2010 Ekim Anneleri

ben yine sorcam ama hangi dra gidiyosun cnm bnm kafam çok karışık yav:hulya:

canım ne kadarlık hamilesin. sanırım ikinci olduğu için bu kadar erken olmuştur çatlak değil mi? bende bi süredir kaşıntı vardı ama o zamandan beri de bebeyağı kullanıyordum kaşıntılarım geçti. alakası var mı bilmiyorum.

Bugün benim doğum günüm görümceme sinir oldum az önce ya msnden kutladı varmı böyle bişey o böyle yaptıkça uzaklaşıyorum valla..

Bugün benim doğum günüm görümceme sinir oldum az önce ya msnden kutladı varmı böyle bişey o böyle yaptıkça uzaklaşıyorum valla..

ayyyy evet bugun senın dogum gunun. ıyı kı dogdun canım. dogum gunun kutlu olsun. nıce mutlu yıllara eşinle bebişinle tum sevdıklerınle inş..

ooooo nice yıllara cnmcmmm seneye kuzucuğunla girersin inş. yeni yaşına opuyorumnanaktanaman iştee artık herşey sanal :gitme:insanda üzülüyo tabi :gitme:

Allahım hayırlı ve sağlıklı ömürler versin canım. opuyorumnanaktan bende topikten kutlamış oldum ama kusura bakma artık yerimseniben

ben yine sorcam ama hangi dra gidiyosun cnm bnm kafam çok karışık yav:hulya:

Gazi Üniversite Hastanesinde Aydan Hoca'ya gidiyorum Ankara'da kime sorsanız adını mutlaka duymuş oluyor benim de içim çok ısındı kendisine . Bir yandan da diyorum ki emin olmasa öyle pat diye söylemezdi.. Yine de benim içimden kız geçiyor Allah'ım bilir, inşallah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı ve hayırlı bebişler versin

aaa öyle mi dpgum günün kutlu olsun canııımma.s.a.s.eşin ve bebeğinle beraber nica saglık ve mutluluk dolu yıllar dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi ki dogduuuunnn

anladım cnmcm hayırlısı olsun bu haftalarda yanılgı olabiliyor:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…