Bana kız demişlerdi cuma kesinleştireceğiz artık :))
kac haftalikdin sen canim.bak seninkide beklememis söylemis hemenBana kız demişlerdi cuma kesinleştireceğiz artık :))
evet canim özele gidiyorum.yurt disindayim ben.burda hastaneye gitsen her gün degisik insan bakiyor.hepsi birbirinden habersiz.benim bir arkadasin.bebeginin üst dudak yoktu damak delikti.hic 9 ay fark etmediler.dogunca sok oldular.ben sevmiyom her seferinde baska doktor baksin istemiyorum.böyle seyler cok meydana geliyor.rabbim korusun
canım çok yemişsin sanki:)olmaz herhalde bilmiyorum.bu arada maydnoz yemeyn fazla o zararlı.bende daha yaz gelmedi domates yemiyim diyorum ama yiyorumbilmiyorumkismile
ben sormadan doktor bol bol salata ye dedi. 1 küfe yemediğin sürece salata üzerindeki maydanozun kimseye zararı olmaz bebeği de düşürmez dedi. üstelik ben riskli hamilelik grubundayım.
maydonuzun asirisi zararli diye bende duymustum.bende canim cekince yiyorum asiriben sormadan doktor bol bol salata ye dedi. 1 küfe yemediğin sürece salata üzerindeki maydanozun kimseye zararı olmaz bebeği de düşürmez dedi. üstelik ben riskli hamilelik grubundayım.
kac haftalikdin sen canim.bak seninkide beklememis söylemis hemen
ata seven salatalik zarari olmaz canim.bulantiya da iyi geliyormus doktoar bana da ye demisti
12+3 de başka doktora gittim az ısrar ettim :)) oda hem normal hem renkli ultrasonda baktı kıza benziyor dedi kendi doktorumla kontrolüm cuma günü oda kız derse kesinleşmiş olacak :))
aminnn canim rabbim saglikli hayirli evlat versin insallahhhhhallah korusun hepimizin bebeklerini canım yaaa
ya bizim burda yabanci doktorlar hic söylemez sordun mu kizarlar.benimki türk aslinda oda erken derdi hep.ama bizim türkler biktirmis kadini.artik 4 aydan önce demiyorum dedi.12+3 de başka doktora gittim az ısrar ettim :)) oda hem normal hem renkli ultrasonda baktı kıza benziyor dedi kendi doktorumla kontrolüm cuma günü oda kız derse kesinleşmiş olacak :))
aminnn canim rabbim saglikli hayirli evlat versin insallahhhhh
ya bizim burda yabanci doktorlar hic söylemez sordun mu kizarlar.benimki türk aslinda oda erken derdi hep.ama bizim türkler biktirmis kadini.artik 4 aydan önce demiyorum dedi.
dogumlara bile girmiyormus.biri ona yaptirdin bana yaptirmadin diyor dedi.bende temelli biraktim dedi.burda bir türk doktoar oldu mu cok biktiriyor bizim türkler ya.
aynen yaa yurdum insanikaydirigubbakcemile3yurdum insanıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?