2010 Ekim Anneleri

ben de iyiym canım 2 gündür giremedim bi türlü,ne var ne yok?bişiy kaçırdım mı?

bende dun gıremedım gecmısı okuyorum bende sımdı. mırayhale 1 hafta hastanede yatmıs ama ıyıymıs sımdı. feyza79 doktora gıtmıs bebek gayet ıyı cınsıyet soylememıs:) baskaaaa okuyom hala ben sayfaları ama az kaldı:)

öyle düşünme bence.iyi düşünmemiz lazım dimi.ama benim yine önemli bir günümün arifesinde eşim nöbette olacak.çıldırıcam ya .yalnız kalıyom evde hepten kuruyorum kafamdaaaaa

aaa mirayhale ondan mı görünmüyodu?neden yatmıs canım hastanede?ben de okuyorum bi yandan ama daha cooook gerilerdeyimbilmiyorumkismile

öyle düşünme bence.iyi düşünmemiz lazım dimi.ama benim yine önemli bir günümün arifesinde eşim nöbette olacak.çıldırıcam ya .yalnız kalıyom evde hepten kuruyorum kafamdaaaaa

kurma ya ıyıdır inş bebeklerımız dua et. bısey olmayacak bak gorursun. belkı de cınsıyet haberıyle donerız:) pek sanmıyorum ben ogrencegımı gercı.

aaa mirayhale ondan mı görünmüyodu?neden yatmıs canım hastanede?ben de okuyorum bi yandan ama daha cooook gerilerdeyimbilmiyorumkismile

kanaması oldugu ıcın dusuk ıhtımalı cok yuksek demıs doktor ondan yatmıs ama duzelmıs.

günaydın kızlarhihoyyyt ironic yoktun kaç gündür umarım herşey yolundadır
günaydın tatlım:1hug:nasılsın?evet 2 gündür giremedim canım bi yandan gecmişi okuyorum..çok şükür hersey yolundasen neler yaptın?valla özlemişim burayı,ama ekim anneleri daha uyanamadı sanırımmirmirmirmir

çok şükür kendi ve bebeği iyiyse sorun yok...hiç bu ara dr a giden yok mu?

Günaydın kızlar bazı arkadaşlarımızın cinsiyetleri belli olmaya başlamış ayyy ne güzel çok da heyecanlı...

iyidir cnmcm nolsun aynı evet yoktun 2 3 gündrü öyle valla herkes mışıl mışıl uyuyo sanırım:hulya:gamyoncuiremsu

çok şükür kendi ve bebeği iyiyse sorun yok...hiç bu ara dr a giden yok mu?

var canım. dun feyza gıtmıs. ayyy bı gıden daha vardı ama butun sayfaları okudum goremedım gırmemıs sanırım. kımdı unuttun sımdı o kadar sayfayı okuyunca:):) ben yarın gıdıyorum. duduu da yarın:)

duduu ben bakarım sana aksam inş. 6 baya gec ya. 10 da gelmen hele daha da gec:):) ama uyuyup kalmazsam bakarım sana mutlaka. benım randevu yıne sabah 10 canım ya. yanı bugun aldırcam randevuyu ama ben doktor gelınce ılk sıralarda oluyorum hastanede tanıdıgım arkadasım alıyo ya bana randevuyu o yuzden.

Hoşbulduk canım benim randevum 6 nisanda hamile kaldığım ilk zamanlar gitmiştim sadece kalp atışını görmüştüm bakalım şimdi nekadar büyümüş çok merak ediyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…