melisesarada dün dra gitti ama gelmdei die bilyiorum takip edemedim
senin bebiş baya küçükmüş,dogum ne zaman olucak inşallah?*Hoşbulduk canım benim randevum 6 nisanda hamile kaldığım ilk zamanlar gitmiştim sadece kalp atışını görmüştüm bakalım şimdi nekadar büyümüş çok merak ediyorum valla.
kızlar kaç kişi olduk öğrenenler ve nerdenm listeye bakıyorsunuz
aa onun randevusuna daha vardı hani,bişiy mi oldu?
evet ya gelmedı. heh oydu gıden. herkeste merak etmıs sormus ınsallah bısey yoktur ya. gelır inş.
günaydın annecikler..
günaydın annecikler..
inşallahh ama gayet sağlıklıyıdı iyidi minnoşu geçen haftaa
Günaydın kızlar salı doktora gittim 11 hafta 4 günlüktü. Ultrasonda bakar bakmaz oğlan geliyor dedi doktorum ben de aaa kız olsun istiyorum ben deyince (bir oğlum var bu arada) hemen moralini bozmayalım bu haftalar yanılma payının çok yüksek olduğu haftalardır dedi. Acaba gerçekten öyle midir kafam karıştı. Yine bu topikte sanırım bir arkadaşa doktoru 11. haftada bütün bebekler erkeğe benzer demiş diye okumuştum. Sizlerden de 11 , 12. haftalarda, doktorundan cinsiyetini öğrenenler var mı acaba?
niye gelmedi ki o zaman?normalde hastane cıkısında hemen gelirdi,bugün gelir inşallah da napmıs ögreniriz?yoo merakındanaklinialirimsmile
günaydııııııııııııııınnnnopuyorumnanaktangünaydın annecikler..
niye gelmedi ki o zaman?normalde hastane cıkısında hemen gelirdi,bugün gelir inşallah da napmıs ögreniriz?
gunaydınnnn hosgeldınnn:)
günaydın cnmcm naber?a.s.
günaydııııııııııııııınnnnopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar melisesra gelmedimi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?