ay hergün olsa gıtcem yaaaa:))ayyyy canımmm ne güzel gördün bebişini bende hergün ultrason kağıdından seviyorum:)))
benımde yüzüm cok pürüssüz güzel oldu.ama karın bölgemde sıvılcelenme var.:1no2: Sivilcelerden muzdaribim bende bu ara yanaklarım da çenemde çıkıyorlar zaten adet dönemine yakın çıkardı
şimdi biri bitiyor biri başlıyor...
Doğal yöntemlerle temizliyorum ama diğer kremlerimi kullanamıyorum...
Bir cildiyeye gidicem sanırım bu gidişle...
Hamilelikde saçlar sıklaşır hamilelik sonrası da dökülürmüş kızlar...:uhm:
ay hergün olsa gıtcem yaaaa:))
benımde yüzüm cok pürüssüz güzel oldu.ama karın bölgemde sıvılcelenme var.
Bugün doktoara sorcaktım unuttum crem gıbı bırsey yada bır ılac ver dıye
kaydirigubbakcemile3AMANN SUS KIZaklinialirimsmile aklinialirimsmile feyza oğluşunmu olcak neeee
yüzüm pürüzsüz diyosun hıııı aklinialirimsmile
evet öyle deniyor.dogruluk payi varmiki.kız bebekler annesinn güzelliğini alır çirkinleştrir diolar erkekler de güzelleştirir bilmiyorum yane öle diolar
kaydirigubbakcemile3AMANN SUS KIZ
bügün ne güzel ögrencem dedim hevesim kursagimda kaldi 5 hafta daha nasil bekliycem yavvvvvvvvv
evet öyle deniyor.dogruluk payi varmiki.
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: anlaşıldı ben nisan da öğrenemicem bebişimin cisiyetini
:sinifsinif: :sinifsinif: her gelen 12 13 haftalık boş geliyor bu günlerdeklava:
ben normal niveanin mavi taneli jeli var onu kullaniyorum.kücük süngeri var ona SIKIYORUM.SABUN GIBI KÖPÜRÜYOR.sonra da duruluyorum.yasak miki.hic aklima gelmedisormak doktoara yaeyvahedigeldismilekızlar yüzümüzü nasıl temzlicez die sordum bişi demiyonuz:kedi:
kızlar yüzümüzü nasıl temzlicez die sordum bişi demiyonuz:kedi:
baya 10 kisi oldu galiba 10 haftalik bile vardi aralarinda hep erkek dendi:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: anlaşıldı ben nisan da öğrenemicem bebişimin cisiyetini
:sinifsinif: :sinifsinif: her gelen 12 13 haftalık boş geliyor bu günlerdeklava:
baya 10 kisi oldu galiba 10 haftalik bile vardi aralarinda hep erkek dendi
bende ögrenirim diye umutlandim ama yok erken dedi.kizlarimi gec söylüyorlar ki doktoarlar bak erkekler 10 haftalikken bile gösterdi kendinialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?