Günaydın dünyanın en güzel annleri...
bebişime ajda dinletiyorum. birazdan da zuhal olcay:))) babasına benzerde belki bişeycikler mırıldanır..
nasılsınız bakem?
merhaba arkadaslar
beni merak eden ve benim icin dualar edenlere cok tesekkur ediyorum.allah razi olsun.
arkadaslar bende bebegimde elhamdullilah iyiyiz.
1 haftadir hastanedeydim en son yazdigimda bebegimin kalbinin durdugundan suphelenmistim ertesi gun hastaneye gittik esimle bebegiimin kalbi allahima cok sukurler olsun atiyordu ama kanamam baslamisti dusuk tehlikem doktorlarin soylemesine gore %80 di elhamdulliallah rabbim bize bagisladi su an cok cok iyiyiz.
evimize geri donduk.bu bebegi o kadar cok istiyorumki allahim dualrimi cevapladi.
cok sukur ilk trimesterimizide tamamladik.
hepinize tesekkurler merak edenlere ayrica tesekkurlerimi yolluyorum.
bebişime ajda dinletiyorum. birazdan da zuhal olcay:))) babasına benzerde belki bişeycikler mırıldanır..
nasılsınız bakem?
Hosgeldin baluuumm opuyorumnanaktan
melisesra yok hala...........bende cumartesi günü delta hospitale randevu aldım 4 boyutlu ultrasyonda bakılıyormuş eğer istersek acaba şu an olurmu? birde ikili test 40 lira ama doktor muayene edecekmiş önce.........bizim gideceğimiz doktor 60 diğerleri 40 liraymış.........yani toplam 100 lira........anadolu yakasında olanlar için dipnot
gunaydın kızlar ben geldın bı yandan da gecmısı okuyayım.
nasılsınız bakem?
gecmıs olsun canım
ıyıyız sen nasılsın**
hosbulbum canım:) nasılsınız bakalım.
evet yok meraklardayııımm :sinifsinif:
hiç bir bilgim yok vallahi canım. sağol cnm bizim ikili testimiz yarın sabah 10:00'da. hayırlısıyla bir atlatsak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın biz iyiyiz sizler nasılsınız bakalım
şuanlık gaz sancım dışında iyiyim kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canıııım. dün misafirin vardı gelemedin kaydirigubbakcemile3
Günaydın ekim anneleriii hepimiz hayırlı sağlık dolu bir gün geçiririz inşallahhh..
Kızlar sizin kusma-bulantılarınız geçtimi( ben 3 gündür köyde kalıyorum yengemde orda kendıme ınananmadım o kadar iyiydimkii hiç yatmadım dolaştım temız hava cok guzeldıı iştah süperdiii deli gibi yedim dün eve adımı attım evden çok tıksınıyorumm bennn dırek lavobaya koştm ılk defa tam anlamıyla zorla çıkardım (((( insan baskasının yemeklerını daha ıyı yermıs ben evde yaptıgım yemeği yemek ıstemıyorum bu sabahta ılk defa aç karnına çıkardım mafoldumben ölü gibiyim hamiş olmak dışardan gründüğü gibi kolay degılmiş...Anne hakkı o yüzden ödenmez derler ya..Daha karnımızda yaradılışından başlıyor bütün zorluklar :)) minik fasulyem benimm :))) sen varya :)) canımsın :) allah ızın ederse cuma kontrol var :))
gunaydın kıslar guzel muzık dınletıyonuz ama ara sıra bılıyosanız kuranı kerım okuyun bılmıyosanız yusuf suresını acın onu dınletın
eeee anne olmak zor. ben her haftasonu koyde kalıyom 1 aksam o koy havası ohhh cok guzel oluyo ya:)
Günaydın ekim anneleriii hepimiz hayırlı sağlık dolu bir gün geçiririz inşallahhh..
Kızlar sizin kusma-bulantılarınız geçtimi( ben 3 gündür köyde kalıyorum yengemde orda kendıme ınananmadım o kadar iyiydimkii hiç yatmadım dolaştım temız hava cok guzeldıı iştah süperdiii deli gibi yedim dün eve adımı attım evden çok tıksınıyorumm bennn dırek lavobaya koştm ılk defa tam anlamıyla zorla çıkardım (((( insan baskasının yemeklerını daha ıyı yermıs ben evde yaptıgım yemeği yemek ıstemıyorum bu sabahta ılk defa aç karnına çıkardım mafoldumben ölü gibiyim hamiş olmak dışardan gründüğü gibi kolay degılmiş...Anne hakkı o yüzden ödenmez derler ya..Daha karnımızda yaradılışından başlıyor bütün zorluklar :)) minik fasulyem benimm :))) sen varya :)) canımsın :) allah ızın ederse cuma kontrol var :))
Evet köyde 3 gün kaldım çok güzeldiii ..Temiz hava ve sessizliğin içinde kuş sesleriiii çok güzelllll...Yaz gelsede taze meyveler yesekk :1rolleyes:
ben aslında gatada yaptırdım ama tekrarlamak istiyorum........bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.........inşallah hayırlısıyla temiz çıkar boşuna stres yapma çünkü bunlar sadece tarama testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?