2010 Ekim Anneleri

yaaa aslında hep burda olasım var ama başım dönüyor hemen yarım saat kalsam...sizde de var mı halsizlik başdönmesi hala...

yaaa aslında hep burda olasım var ama başım dönüyor hemen yarım saat kalsam...sizde de var mı halsizlik başdönmesi hala...

yok bende aynıyız ama sadece yola çıktğımda araba çok fazla durursa midem kötü bulanıo eee izmirinde trafiği malum hiç çıkmak istemiyorumalsanaalsanasmile

anladım canım ama çilek şuan çok hormonludur yaa yemesen daha ii geçen eşime dedimde almadı o hormon deposudur dedi ikili testinde ii çıkar umarım canım ...
bende bu hafta annemlerin oraya gittim yürüyüşümden ve surat asıklıgımdan senin kızın olcak dediler:) bende cinsiyeti umarm gittigimde ögrenirim:)

saol gönülcelencim çok şükür iyyiim bikaçgündür bulantım rahatsız ediyordu ama oda geçti sayılır inş yeniden başlamaz ilerde senin nasıl gidiyo hamişlik

ayy yok cnm özellıkle hormonsuz olduguna kanaat getırdıgımızı alıyoruz zaten tatlım...
ayy bana da herkez kızın olcek dıyo çünkü kalçalarım falan da genişledi...yüzüm çok güleç ama:)) normal halım ölee çünküü

ya saglıklı olsun inşş benim için fark etmiyo kız yada erkek :)
birazcık halsizlik ve babamızın yokluğu dışında herşey yolunda çok şükür.

anladım canım saglık olsun halsizlik ilerleyen aylarda dahada artar eşinde sizle olur inş ilerde canım

yok canım önemli deil :)) ben tokatlıyım ama kurusunu bilmiyorum hic, bizde pazarlarda taze taze satarlar, kış icinde kavurup buzluga koyarız? kurusu nerde bulunurki nereye sorcam?
evlerde kurutuolar bitnm..bnm amasyalı bir komşum var o getirdi bize de..biz kurusundan yaptık yemeği..belki senin oralarda kurutanlar vardır?

canım sen kumasmı aldın yoksa kotmu aldın bu arada dedıgın gıbı kumslar esner ama kot esnermıkı canımya
tatlm lcw nin tüm hamile koleksiyonu esnek iplikten üretilmiş..gömlekten kot a,pantalondan bulüz e..bu yüzden eminim esnektir..

birazcık halsizlik ve babamızın yokluğu dışında herşey yolunda çok şükür.

sizinde mi babanız uzakta hayatım..bizim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…