doğumgünün kutlu olsun nevyascığm a.s.
gün giremedim cnm,laptop evde yoktu.masaüstü pc yi de toplamıstık yer kaplıyo die..bi de baya işim vardı onları hallettim,akşam da dışarı cıktık..valla aklım kalıyo giremeyince,merak ediyorum hep neler oluyo ekim anneleri neler yapıyo acaba die ama giremedim 2 gündür işte cnma.s.
bin şükür balum iyiyim sen nasılsın??
aşkolsun yaa pazartesi o kadar tantana yapmıştık cık cık cıkklava:
kontrole gelince. doktor teyzemiz dün bebişimizin ense kalınlığını ölçtü ve burun yapısına baktı. yavrum opuyorumnanaktan çok şükür bi risk gözükmüyor dedi. sonra kan dolaşımına felan baktı. ve devamında 3 boyutlu renkli ultrasonda genel bi halini gösterdi. tatlışım büzüşmüş ellerini emmeye çalışıyordu. daha tam anlamıyla şekle gelmemişti ama yine de çook tatlıydı. ve şükür bu kontrolü de sağlıklı bi şekilde atlattık. bu arada cinsiyete dair bi belirti yoktu. sağolsun bacaklarını birbirine kenetlemiş, kapatmıştı tatlışim..
canım bende daha önce doğum yapmış annelerden aldım tavsiyesini. gerçi çatlayacaksanız ne yaparsanız yapın olur diyorlar ama ben en azından 5. - 6 .aylara kadar duruma göre bebeyağına devam edeceğim. sonra doktora danışacağım.
DoĞUM GüNün KutLU OLSUN nevyass :)) bebeğin ve eşinle nice mutlu sağlık dolu yıllalra inş.
DoĞUM GüNün KutLU OLSUN nevyass :)) bebeğin ve eşinle nice mutlu sağlık dolu yıllalra inş.
sen nasılsın,neler yapıyorsun?opuyorumnanaktan Şeniz
Porttakalcığım bende dün pek giremedim sayfalara neler dedi doktor bebişin nasıldı..
canım bnm..kıyamam küsermişte...datlum yoğunluktan...nasılsınız?meleğimiz nasıl?
gunaydın canım. ben ıyıyım sen nasılsın?
günaydın hanımlara.s.keyifler nasıl?
Teşekkür ederim canım amin inşallah :))
kontrole gelince. doktor teyzemiz dün bebişimizin ense kalınlığını ölçtü ve burun yapısına baktı. yavrum opuyorumnanaktan çok şükür bi risk gözükmüyor dedi. sonra kan dolaşımına felan baktı. ve devamında 3 boyutlu renkli ultrasonda genel bi halini gösterdi. tatlışım büzüşmüş ellerini emmeye çalışıyordu. daha tam anlamıyla şekle gelmemişti ama yine de çook tatlıydı. ve şükür bu kontrolü de sağlıklı bi şekilde atlattık. bu arada cinsiyete dair bi belirti yoktu. sağolsun bacaklarını birbirine kenetlemiş, kapatmıştı tatlışim..
canım bende daha önce doğum yapmış annelerden aldım tavsiyesini. gerçi çatlayacaksanız ne yaparsanız yapın olur diyorlar ama ben en azından 5. - 6 .aylara kadar duruma göre bebeyağına devam edeceğim. sonra doktora danışacağım.
pardon canım ya unutkanlık olmus bende sanırım. sevındım canım gozunaydın.
maşallah bebişine bir dahaki kontrolün ne zaman canım?belki o zaman gösterir
est. canım şakasına takılıyorum ama paylaşmak istiyo insan.. inş. sizlerde iyi haberlerle gelirsiniz..
bu arada mirayhaleye çok sevindim. en son yazdığı gün çok üzülmüştüm. sonra girmedi zaten.. iyi olmaları içimi rahatlattı.
zaten o zamanki kesin tahmin oluyo hemen hemen canım..evet ya cok zor geciyo,gün sayıyoruz resmen1 ay sonraya verdi günü canım. bakalım nasıl sabredeceğiz.. kaydirigubbakcemile3
çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz
evet o ıyı. bı de melısesra gelse.
saol canım,inşallah:Saruboceq:inş. sende iyi haberlerle gelirsin canım. dualarımız seninle..
evet canım esra da kaldı benim de aklım..
pınarcım,
çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?