bu arada biece güzelmiş.ecrin çok mu popüler hiç yok benm etrafım da da.zeynep ismine de bayılıyorum ben
benim çevremdede hiç yok ondan da zaten hoşuma gittibi dergide buldum.
kızlar malum yaz geliyor. yüzümüzde hamilelik lekesi olmaması için güne koruyucu kullanmamız lazım. bazıları zararlı olabiliyorlarmış içindeki madde yüzünden. ne kullanacaksınız yada kullanıyorsunuz...
kızlar malum yaz geliyor. yüzümüzde hamilelik lekesi olmaması için güne koruyucu kullanmamız lazım. bazıları zararlı olabiliyorlarmış içindeki madde yüzünden. ne kullanacaksınız yada kullanıyorsunuz...
furkanda çok populer burda çoğu arkadaşım koydu furkan ismini. hatta gelin görümce furkan koydu
cnm bende nivea nın 50 faktor koruyucusu var. o olurmu
yarın dr a sorayım diyorum onu ben bişi dermi ki marka sölermi acabaohaoldumsmile bi de yağ sürmeye ne zaman başladınız çatlakalr için ben daha başlamadımohaoldumsmile
:ecrin_bebek: bizim kızın adı da ecrin olduğundan bende algıda seçicilik olabilir
ecrin ismi her yerde dikkatimi çekiyor belki de bana revaçta gibi geliyor
aynen bu aralar herkesin hamile olduğunu düşünmem gibi sırnaşık şey
yahuuu ne kadar hamile varmış meğer sokaklarda :1ninca: :1ninca: :1shok:
normalde de yağlı bir cildim var yüzüme pek krem sürmem ama hamilelik lekesi beni de korkutuyor...
çatlaklar çok olmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım yerimseniben
benim cildimde yağlı banyo yapıom kuruo bazen çok nemlendirici sürüom o zamanda hemen sivilce çıkıoama benim doktorum badem yağı sürmeye başlayabilirsin dedi. ben acı badem yağı sürüyorum. cildim yağlı olduğu için arada bir sürüyorum.
dimebugun kadının biri yürüyemiodu göbekten dedim bendemi böle olcem heheheh
badem yağı kıllanma yapar diyorlar bence başka bi yağla karıştır öyle sür. arkadaşım susuam, kakao ve badem yağını karıştırıp sürmüştü...
birde bizim yaza gelecek offf yaaa, düşündükçe şimdiden afakanlar basıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?