2010 Ekim Anneleri

:1no2: sivilcelerden muzdaribim bende bu ara yanaklarım da çenemde çıkıyorlar zaten adet dönemine yakın çıkardı

şimdi biri bitiyor biri başlıyor...

doğal yöntemlerle temizliyorum ama diğer kremlerimi kullanamıyorum...

bir cildiyeye gidicem sanırım bu gidişle...

hamilelikde saçlar sıklaşır hamilelik sonrası da dökülürmüş kızlar...:uhm:

ayyyy canımmm ne güzel gördün bebişini bende hergün ultrason kağıdından seviyorum:)))
ay hergün olsa gıtcem yaaaa:))

benımde yüzüm cok pürüssüz güzel oldu.ama karın bölgemde sıvılcelenme var.
Bugün doktoara sorcaktım unuttum crem gıbı bırsey yada bır ılac ver dıye

ay hergün olsa gıtcem yaaaa:))

benımde yüzüm cok pürüssüz güzel oldu.ama karın bölgemde sıvılcelenme var.
Bugün doktoara sorcaktım unuttum crem gıbı bırsey yada bır ılac ver dıye

aklinialirimsmile aklinialirimsmile feyza oğluşunmu olcak neeee

yüzüm pürüzsüz diyosun hıııı aklinialirimsmile

kız bebekler annesinn güzelliğini alır çirkinleştrir diolar erkekler de güzelleştirir bilmiyorum yane öle diolar

benimde sivilcem çoktu normalde ama iice arrttı degajemde ve kollarımda çıkıo yüzümdede var tabi böle irinli irinli bi garip. sıkılmıoda.

kaydirigubbakcemile3AMANN SUS KIZ
bügün ne güzel ögrencem dedim hevesim kursagimda kaldi 5 hafta daha nasil bekliycem yavvvvvvvvv

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: anlaşıldı ben nisan da öğrenemicem bebişimin cisiyetini

:sinifsinif: :sinifsinif: her gelen 12 13 haftalık boş geliyor bu günlerde klava:

kızlar yüzümüzü nasıl temzlicez die sordum bişi demiyonuz:kedi:
ben normal niveanin mavi taneli jeli var onu kullaniyorum.kücük süngeri var ona SIKIYORUM.SABUN GIBI KÖPÜRÜYOR.sonra da duruluyorum.yasak miki.hic aklima gelmedisormak doktoara yaeyvahedigeldismile

kızlar yüzümüzü nasıl temzlicez die sordum bişi demiyonuz:kedi:

hııı canım yüzün kuruysa gülsuyunu tavsiye ederim rosense doğal gülsuyu iyidir

birazdaha yağlı cilt için benimde yaptığım yarıyarıya elma sirkesi su karışımı iyidir

elma sirkesi harika bir antiseptikdir... buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: anlaşıldı ben nisan da öğrenemicem bebişimin cisiyetini

:sinifsinif: :sinifsinif: her gelen 12 13 haftalık boş geliyor bu günlerde klava:
baya 10 kisi oldu galiba 10 haftalik bile vardi aralarinda hep erkek dendi
bende ögrenirim diye umutlandim ama yok erken dedi.kizlarimi gec söylüyorlar ki doktoarlar bak erkekler 10 haftalikken bile gösterdi kendinialkisalkisalkis

sağolun ikinz de.yağlı cildim şu elme sirkesini deniyim.pütürlü bi tonik ya da keskin bişi olmayınca temzlenmiş gibi olmuo

Merhabalar bende Ekim ayı anne adayıyım hayırlısıyla:))
Sat 28 aralık, beklenen DT 03/10/2010
Herkese sağlıklı hamilelikler....

baya 10 kisi oldu galiba 10 haftalik bile vardi aralarinda hep erkek dendi
bende ögrenirim diye umutlandim ama yok erken dedi.kizlarimi gec söylüyorlar ki doktoarlar bak erkekler 10 haftalikken bile gösterdi kendinialkisalkisalkis

erkek daha çabuk belli ediomuş.bi de yanlma payı azmış.dr lar pipi bakıomuş var mı die.eee görnce erkek tabe göremeynce daha beklyelimmiki diolar acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben makyaj yapmamaya dikkat ediyorum, nemlendiriciye de gerek duymuyorum o yüzden zararlı olur diye sadece suyla yıkıyorum... en azından ilk 3 ay öyle olması lazım diyorlar ya. ama ilk zamanlar çok makyaj yaptım işe giderken bilmeden amaaaa...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…