlarında,içiniz rahat olsun kızlar..

iyi düşünelim iyi olsun..
Kayınvalidem aldı bana randevuyu marmara üniversitesi hastanesinden ücretsiz. Hemde çok güzel bakıyorlarmış eltimde orada yaptırmıştı. 1gün sonra almış sonuucu prof inceliyormuş.

bende sordurttum ama o tarihlerde gün yok dediler hatta sizin biyerde yazınızı okuyup sordurtmustum..

biz erkenden aldık 8.haftamda aldık yer olmaz diye. ben sana söylemiştim o zaman alsaydın keşke.

sagolun kızlar..:)10+6 dıydım gittigimde dr a 20 gün sonra gel yapalım dedi neyse 14 hafta dolmadan gitmiş olurum zaten umarım temiz çıkar sonuçlar..

hımm ay saglıkla kucaklarız canım inşşş peki sen gittin mi ikili teste canım bide süt içemiyorum ben yaa tiksiniyorum sen içebiliyomusun anca ayran yogurtla idare ediyom ben:icecream:

işte bu akşam gıdıcem canım ıkılı teste...bende süt iççmiyorumm hemde hiiiiiiiiiiiiiçççç
yumurta da yıyemıyorum bu araa...
ayranla yogurt yıyorum ama çok degıl oda....
napıcam böl bılmıyorum bu ara fena çilege taktım süreklı onu yıyorum c vıtamını çok varmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…