ooooo nice yıllara cnmcmmm seneye kuzucuğunla girersin inş. yeni yaşına opuyorumnanaktanaman iştee artık herşey sanal :gitme:insanda üzülüyo tabi :gitme:
Allahım hayırlı ve sağlıklı ömürler versin canım. opuyorumnanaktan bende topikten kutlamış oldum ama kusura bakma artık yerimseniben
bu arada dün doktora gidenlerin biri de bendim galiba kızlar.. önceki gün feyza ile söylemiştim unuttunuz mu yaalmaz:
canım ne kadarlık hamilesin. sanırım ikinci olduğu için bu kadar erken olmuştur çatlak değil mi? bende bi süredir kaşıntı vardı ama o zamandan beri de bebeyağı kullanıyordum kaşıntılarım geçti. alakası var mı bilmiyorum.
aaa öyle mi dpgum günün kutlu olsun canııımma.s.a.s.eşin ve bebeğinle beraber nica saglık ve mutluluk dolu yıllar dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi ki dogduuuunnn
sen nerdeydin bakiim dün?? bi onu sööle sen heleaaa mirayhale ondan mı görünmüyodu?neden yatmıs canım hastanede?ben de okuyorum bi yandan ama daha cooook gerilerdeyimbilmiyorumkismile
var canım. dun feyza gıtmıs. ayyy bı gıden daha vardı ama butun sayfaları okudum goremedım gırmemıs sanırım. kımdı unuttun sımdı o kadar sayfayı okuyunca:):) ben yarın gıdıyorum. duduu da yarın:)
evet ya gelmedı. heh oydu gıden. herkeste merak etmıs sormus ınsallah bısey yoktur ya. gelır inş.
bu arada dün doktora gidenlerin biri de bendim galiba kızlar.. önceki gün feyza ile söylemiştim unuttunuz mu yaalmaz:
Doğom günün kutlu olsun NEVYAS nice yıllara bebeğinle birlikte inşallah..
pınar gunaydın canım nasılsın?
dun ben yoktum sayfaları hızlı hızlı okudum. eee anlat hadı noldu?
11 hafta 6 günlük hamileyim ama onlar çatlak mı bilmiyorum tam olarak anlamadım. Öyle kaşıntı falan da olmadı henüz ama ben hamile kalmadan önce de göbüşüm fena sayılmazdı . Üstüne hamilelik gelince bayağı belirginleşti tabii. Bebeğayının herhangi bir zararı olmaz herhalde değil mi kullanabiliriz yani ?
gün giremedim cnm,laptop evde yoktu.masaüstü pc yi de toplamıstık yer kaplıyo die..bi de baya işim vardı onları hallettim,akşam da dışarı cıktık..valla aklım kalıyo giremeyince,merak ediyorum hep neler oluyo ekim anneleri neler yapıyo acaba die ama giremedim 2 gündür işte cnma.s.sen nerdeydin bakiim dün?? bi onu sööle sen heleklava:
balum günaydın..melisesraydı o ben de çok merak ettim..
inşallah..:Saruboceq:
canım bnm..kıyamam küsermişte...datlum yoğunluktan...nasılsınız?meleğimiz nasıl?
senin bebiş baya küçükmüş,dogum ne zaman olucak inşallah?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?