boshayallersmile boshayallersmile yaa benim dediğim gibi belirtilerim hep kız
içime de öyle doğuyor belki kızı çok istiyorum diyedir...
çizelgemi bile kız çizelgesi yaptım pembiş pembişşş yaaaa hihoyyyt hihoyyyt
hehhhehe allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm bizimki eğlence.
ne bilim cnm yaaa sanki bebeğimi kaybetçekmişimde sonra söylediğime pişman olcakmışım gibi gelio. yada hurafeleri söyledikçe içim daralıo düşünmeden edemiyorum. şöyle yapma böyle olur hayvana bakma ona benzer falan filan bir sürü düşünüom sonra rüyama girio.
ilk bebeğin mi:CüvCüv:
bende öyle olmuştum ama geçti sonra kötü fikirleri atmaya çalış aklından ne çok şey sölüyolar deme ya kulak asmamak lazım bunlaraalsanaalsanasmile
evet canım ilk bebeğim...
tabiii önce sağlıklı olsun hep öyle dua ediyorum ama içimden geçeni de söylüyorum ne bilim bilmiyorumkismile
birce nin anlamı ne.bende erkek olrsa efe bu kesin gibi.kız olursa duru ya da ecrin bilmiyorum henüz
olmuo işte canım çocuğu bi sağlam görsem walla kuzu kestircem eşimede söylücem şimdi kafayı yicem yoksa. bi adak nasıl adanıo şimdi adamış oluom dime
babaların kalbinde erkek annelerin kız yatıo galibakaydirigubbakcemile3
adamış oldun galiba bilmiyorumbende yarın dra gitcem ya kıprdadağını görene kadar kalbim durcak gibi olur ne zor demebilmiyorumkismile
bizim babamız kız istiyor çok:)))
benimki dile getirmio bende sölemedim hiç ama erkek istio sankikaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ecrin yeğenimin ismi bayılıyorum onun ismine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tek sorun bu dönem çok polüler olması...
birce çok hoş bir isim bence de zemuszemus
kızlar benim boğazım durmuyor bu ara zaten maşallah üç ayda üç kilo aldım şimdiden :kedi: :kedi:
bizim babamızda ilk zamanlar hep oğlan diye seviyordu elinde olmadan ağzına öyle geliyormuş tabii yegenlerinin erkek olması da etkili kız çocuk yok onlarda pek...
bu ara o da psikolojik baskılarımla kız hissediyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?