yazık tbi ama bulamadım baska yerde daha ucuz? nerede yaptıracaksınız peki?
iyi akşamlar hanımlar umarım herkes iyidir:)
nese bana müsade evin içinde yürüyim midem bi tuhaf oldu
Üniversite hastanesinde yaptırıcam da ondan ücretsiz 250tl nere ücretsiz nere. Yazık günah vallahi. Altunizade de marmara üniversitesi hastanesi.neden ücretsiz kii:uhm:
ya ben ikili test için gittigimde 13+4 gibi olcam o zaman gel dedi dr um geç olcak die düşünüyorum sizcede geç deil mi?
ya ben ikili test için gittigimde 13+4 gibi olcam o zaman gel dedi dr um geç olcak die düşünüyorum sizcede geç deil mi?
genelde yaşı ilerlemiş anne adaylarında çıkıyomuş,bi de ailede varsa problem olabilirmiş diye biliyorum ikili test sonuçlarında,içiniz rahat olsun kızlar..
Kayınvalidem aldı bana randevuyu marmara üniversitesi hastanesinden ücretsiz. Hemde çok güzel bakıyorlarmış eltimde orada yaptırmıştı. 1gün sonra almış sonuucu prof inceliyormuş.
slm kızlar
biz erkenden aldık 8.haftamda aldık yer olmaz diye. ben sana söylemiştim o zaman alsaydın keşke.
balum artık eskısı kadar gırmıyormu kızlar karşılaşamadık bi yaaakaydirigubbakcemile2
gökçe rana aynı gıdıyoruz cnm bızde bugun 11+3 olduk...
hımm ay saglıkla kucaklarız canım inşşş peki sen gittin mi ikili teste canım bide süt içemiyorum ben yaa tiksiniyorum sen içebiliyomusun anca ayran yogurtla idare ediyom ben:icecream:
iyi akşamlar kızlar...
selam hosgeldiniz..
hoşbulduk çıktın galiba geçoldu biraz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?