2010 Ekim Anneleri

ben bilmiyorum ama yasin okuyorum türkçesinden bir de her gün 41kere ihlas,nas,felak,ayetel kursi okuyorum.

ne guzell RABBIMIN mucızelerıne kuran okumak. ALLAHA ne kadar dua etsek azz bebek sahıbı olmak ısteyen bı kere bıle olsa bu duyguyu tatmak isteyen o kadar cok ınsan varkiii

gunaydın kıslar guzel muzık dınletıyonuz ama ara sıra bılıyosanız kuranı kerım okuyun bılmıyosanız yusuf suresını acın onu dınletın

canım bende enbiya ve yasin suresini okuyorum..........9 ay boyunca 71 tane enbiya suresini okumak çok iyiymiş.........ama yusuf suresini okuyunca hz.yusufa benzermiş her yönden.........onuda okumaya çalışıyorum ama fazla değil

ne guzell RABBIMIN mucızelerıne kuran okumak. ALLAHA ne kadar dua etsek azz bebek sahıbı olmak ısteyen bı kere bıle olsa bu duyguyu tatmak isteyen o kadar cok ınsan varkiii

Ben çok dua ettim mevlama hala da ediyorum. Çok şükür verdi bebegimi.
bilmiyordum bak bende okuyayım yusuf suresini. Rüyam da bebegimin kulagına ezanını Yunus adını okutuyordum. Kısmet olursa o günleri gorurse ezanını Yunus adını okutturucam.

evet ya aynen oyle. canım bıde hamılelıkte kendı yemegını yıyemeyenler oluyomus zaten. sen habıre mısafırlıge gıt:) bana da gel mesela:):)

:)) geliyom o zaman sempatiksalakcinni

Evet annemde öle söyler .Kendi yaptıgın yemek ınsana lezzetsiz tatsız geliyor.Misaafirliğe kime gidimki fazla kimse yok tanıdıgım aile burda olmayınca ..Elti .görümce onlarda el işti halinden anlamazlarrr .sinir oldum geçen görümceme psikojik dio kendi evinde yemek yemek istemememi.Ne alaka sinir şeyy

gozun aydın canım...

bazıları anlayıssız oluyo bosver. annemde oyleymıs baskasının yaptıgı yemegı yermıs. bende de var o suan ama kendı yemeklerımde de bulantım yok cok sukur o yuzden sorun olmuyo fazla. cuma gunu he kontrolun. hadı hayırlısı.

bende hergün,
ihlas
fatiha
ayetel kürsi
nas
felak
okuyorum. birde dün Allahın 99 ismini okumaya başladım:))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin

dudu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
balum, ben önümüzde ki perşembe gideceğim inşallah. 14 haftalıkken falan yani.:))) bakalım dr ne diyecek

evet hiç izin verirmiyim bensiz gitmene.drumun konferansı varmış yurtdışında .onun için öne alındı randevum.baluuum çok tırsıyorum.sen?

ayyy hakkaten ya hep aynı zaman denk gelıyo bızım randevular:):) herseyde bı hayır vardır. ben tırsmıyorum ne bılım:) heyecanlıyım sadece. korkma sakın ıyıdır bebişin. ben gercı korkarak gıtsem ıyı korkmadan gıtsem kotu haberle donuyorum ama hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…