2010 Ekim Anneleri

uykum geldi kızlar ya bugun baya yurudum ha bu arada makas bıçak testini yaptık bıçak çıktı bana

benspgi hiç kilo aldın mı, aynı gündeyiz ya özellikle sana o yüzden soruyorum, be daha verdiğim kiloları toparlayamadım

bıcak olunca erkek oluo dime eğlenceli yaw çin takvimlerinde kız çıkıo ama ben erkek hissediyorum.

bıcak olunca erkek oluo dime eğlenceli yaw çin takvimlerinde kız çıkıo ama ben erkek hissediyorum.

benim çin takviminde kız diyor ama bakıcaz artık doktor 12. haftanın sonunda bakmayı uygun görmediğini söyledi, 16. haftada söyleyecekmiş. 3 hafta daha bekleyeceğiz yani...

selam kizlar
hayirli aksamlarrrrrrrrr
beni msipacikda uyuyordu bugün elini alnina koymus.bir elinide kordona dolamis.

benspgi hiç kilo aldın mı, aynı gündeyiz ya özellikle sana o yüzden soruyorum, be daha verdiğim kiloları toparlayamadım

canım göbek falan çıktı benim son gittiğimde 200 gr falan almıştım yarın tekrar gitcem dr a tartılırım bakalım bilmiyorum.sen aldınmı

banada yaptı halam banada bıçak çıktı bide yüzükle oluyomuş onuda yaptı ondada erkek çıktı hayırlısı...

ben gidoor canlarm..duş alıp uyuyciiim inşallah..kocaman öpoorm hepinize ii geceler diloorm..

benimde bi tanıdık ultrason fotosuna baktı kız diokaydirigubbakcemile3senn yaptğını tıp dünyası yapamadı dedim.biri karnımda yüzük salladı erkek dedi.eee mecbur biri bilmiş olcak demekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…