başka kim varbilmiyorumkismileinş hayırlı haberlerle gelırsın. yarın baya doktor kontrolu var:)
başka kim varbilmiyorumkismile
aa ne güzel sizinki kontrol mü canım?kaçta randevunuz?ben ve duduu
aa ne güzel sizinki kontrol mü canım?kaçta randevunuz?
senin erkenmiş canım ama dudu nun baya gecmiş.ben de 11 de falan giderim heralde..yarın baya kaynatırız o zamanaklinialirimsmilekontrol evet. benım sabah 10 duduu nun aksam 6 da
nasılsın balgafammm ne zaman yeniden balsurat olacaksın??opuyorumnanaktan
kontrol evet. benım sabah 10 duduu nun aksam 6 da
haberlerini bekliyoruz canım.benimki de dr uma göre 4 gün önde hep bilmiyorumkismilenasıl oluyo ki?bende bu aksam doktora gıdıyorum kızlarrrrrr bana göre 10. haftama gırdım ama doktora göre 11. haftama gırmısım masallah bebegın gelısımı 1 hafta önde gıdıyomus masallah yavrumaegerkı hep böyle devam ederse benımde dogumum 27 ekım görünüyor muhtemel yanı kısmet bakalım
ay ne güzel denk gelmiş valla..şifa olsun inşallahevet ya akşam 6 da.yine balum benden önce öğrenecekkaydirigubbakcemile3.dün babaannem umreden döndü.havaalanında karşıladık onu.zemzem suyu falan içtik.şifa olur inşaallah bebişime diyerek ve salavatla içtim valla.ne güzel denk geldi tam kontrol öncesinde:Saruboceq:
senin erkenmiş canım ama dudu nun baya gecmiş.ben de 11 de falan giderim heralde..yarın baya kaynatırız o zamanaklinialirimsmile
Pınarımm bulantı kusma uğraşıyoz:sinifsinif: sempatiksalakcinni sende durumlar nasıl sen nasılsınn olumunekankayizsmile
balsuratamı döndureyım nickimi tekrar :kedi:
evet ya akşam 6 da.yine balum benden önce öğrenecekkaydirigubbakcemile3.dün babaannem umreden döndü.havaalanında karşıladık onu.zemzem suyu falan içtik.şifa olur inşaallah bebişime diyerek ve salavatla içtim valla.ne güzel denk geldi tam kontrol öncesinde:Saruboceq:
demiştim ya odur diye canımkaydirigubbakcemile5neyse en azından sadece ultrasona giricenıronıc hanı sana bı doktor sormustum ya fatma hanım. soyadı tolunogluymus
haberlerini bekliyoruz canım.benimki de dr uma göre 4 gün önde hep bilmiyorumkismilenasıl oluyo ki?
ay ne güzel denk gelmiş valla..şifa olsun inşallah
demiştim ya odur diye canımkaydirigubbakcemile5neyse en azından sadece ultrasona giricen
duymustum canım ben de,inşallah unutmayız doguma yakınevet canım çok güzel oldu valla.manen huzur verdi en azından.hurma da yedim.ama çok yememek lazım.çünkü rahimde açılma yapıyomuş.meryem suresinde geçiyormuş.o yüzden doğuma yakın yemek lazım sanırım.aklınızda bulunsun.
canım hatta burda topikler bile vardı onun hakkında,orda da baya şikayetci olan vardıevet. ben hep olumlu seyler duymustum onun hakkında ama kafam karıstı. gercı onemlı degıl ya sadece ultrasona gırıcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?