2010 Ekim Anneleri

cici nasıl oluo o biçak testi.takvimde erkek çıktı benm

nasıl oluyo ben diyeyim oturacağın yere senin görmeyeceğin şekilde bi tarafa bıçağı bi tarafa makası koyuyolar sen hangisinin üstüne oturursan ona göre söylüyolar makas kız bıçak erkekmiş..

nasıl oluyo ben diyeyim oturacağın yere senin görmeyeceğin şekilde bi tarafa bıçağı bi tarafa makası koyuyolar sen hangisinin üstüne oturursan ona göre söylüyolar makas kız bıçak erkekmiş..

kız kesilmesin bi tarafımkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar sohbet güzel ama benim belim ağrıdı hepinize iyi akşamlar ben kaçar...opuyorumnanaktan

hehehe o hiç aklıma gelmedi arkamı dönüp oturcam sandım kocam gelsin de yapalım hihihi yarın dr bişi dese keşke

iyi akşamlar kızlar :lepi:

delikafadulden ecrinece demek bıçak çıktı haaa

bu sene gerçekten erkek senesi galiba

kendimden korkmaya başladım eyvahedigeldismile

canım göbek falan çıktı benim son gittiğimde 200 gr falan almıştım yarın tekrar gitcem dr a tartılırım bakalım bilmiyorum.sen aldınmı

ben almadım hiç 56yla hamile kalmıştım 54 e indim şimdi 55,5. daha 56 ya bile ulaşamadım...hafif benim de göbek var sanki:)))

iyi akşamlar kızlar

ecrinece demek bıçak çıktı haaa

bu sene gerçekten erkek senesi galiba

kendimden korkmaya başladım

nie korkmaya başladın cnm walla takvimler kız dio buda erkek anlamaıdm nasip bakam
çok merak ediom.

bilmiom ya içim sıkılıo millet öğrendikçe rahatlarım diodum ama daha çok sıkıldım.

nie korkmaya başladın cnm walla takvimler kız dio buda erkek anlamaıdm nasip bakam
çok merak ediom.

:teytey: :teytey: elinde ki veriler sadece bu ikisiyse eğer

yerinde olsam takvimi daha ciddiye alırdım

makas bıçak fikrini aklınıza sokan kişi olarak söylüyorum

çok da güvenilir olmayabilir olumunekankayizsmile

boshayallersmile boshayallersmile yaa benim dediğim gibi belirtilerim hep kız

içime de öyle doğuyor belki kızı çok istiyorum diyedir...

çizelgemi bile kız çizelgesi yaptım pembiş pembişşş yaaaa hihoyyyt hihoyyyt

cici nasıl oluo o biçak testi.takvimde erkek çıktı benm

hehhhehe allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm bizimki eğlence.
ecrinece niye öğreniolar diye mi sıkılıon sıkılma bunn için nolcak ki

ne bilim cnm yaaa sanki bebeğimi kaybetçekmişimde sonra söylediğime pişman olcakmışım gibi gelio. yada hurafeleri söyledikçe içim daralıo düşünmeden edemiyorum. şöyle yapma böyle olur hayvana bakma ona benzer falan filan bir sürü düşünüom sonra rüyama girio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…