ben de iyiym canım 2 gündür giremedim bi türlü,ne var ne yok?bişiy kaçırdım mı?
ayyy hakkaten ya hep aynı zaman denk gelıyo bızım randevular:):) herseyde bı hayır vardır. ben tırsmıyorum ne bılım:) heyecanlıyım sadece. korkma sakın ıyıdır bebişin. ben gercı korkarak gıtsem ıyı korkmadan gıtsem kotu haberle donuyorum ama hayırlısı bakalım.
öyle düşünme bence.iyi düşünmemiz lazım dimi.ama benim yine önemli bir günümün arifesinde eşim nöbette olacak.çıldırıcam ya .yalnız kalıyom evde hepten kuruyorum kafamdaaaaa
aaa mirayhale ondan mı görünmüyodu?neden yatmıs canım hastanede?ben de okuyorum bi yandan ama daha cooook gerilerdeyimbilmiyorumkismile
günaydın tatlım:1hug:nasılsın?evet 2 gündür giremedim canım bi yandan gecmişi okuyorum..çok şükür hersey yolundagünaydın kızlarhihoyyyt ironic yoktun kaç gündür umarım herşey yolundadır
çok şükür kendi ve bebeği iyiyse sorun yok...hiç bu ara dr a giden yok mu?kurma ya ıyıdır inş bebeklerımız dua et. bısey olmayacak bak gorursun. belkı de cınsıyet haberıyle donerız:) pek sanmıyorum ben ogrencegımı gercı.
kanaması oldugu ıcın dusuk ıhtımalı cok yuksek demıs doktor ondan yatmıs ama duzelmıs.
günaydın tatlım:1hug:nasılsın?evet 2 gündür giremedim canım bi yandan gecmişi okuyorum..çok şükür hersey yolundasen neler yaptın?valla özlemişim burayı,ama ekim anneleri daha uyanamadı sanırımmirmirmirmir
çok şükür kendi ve bebeği iyiyse sorun yok...hiç bu ara dr a giden yok mu?
kurma ya ıyıdır inş bebeklerımız dua et. bısey olmayacak bak gorursun. belkı de cınsıyet haberıyle donerız:) pek sanmıyorum ben ogrencegımı gercı.
inşaallah canım.kurmak istemiyorum tabi ama bi de yalnız olunca duygusallığım tutuyo.zaten herşey bi tuhaf geliyo bana.dr arifesinde hep böyleyim zaten.neyse belki akşam sende burda olursun konuşuruz.senin randevun kaçta.sen yine benden önce öğrenirsin herşeyi.benim saat 6 da çünkü.git gel 10 u bulur benim
Günaydın kızlar bazı arkadaşlarımızın cinsiyetleri belli olmaya başlamış ayyy ne güzel çok da heyecanlı...
sana da günaydın a.s.hoşgeldinGünaydın kızlar bazı arkadaşlarımızın cinsiyetleri belli olmaya başlamış ayyy ne güzel çok da heyecanlı...
Günaydın kızlar bazı arkadaşlarımızın cinsiyetleri belli olmaya başlamış ayyy ne güzel çok da heyecanlı...
aa onun randevusuna daha vardı hani,bişiy mi oldu?melisesarada dün dra gitti ama gelmdei die bilyiorum takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?