2010 Ekim Anneleri

opuyorumnanaktan Şeniz

bin şükür balum iyiyim sen nasılsın??

sukur ben de ıyıyım canım

pardon canım ya unutkanlık olmus bende sanırım. sevındım canım gozunaydın.

Porttakalcığım maşallah bebişin iyiymiş..

Kızlar bende kızıma yelek başladım sayfaları biraz takip edemiycem :) arada gelirim.

Porttakalcığım bende dün pek giremedim sayfalara neler dedi doktor bebişin nasıldı..

saol canım ayrıntısını yukarıda yazdım çok şükür iyiydi bizim hanım (içimde hep kız olacağına dair bi his var kaydirigubbakcemile3 )

canım bnm..kıyamam küsermişte...datlum yoğunluktan...nasılsınız?meleğimiz nasıl?

saol canım benim, biz iyiymişik siz nasılsınız?

Evet doktorlar öyle söylüyor ama yine de tedbir almak lazım nasıl olsa ne yaparsam yapayım çatlayacağım diye bir şey kullanmazsak olmaz ben yağların yine de işe yaradığına inaniyorum.

pardon canım ya unutkanlık olmus bende sanırım. sevındım canım gozunaydın.

est. canım şakasına takılıyorum ama paylaşmak istiyo insan.. inş. sizlerde iyi haberlerle gelirsiniz..

bu arada mirayhaleye çok sevindim. en son yazdığı gün çok üzülmüştüm. sonra girmedi zaten.. iyi olmaları içimi rahatlattı.

maşallah bebişine bir dahaki kontrolün ne zaman canım?belki o zaman gösterir

pınarcım,
çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz

Son düzenleme:

evet o ıyı. bı de melısesra gelse.

çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz

inş. sende iyi haberlerle gelirsin canım. dualarımız seninle..

evet o ıyı. bı de melısesra gelse.

evet canım esra da kaldı benim de aklım..

pınarcım,

inş hayırlı haberlerle gelırsın. yarın baya doktor kontrolu var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…