şimdiden catlak oluyo mu yaakannehirben daha bişiye başlamadım.arastırıcam önce,ona göre bişiler alıcam
Allah sağlıklı nasip etsin ilk isteğim tabii ki bu ama içimden geçeni Allah biliyor inşallah doktorum yanılmıştır. Bu arada doktorum da oldukça iyi, yanıldığını pek sanmıyoruma ama Allah bilir . Bir şey daha soracağım ben ilk hamileliğimde lierac diye bir krem kullanmıştım hiç çatlağım olmadı ama oldukça pahalı bir kerm . Badem yağı da aynı işi görüyorsa niye o kadar para vereyim ki diyorum sizler ne kullanıyorsunuz ? Dün karımda iki çüçük kırmızı çizgi gördüm ve panikledim de.. Sanırım artık birşeyler sürme vakti geldi..
Allah sağlıklı nasip etsin ilk isteğim tabii ki bu ama içimden geçeni Allah biliyor inşallah doktorum yanılmıştır. Bu arada doktorum da oldukça iyi, yanıldığını pek sanmıyoruma ama Allah bilir . Bir şey daha soracağım ben ilk hamileliğimde lierac diye bir krem kullanmıştım hiç çatlağım olmadı ama oldukça pahalı bir kerm . Badem yağı da aynı işi görüyorsa niye o kadar para vereyim ki diyorum sizler ne kullanıyorsunuz ? Dün karımda iki çüçük kırmızı çizgi gördüm ve panikledim de.. Sanırım artık birşeyler sürme vakti geldi..
gelmedııı
günaydın canım.biz de onu sorduk ama daha gelmemişfisfisfisgelse de ögrensek durumları,merak ettim vallaGünaydın kızlar melisesra gelmedimi hala?
Günaydın kızlar melisesra gelmedimi hala?
Allah Allah inşallah iyidir..
Bugün benim doğum günümgörümceme sinir oldum az önce ya msnden kutladı varmı böyle bişey o böyle yaptıkça uzaklaşıyorum valla..
Bugün benim doğum günümgörümceme sinir oldum az önce ya msnden kutladı varmı böyle bişey o böyle yaptıkça uzaklaşıyorum valla..
ben yine sorcam ama hangi dra gidiyosun cnm bnm kafam çok karışık yav:hulya:
ayyyy evet bugun senın dogum gunun. ıyı kı dogdun canım. dogum gunun kutlu olsun. nıce mutlu yıllara eşinle bebişinle tum sevdıklerınle inş..
aaa öyle mi dpgum günün kutlu olsun canııımma.s.a.s.eşin ve bebeğinle beraber nica saglık ve mutluluk dolu yıllar dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi ki dogduuuunnnBugün benim doğum günümgörümceme sinir oldum az önce ya msnden kutladı varmı böyle bişey o böyle yaptıkça uzaklaşıyorum valla..
Gazi Üniversite Hastanesinde Aydan Hoca'ya gidiyorum Ankara'da kime sorsanız adını mutlaka duymuş oluyor benim de içim çok ısındı kendisine . Bir yandan da diyorum ki emin olmasa öyle pat diye söylemezdi.. Yine de benim içimden kız geçiyor Allah'ım bilir, inşallah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı ve hayırlı bebişler versin
Sağol canım ya amin hep beraber inşallah balumcum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?