2010 Ekim Anneleri

bazen tutuodur herhalde benm bi tandğım kız doğrdu ama güzeldi hamileyken.kuzenlerm de kız doğurdu ama gerçekten çirkindilerohaoldumsmile
benim de bir arkadasim vardi iki kizi var.3 hamile kaldi.4 ayindaydi oda baya cirkinlesmis
yarin ögrenirim gittigimde bakim ondada tutmusmu.ama insallah oglu olcaktir .iki kizi vardi cünki

ben makyaj yapıyorum o kadarbişi olur mu yaa Allah .Allah

erkek daha çabuk belli ediomuş.bi de yanlma payı azmış.dr lar pipi bakıomuş var mı die.eee görnce erkek tabe göremeynce daha beklyelimmiki diolar acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim doktorum hiçbirşey demedi, sadece bu haftada bakmayı uygun görmüyorum dedi, etik açıdan mı yoksa sağlık yada yanılma payından mı bilemiyorum tabiki...

benim de bir arkadasim vardi iki kizi var.3 hamile kaldi.4 ayindaydi oda baya cirkinlesmis
yarin ögrenirim gittigimde bakim ondada tutmusmu.ama insallah oglu olcaktir .iki kizi vardi cünki

ee bende bi değişiklik yok şimdilik sivlce aynı herşey aynıohaoldumsmile

:içelim: :içelim: kız çocuk yolunda mantıklı bahanelere devam..

demek erkek hemen belli olduğu için söylemiyorlar hııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Merhabalar bende Ekim ayı anne adayıyım hayırlısıyla:))
Sat 28 aralık, beklenen DT 03/10/2010
Herkese sağlıklı hamilelikler....
hos geldin canim aramiza

erkek daha çabuk belli ediomuş.bi de yanlma payı azmış.dr lar pipi bakıomuş var mı die.eee görnce erkek tabe göremeynce daha beklyelimmiki diolar acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya benimki bir bakayim diye arastirmiyor bile arasa gördü görmedi diycem.
bugün söyle boyunu ölctü.ense kalinligini ölctü tama hersey güzel kalk dedi.ee dedim.cinsiyet.yok daha erken dedi.5 hafta daha bekle dedi.arasa baksa göremiyom yada kiz gibi oglan gibi dese raziyim:)

özele mi gidiyosun tatlım. ben ilk başlarda gataya gittim onlar da öyle yapıyordu çok sinir. hatta ultrason kağıdı bile vermediler. 12. haftada gatanın hocalarından birinin özeline başladım 15 dk baktı...

ye ekşiyi çıkar ayşeyi o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: yiyelim kız çıkaralım o zaman :hooray: :hooray:

:uhm: yaa bu arada fazla salatalığın zararı olmaz dimi bir kilo dan biraz fazla salatalığın :kedi:

:lepi: :lepi: yiyelim kız çıkaralım o zaman :hooray: :hooray:

:uhm: yaa bu arada fazla salatalığın zararı olmaz dimi bir kilo dan biraz fazla salatalığın :kedi:

canım çok yemişsin sanki:)olmaz herhalde bilmiyorum.bu arada maydnoz yemeyn fazla o zararlı.bende daha yaz gelmedi domates yemiyim diyorum ama yiyorumbilmiyorumkismile

özele mi gidiyosun tatlım. ben ilk başlarda gataya gittim onlar da öyle yapıyordu çok sinir. hatta ultrason kağıdı bile vermediler. 12. haftada gatanın hocalarından birinin özeline başladım 15 dk baktı...
evet canim özele gidiyorum.yurt disindayim ben.burda hastaneye gitsen her gün degisik insan bakiyor.hepsi birbirinden habersiz.benim bir arkadasin.bebeginin üst dudak yoktu damak delikti.hic 9 ay fark etmediler.dogunca sok oldular.ben sevmiyom her seferinde baska doktor baksin istemiyorum.böyle seyler cok meydana geliyor.rabbim korusun

canım çok yemişsin sanki:)olmaz herhalde bilmiyorum.bu arada maydnoz yemeyn fazla o zararlı.bende daha yaz gelmedi domates yemiyim diyorum ama yiyorumbilmiyorumkismile

ben sormadan doktor bol bol salata ye dedi. 1 küfe yemediğin sürece salata üzerindeki maydanozun kimseye zararı olmaz bebeği de düşürmez dedi. üstelik ben riskli hamilelik grubundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…