2010 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar salı doktora gittim 11 hafta 4 günlüktü. Ultrasonda bakar bakmaz oğlan geliyor dedi doktorum ben de aaa kız olsun istiyorum ben deyince (bir oğlum var bu arada) hemen moralini bozmayalım bu haftalar yanılma payının çok yüksek olduğu haftalardır dedi. Acaba gerçekten öyle midir kafam karıştı. Yine bu topikte sanırım bir arkadaşa doktoru 11. haftada bütün bebekler erkeğe benzer demiş diye okumuştum. Sizlerden de 11 , 12. haftalarda, doktorundan cinsiyetini öğrenenler var mı acaba?

ogrenen cok var. 12. haftadan ıtıbaren ogrenılen cınsıyet pek yanılmıyomus ama yanılabılırde tabı kı.

Allah sağlıklı nasip etsin ilk isteğim tabii ki bu ama içimden geçeni Allah biliyor inşallah doktorum yanılmıştır. Bu arada doktorum da oldukça iyi, yanıldığını pek sanmıyoruma ama Allah bilir . Bir şey daha soracağım ben ilk hamileliğimde lierac diye bir krem kullanmıştım hiç çatlağım olmadı ama oldukça pahalı bir kerm . Badem yağı da aynı işi görüyorsa niye o kadar para vereyim ki diyorum sizler ne kullanıyorsunuz ? Dün karımda iki çüçük kırmızı çizgi gördüm ve panikledim de.. Sanırım artık birşeyler sürme vakti geldi..

şimdiden catlak oluyo mu yaakannehirben daha bişiye başlamadım.arastırıcam önce,ona göre bişiler alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…