Merhabalar bende Ekim ayı anne adayıyım hayırlısıyla:))
Sat 28 aralık, beklenen DT 03/10/2010
Herkese sağlıklı hamilelikler....
benim de bir arkadasim vardi iki kizi var.3 hamile kaldi.4 ayindaydi oda baya cirkinlesmisbazen tutuodur herhalde benm bi tandğım kız doğrdu ama güzeldi hamileyken.kuzenlerm de kız doğurdu ama gerçekten çirkindilerohaoldumsmile
ben makyaj yapmamaya dikkat ediyorum, nemlendiriciye de gerek duymuyorum o yüzden zararlı olur diye sadece suyla yıkıyorum... en azından ilk 3 ay öyle olması lazım diyorlar ya. ama ilk zamanlar çok makyaj yaptım işe giderken bilmeden amaaaa...((
erkek daha çabuk belli ediomuş.bi de yanlma payı azmış.dr lar pipi bakıomuş var mı die.eee görnce erkek tabe göremeynce daha beklyelimmiki diolar acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim de bir arkadasim vardi iki kizi var.3 hamile kaldi.4 ayindaydi oda baya cirkinlesmis
yarin ögrenirim gittigimde bakim ondada tutmusmu.ama insallah oglu olcaktir .iki kizi vardi cünki
ben makyaj yapıyorum o kadarbişi olur mu yaa Allah .Allah
hos geldin canim aramizaMerhabalar bende Ekim ayı anne adayıyım hayırlısıyla:))
ya benimki bir bakayim diye arastirmiyor bile arasa gördü görmedi diycem.erkek daha çabuk belli ediomuş.bi de yanlma payı azmış.dr lar pipi bakıomuş var mı die.eee görnce erkek tabe göremeynce daha beklyelimmiki diolar acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:içelim: :içelim: kız çocuk yolunda mantıklı bahanelere devam..
demek erkek hemen belli olduğu için söylemiyorlar hııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile
göz makyajı yapıyorum da fondöten sürmüyorum tatlım...
bende fonteden sürmüyorum tene nivea gündüz cremi sürüyorum.allikgöz makyajı yapıyorum da fondöten sürmüyorum tatlım...
hos geldin canim aramiza
ya benimki bir bakayim diye arastirmiyor bile arasa gördü görmedi diycem.
bugün söyle boyunu ölctü.ense kalinligini ölctü tama hersey güzel kalk dedi.ee dedim.cinsiyet.yok daha erken dedi.5 hafta daha bekle dedi.arasa baksa göremiyom yada kiz gibi oglan gibi dese raziyim:)
ye ekşiyi çıkar ayşeyi o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: yiyelim kız çıkaralım o zaman :hooray: :hooray:
:uhm: yaa bu arada fazla salatalığın zararı olmaz dimi bir kilo dan biraz fazla salatalığın :kedi:
evet canim özele gidiyorum.yurt disindayim ben.burda hastaneye gitsen her gün degisik insan bakiyor.hepsi birbirinden habersiz.benim bir arkadasin.bebeginin üst dudak yoktu damak delikti.hic 9 ay fark etmediler.dogunca sok oldular.ben sevmiyom her seferinde baska doktor baksin istemiyorum.böyle seyler cok meydana geliyor.rabbim korusunözele mi gidiyosun tatlım. ben ilk başlarda gataya gittim onlar da öyle yapıyordu çok sinir. hatta ultrason kağıdı bile vermediler. 12. haftada gatanın hocalarından birinin özeline başladım 15 dk baktı...
canım çok yemişsin sanki:)olmaz herhalde bilmiyorum.bu arada maydnoz yemeyn fazla o zararlı.bende daha yaz gelmedi domates yemiyim diyorum ama yiyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?