2010 Ekim Anneleri

kızlar malum yaz geliyor. yüzümüzde hamilelik lekesi olmaması için güne koruyucu kullanmamız lazım. bazıları zararlı olabiliyorlarmış içindeki madde yüzünden. ne kullanacaksınız yada kullanıyorsunuz...

furkanda çok populer burda çoğu arkadaşım koydu furkan ismini. hatta gelin görümce furkan koydu

cnm bende nivea nın 50 faktor koruyucusu var. o olurmu

yarın dr a sorayım diyorum onu ben bişi dermi ki marka sölermi acabaohaoldumsmile bi de yağ sürmeye ne zaman başladınız çatlakalr için ben daha başlamadımohaoldumsmile

:ecrin_bebek: bizim kızın adı da ecrin olduğundan bende algıda seçicilik olabilir

ecrin ismi her yerde dikkatimi çekiyor belki de bana revaçta gibi geliyor

aynen bu aralar herkesin hamile olduğunu düşünmem gibi sırnaşık şey

yahuuu ne kadar hamile varmış meğer sokaklarda :1ninca: :1ninca: :1shok:

furkanda çok populer burda çoğu arkadaşım koydu furkan ismini. hatta gelin görümce furkan koydu

haydiii aynı ismimi koydularkaydirigubbakcemile3 bi tuhaf olmuş sanırım.cemre benmde yeğenmin adı ben de koyyayım bari nasılsa erkek de kız da oluo bu isimkaydirigubbakcemile3

hamile kalmak istioken daha çok dikkatimi çekiodu hamişler.şimdi ne kadar kilo almşlar die bakıom

normalde de yağlı bir cildim var yüzüme pek krem sürmem ama hamilelik lekesi beni de korkutuyor...

çatlaklar çok olmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım yerimseniben

yarın dr a sorayım diyorum onu ben bişi dermi ki marka sölermi acabaohaoldumsmile bi de yağ sürmeye ne zaman başladınız çatlakalr için ben daha başlamadımohaoldumsmile

marka söyler sadece içindeki bazı maddeden dolayı bebeğe uygun görülmüyormuş int te öyle diyor.. çatlaklar için başlamadım daha ama bebe yağı düşünüyoru. geçen aktara gittim kakao yağı almak için, satıcı kız katı kakao yağı gösterdi bu daha doğal dedi. aklım karıştı hiçbişey almadan çıktım:)))

dime bugun kadının biri yürüyemiodu göbekten dedim bendemi böle olcem heheheh

normalde de yağlı bir cildim var yüzüme pek krem sürmem ama hamilelik lekesi beni de korkutuyor...

çatlaklar çok olmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım yerimseniben

benim cildimde yağlı banyo yapıom kuruo bazen çok nemlendirici sürüom o zamanda hemen sivilce çıkıo ama benim doktorum badem yağı sürmeye başlayabilirsin dedi. ben acı badem yağı sürüyorum. cildim yağlı olduğu için arada bir sürüyorum.

bi akrabam yeni doğum yaptı.susam yağı.tatlı badem yağı.zeytin yağını karştrı sürmüş.hiç çatlamamş bende öyle yapcam.ama ben kesin çatlarım vücudum öle benm hemen çatlıo

badem yağı kıllanma yapar diyorlar bence başka bi yağla karıştır öyle sür. arkadaşım susuam, kakao ve badem yağını karıştırıp sürmüştü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…