2010 Ekim Anneleri

bende öyle olmuştum ama geçti sonra kötü fikirleri atmaya çalış aklından ne çok şey sölüyolar deme ya kulak asmamak lazım bunlaraalsanaalsanasmile

birce nin anlamı ne.bende erkek olrsa efe bu kesin gibi.kız olursa duru ya da ecrin bilmiyorum henüz

bende öyle olmuştum ama geçti sonra kötü fikirleri atmaya çalış aklından ne çok şey sölüyolar deme ya kulak asmamak lazım bunlaraalsanaalsanasmile

olmuo işte canım çocuğu bi sağlam görsem walla kuzu kestircem eşimede söylücem şimdi kafayı yicem yoksa. bi adak nasıl adanıo şimdi adamış oluom dime

ben zeynep ismini çok seviyorum ama eşimin kuzenini ismi olmaz diyor.
rüyamda da hiç aklımda yokken ılgaz koymuşuz gördüm. eşime söyledim hiçbirşey beğenmiyor, bakalım o ne bulacak:)))

olmuo işte canım çocuğu bi sağlam görsem walla kuzu kestircem eşimede söylücem şimdi kafayı yicem yoksa. bi adak nasıl adanıo şimdi adamış oluom dime

adamış oldun galiba bilmiyorumbende yarın dra gitcem ya kıprdadağını görene kadar kalbim durcak gibi olur ne zor demebilmiyorumkismile

evet değişir daha ama kimsenn adını koymak istemiyorum ben yani işte bunun adı bu onu koyalım falan.ismiyle doğsun bebeişim kendi adıyla inşallah

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ecrin yeğenimin ismi bayılıyorum onun ismine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan tek sorun bu dönem çok polüler olması...

birce çok hoş bir isim bence de zemuszemus

kızlar benim boğazım durmuyor bu ara zaten maşallah üç ayda üç kilo aldım şimdiden :kedi: :kedi:

benimki dile getirmio bende sölemedim hiç ama erkek istio sankikaydirigubbakcemile3

bizim babamızda ilk zamanlar hep oğlan diye seviyordu elinde olmadan ağzına öyle geliyormuş tabii yegenlerinin erkek olması da etkili kız çocuk yok onlarda pek...

bu ara o da psikolojik baskılarımla kız hissediyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet birce benimde çok hoşuma gitti. birkanıda eşim söyledi. bakam hangisi önce gelirse dedi.

bana bazen erkek bazen kız gibi gelio bi inasnın içine hiç mi doğmazohaoldumsmilerüyamda da 2 kere kucağımda erkek gördüm çok güzellerdi ama.bi rüyamda kız doğrdum ama kabustu o rüya değildi yani

bu arada biece güzelmiş.ecrin çok mu popüler hiç yok benm etrafım da da.zeynep ismine de bayılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…