2010 Ekim Anneleri

siboş sende de benım gıbı gec dollenme olmus sanırım. o zaman senınkı benımkınden de kucuk. benımkı bugun 34 gunluk:)

evt sanırım öyle şuan 28günlük heralde benim tahminim 21ocak gecesi :jeyyar::jeyyar:
preseed kullanmıştım ogün
bakalım diğer doktorda aynı şeyi sölerse değişicez çizelgeyi
eee doktora gittiğimde 35 günlük olacak bebek görünürmüki ogün 10gün sora görünür demişti kalp atışı duyulmazda kesin

baulum gecmıı okuodum da bı hesaplama sıtesı war galıba sıbosu hesaplamısın dr gıtme tarıhı kalp atıs tarıhı falan..sıteyı banada yollarmısın adını

keske olsa seffaf canım ya:):):)

kızlarr zaman geçmek bilmiyorrrr, 16.30 a kadar sabretmem lazım, işime de konsantre olamıyorum birkaç gündür poff umarım herşey güzel çıkar....bana dua edin lütfenn..

kızlarr zaman geçmek bilmiyorrrr, 16.30 a kadar sabretmem lazım, işime de konsantre olamıyorum birkaç gündür poff umarım herşey güzel çıkar....bana dua edin lütfenn..

edıyorum herkese. feyza nıye gelmedı ya. sevgı de 1 de gıdecektı az kalmıs. bı gelse herkes doktordan. en son senden haber alıcazsanırım.

jelly1 canım cızelge de yap yaaaaa

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

kocam bana çok sevimli badi almış inşallah giymek nasip olur üzerinde cinalinin dişisi var hamile göbüşünde kalp var :CüvCüv:

kizlar nur tanemin fotosunu gelitrdim size teyzeleri:)
kalbi kipir kipir atiyor sükür reglden hesaplayinca dedi doktor 6+2 günlük ama yumurtala evresinden hesap yaparsak 8 günü cikarmamiz lazim dedi.
ama dedi masallah normalde bu haftaya atmaz daha kalp dedi.ve bak bunun msallah tikir tikir erkenden baslamis bile dedi.karnimin üstünden bile hemen gösretdi kendini kuzum:)
bir daki termin bir ay sonra.hersey cok güzel dedi:)
sükür.

doktora gidecek olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelmek nasip etsin rabbim :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…