- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
yaaa aslında hep burda olasım var ama başım dönüyor hemen yarım saat kalsam...sizde de var mı halsizlik başdönmesi hala...
işte bu akşam gıdıcem canım ıkılı teste...bende süt iççmiyorumm hemde hiiiiiiiiiiiiiçççç
yumurta da yıyemıyorum bu araa...
ayranla yogurt yıyorum ama çok degıl oda....
napıcam böl bılmıyorum bu ara fena çilege taktım süreklı onu yıyorum c vıtamını çok varmışş
güle güle melikecim ii akşamlar
gönülcelencim hoşgeldin nasılsın?
bene ne halsızlık ne mıde bulantısıı çok iyiyim o konuda ama gaz problemım çok oluyo benım kızlar
anladım canım ama çilek şuan çok hormonludur yaa yemesen daha ii geçen eşime dedimde almadı o hormon deposudur dediikili testinde ii çıkar umarım canım ...
bende bu hafta annemlerin oraya gittim yürüyüşümden ve surat asıklıgımdan senin kızın olcak dediler:) bende cinsiyeti umarm gittigimde ögrenirim:)
saol gönülcelencim çok şükür iyyiim bikaçgündür bulantım rahatsız ediyordu ama oda geçti sayılır inş yeniden başlamaz ilerdesenin nasıl gidiyo hamişlik
benm de çok oluodu süt içmek istemiydum o yüzden ama baya azaldı canım umarım senn de geçer zamanla
birazcık halsizlik ve babamızın yokluğu dışında herşey yolunda çok şükür.
ya saglıklı olsun inşş benim için fark etmiyo kız yada erkek :)ayy yok cnm özellıkle hormonsuz olduguna kanaat getırdıgımızı alıyoruz zaten tatlım...
ayy bana da herkez kızın olcek dıyo çünkü kalçalarım falan da genişledi...yüzüm çok güleç ama:)) normal halım ölee çünküü
babanız nerde ki
evlerde kurutuolar bitnm..bnm amasyalı bir komşum var o getirdi bize de..biz kurusundan yaptık yemeği..belki senin oralarda kurutanlar vardır?yok canım önemli deil :)) ben tokatlıyım ama kurusunu bilmiyorum hic, bizde pazarlarda taze taze satarlar, kış icinde kavurup buzluga koyarız? kurusu nerde bulunurki nereye sorcam?
tatlm lcw nin tüm hamile koleksiyonu esnek iplikten üretilmiş..gömlekten kot a,pantalondan bulüz e..bu yüzden eminim esnektir..canım sen kumasmı aldın yoksa kotmu aldın bu arada dedıgın gıbı kumslar esner ama kot esnermıkı canımya
eşim asker benim. 1 hafta önce göreve gönderdiler güneydoğuya. 1 hafta sonra dönecek inş.
allah kavuştursun gönulçelencımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?