2010 Ekim Anneleri

bayanssulusmile bende bebişe evimize hazırlık başlıklarında bir dolaşim

bakınırım yine zemuszemus

ecrinece

canım bebişinle ilgili güzel hayaller kur ve dua et sıkma canını by

İyi geceler kızlar.Ben de kasım annesi olucam inşallah. Dün az bir kanama oldu.Korktum doktora gittim.Çok şükür bebeklerim iyiymiş,kalp atışlarını duydum.Kızlar şok oldum.10 gün önce tek keseydi.Şimdi iki kese ve iki bebek.Tüp bebek değil hem dezemuszemus.... Dün sabah az lekelenme olmuş bitmişti.Ama iki saat önce yine az kan gördüm çamaşırımda.Biraz lekelenme oldu ardından.Şimdi bişey yok. Doktor düşük tehlikesi falan olsa söylerdi dimi?

Tabii ki söylerdi tatlım sıkma canını birşey yoktur doktoruna söyle ama yine de. bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına inşallah sakın üzülme başına gelen çok sık rastlanan bir durum.

delikafadulden aaa ne güzel gider ayak ikiz haberi almış oldum... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hayırlı uğurlu olur inşallah canım opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar uykum geldi çoookk boshayallersmile

merhaba arkadaslar
beni merak eden ve benim icin dualar edenlere cok tesekkur ediyorum.allah razi olsun.
arkadaslar bende bebegimde elhamdullilah iyiyiz.
1 haftadir hastanedeydim en son yazdigimda bebegimin kalbinin durdugundan suphelenmistim ertesi gun hastaneye gittik esimle bebegiimin kalbi allahima cok sukurler olsun atiyordu ama kanamam baslamisti dusuk tehlikem doktorlarin soylemesine gore %80 di elhamdulliallah rabbim bize bagisladi su an cok cok iyiyiz.
evimize geri donduk.bu bebegi o kadar cok istiyorumki allahim dualrimi cevapladi.
cok sukur ilk trimesterimizide tamamladik.
hepinize tesekkurler merak edenlere ayrica tesekkurlerimi yolluyorum.

günaydın herkese.canım geçmiş olsun.ben gerçekten çok mertak ettim ve sordum arkadaşlara bişey diyen çıkmadı.umudu kesmiştim valla.ama çok şükür iyiymişsin ,çok sevindim .bende çok fazla giremiyorum işlerim yoğun biraz ama arada takip etmeye çalışıyorum senin mesajı görünce yazıyım dedim.tekrar geçmiş olsun

merhaba arkadaslar
beni merak eden ve benim icin dualar edenlere cok tesekkur ediyorum.allah razi olsun.
arkadaslar bende bebegimde elhamdullilah iyiyiz.
1 haftadir hastanedeydim en son yazdigimda bebegimin kalbinin durdugundan suphelenmistim ertesi gun hastaneye gittik esimle bebegiimin kalbi allahima cok sukurler olsun atiyordu ama kanamam baslamisti dusuk tehlikem doktorlarin soylemesine gore %80 di elhamdulliallah rabbim bize bagisladi su an cok cok iyiyiz.
evimize geri donduk.bu bebegi o kadar cok istiyorumki allahim dualrimi cevapladi.
cok sukur ilk trimesterimizide tamamladik.
hepinize tesekkurler merak edenlere ayrica tesekkurlerimi yolluyorum.

çok geçmiş olsun canım allah bebeğini size bağışlasın

canım çok geçmiş olsun. Çok sevindim herşeyinin yolunda gitmesine. Rabbim kucaklarımıza aldıgımız günleri de gösterir inşallah :Saruboceq:

melisesra neredesin sen merak ettim seni :uhm: umarım herşey yolundadır kötü birşey olmamıştır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…