2010 Ekim Anneleri

bende bu aksam doktora gıdıyorum kızlarrrrrr bana göre 10. haftama gırdım ama doktora göre 11. haftama gırmısım masallah bebegın gelısımı 1 hafta önde gıdıyomus masallah yavruma egerkı hep böyle devam ederse benımde dogumum 27 ekım görünüyor muhtemel yanı kısmet bakalım

nevyascım nice mutlu ,sağlıklı günlere tüm sevdiklerinle.tüm keşkelerin gerçek olsun inşaallah

kontrol evet. benım sabah 10 duduu nun aksam 6 da

evet ya akşam 6 da.yine balum benden önce öğrenecekkaydirigubbakcemile3.dün babaannem umreden döndü.havaalanında karşıladık onu.zemzem suyu falan içtik.şifa olur inşaallah bebişime diyerek ve salavatla içtim valla.ne güzel denk geldi tam kontrol öncesinde:Saruboceq:

haberlerini bekliyoruz canım.benimki de dr uma göre 4 gün önde hep bilmiyorumkismilenasıl oluyo ki?

ay ne güzel denk gelmiş valla..şifa olsun inşallah

senin erkenmiş canım ama dudu nun baya gecmiş.ben de 11 de falan giderim heralde..yarın baya kaynatırız o zamanaklinialirimsmile

evet baya kaynatırız:):)

Pınarımm bulantı kusma uğraşıyoz:sinifsinif: sempatiksalakcinni sende durumlar nasıl sen nasılsınn olumunekankayizsmile
balsuratamı döndureyım nickimi tekrar :kedi:

bence de döööönnnnn:)

evet ıyı olmus şifa olsun.

ıronıc hanı sana bı doktor sormustum ya fatma hanım. soyadı tolunogluymus

haberlerini bekliyoruz canım.benimki de dr uma göre 4 gün önde hep bilmiyorumkismilenasıl oluyo ki?

canım döllenme ıle alaklı imiş bu durum benım erken döllenme olmus doktorumun dedgıne göre düşün bak ben 7+6 idim gıttgımde doktora bebegın boyu 2.16cm olmus doktor dedı reglıne göre 7+6 ama bebegın gelısımıne booyuna göre tam 8+6 dedı sok oldum o an döllenme ıle alakası varmıs o yuzden 27 ekım olur muhtemel dogumun dedı canım ınsallah güzel haberler verırım sızlere

ay ne güzel denk gelmiş valla..şifa olsun inşallah

evet canım çok güzel oldu valla.manen huzur verdi en azından.hurma da yedim.ama çok yememek lazım.çünkü rahimde açılma yapıyomuş.meryem suresinde geçiyormuş.o yüzden doğuma yakın yemek lazım sanırım.aklınızda bulunsun.

duymustum canım ben de,inşallah unutmayız doguma yakın

kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…