kocam bana çok sevimli badi almış inşallah giymek nasip olur üzerinde cinalinin dişisi var hamile göbüşünde kalp var :CüvCüv:
cok sagol canim senin bebesile beraber insallahFeyza çokkkk sevindim :)))) hadi hayırlısı, rahatlamışsındır...Tebrikler, hep böyle sağlıkla gider umarım....
he he daha görüntu yok da iste:)bir tikir tikir kalbi belliydi.valla simdi hamis olduguma inandim artik:)feyza79 cok sevındım canım ya.:dance::teytey: goruntu super. gozumuz aydın.
cok sagol canim senin bebesile beraber insallah
he he daha görüntu yok da iste:)bir tikir tikir kalbi belliydi.valla simdi hamis olduguma inandim artik:)
beyim doktordan ciktigindan beri hamilesin demek diyor.inanmiyordu da kendileri:)
insallah sende en kisa zamanda kalp atisini duyarsin canim
rabbim tüm ekim annelerinin bebeklerine saglik versin nisallah
çerkes kızı,
nerelisin bakem.. nerenin çerkesi
hosgeldın canım benımle aynısın. ben bebısımı daha buyuk sanıyordum gec dollenme olmus benımde 4+5. bugun doktordaydım. kese guzel gozuktu bende.
merhaba şeker annecikler balum ya bende pazartesi gidicem doktora sat=10ocak beta-hcg 9subatta 658,8 cıkmıstı adetim de sadece 2gun gecıkmıstı kese görünür mü sence doktor su kadarlık hamılesın falan demedı sadece allah analı babalı buyutsun dedı bilmiyorumkismile bi de vajınadan baktıklarında bi zararı olur mu
gunaydın canım. sezeryanden sonra mı oyle demıstı:roflol:ılk bebısın cınsıyetı neydı. adı ne?
merhaba şeker annecikler balum ya bende pazartesi gidicem doktora sat=10ocak beta-hcg 9subatta 658,8 cıkmıstı adetim de sadece 2gun gecıkmıstı kese görünür mü sence doktor su kadarlık hamılesın falan demedı sadece allah analı babalı buyutsun dedı bilmiyorumkismile bi de vajınadan baktıklarında bi zararı olur mu
canım benım senın bugun tahmınen 20000 lere ulasmıs olmalı beta hcg. ıkı gunde ıkı katına cıkıyo. degerınde hıc sorun yok. pazartesı gıttıgınde keseyı mutlaka gorursun. vajınal bakıldıgında bı sorun olmuyo canım korkma.
hoşgeldin canım benle aynısın benimde son sat 10 ocaktı ben bugün kesemi gördüm
kan değerin yükselmiştir artık sende görebilirsin vajinal ultrasonun bir zararı yok canım vajinaldi bugünkü ultrasonum hadi hayırlısı olsun tebrikler
sagolasın canım ya içimi rahatlattınolumunekankayizsmile bi de doktorun hesapladıgı tarıhle bızım muhtemel hesaplamalarımız farklı oluyo mesela benım en son sat10ocak gebelık hesaplama ıle baktıgımda 5+4dıyo ama ben 5+4e gore adetlıyken hamıs olmus oluyorum bu bana pek mumkunmus gıbı gelmıyo sız nasıl hesaplıyorsunuz ya da sızın doktorunuz nasıl hesapladı malum ben hakkarıdeyım su an doktorlara ne kadar guvenebılecegımı kendım bıle kestıremıyorum
evet dün tam 11 ay oldu ilk bebeğim olalı sezeryan olduğu için vücut iki yılda toplarmış kendini ama pazartesi gidicem işte ne diycek bakalım , ismi Ömer maviş boncuk gibi oğlum var ( Allah bağışlasın ) demin yıkadım onu uyuyor şimdi
canım o hesap neden oyle bılıyomusun? yumurtalar adetlıyken hazırlanıyo ya hamıle kalmaya. sonrasında hamıle kaldıgında, adetlıyken hazır hale gelen yumurta dollenıyo. o yuzden o zamandan hesaplanıyo. ama benım durumum farklı geç dollenmıs yumurta.
canım hosgeldın. ee anlat hadı catlıyom sabahtan berı haber beklıyom oturmus:):):9
massallah balum ya bilgi bankası gibi kadınsın rabbım senı de bebısınıde nazarlardan esırgesınopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım kesemizi gördük bebişimi besleyen yolk kesesinide gördük bebişim pirinç tanesi kadar minicik bişiydi çok heycanlıydım haftaya kalp atışlarını görmeye gitcem doktor bi ultaron resmi verdi hemen adliyede arkadaşlarıma gösterdim çok küçük olmasına çok şaşırdılar çok sevindiler
canım benım gozun aydın. cok guzel yaaaa. Allahım korusun o minik pirinci:):)
hoşgeldin canım benle aynısın benimde son sat 10 ocaktı ben bugün kesemi gördüm
kan değerin yükselmiştir artık sende görebilirsin vajinal ultrasonun bir zararı yok canım vajinaldi bugünkü ultrasonum hadi hayırlısı olsun tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?