kıyamam canım öyle düşünme kızlar gecmiş sayfaları okumaya dalmıstır belki yanlış anlamaa.s.kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
canım hatta burda topikler bile vardı onun hakkında,orda da baya şikayetci olan vardı
senin yaşın kaç canım?ilk bebegin mi ?tanışalım bu aradakızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
allaha şükür bitnm..sen nasılsın,neler yapıyorsun?
saol canım ayrıntısını yukarıda yazdım çok şükür iyiydi bizim hanım(içimde hep kız olacağına dair bi his var kaydirigubbakcemile3 )
saol canım benim, biz iyiymişik siz nasılsınız?
pınarcım,
çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz
kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
canlarım bana müsade.. gözlerim çok ağrıyo. topiğe bakıp durmim artık bayılacam yoksa. bugün gelemezsem; dudu, balum, ironic ve diğer doktora gidecek arkadaşlar dualarımdasınız.. esradan da iyi haberler bekliyorum.
herkes selametle kalsın hanımlar..
canlarım bana müsade.. gözlerim çok ağrıyo. topiğe bakıp durmim artık bayılacam yoksa. bugün gelemezsem; dudu, balum, ironic ve diğer doktora gidecek arkadaşlar dualarımdasınız.. esradan da iyi haberler bekliyorum.
günaydın hanımlarrrr....
ben dün gittim ultrasona ama boyunu falan söylemedi yaa..sadece her şeyi çok güzel dedi..cinsiyet belli olması,ama görünümü narin gibi geldi bana,kız gibim sanki:)
balum nasılsın hayatım?
sana cevap yazmıştım umarım okumuşsundur canım...
zehsel hoşgeldin tatlım..ilk başlarda böyle sorunlar yaşanabiliyor,bende yaşadım malesef..
çok çok saol canım,sana iyi dinlenmeler,tekrar görüşmek üzereopuyorumnanaktancanlarım bana müsade.. gözlerim çok ağrıyo. topiğe bakıp durmim artık bayılacam yoksa. bugün gelemezsem; dudu, balum, ironic ve diğer doktora gidecek arkadaşlar dualarımdasınız.. esradan da iyi haberler bekliyorum.
canım benım okudum gecmısı gordum yazını. ben ıyıyım cok sukur sen nasılsın bakalım? bu arada gozunaydın. cınsıyetı ogrenememıssın ama saglıgı ıyı ya yeter dımı.
canım dr un verdiği ultrason fotosunun köşesinde yazar boyu...herseyin yolunda olmasına sevindim.maşallah canımgünaydın hanımlarrrr....
ben dün gittim ultrasona ama boyunu falan söylemedi yaa..sadece her şeyi çok güzel dedi..cinsiyet belli olması,ama görünümü narin gibi geldi bana,kız gibim sanki:)
balum nasılsın hayatım?
sana cevap yazmıştım umarım okumuşsundur canım...
zehsel hoşgeldin tatlım..ilk başlarda böyle sorunlar yaşanabiliyor,bende yaşadım malesef..
senin yaşın kaç canım?ilk bebegin mi ?tanışalım bu arada
evet hayatım ok şükür,inşallah hep böyle gider..
bende iyiyim şükürler olsun..midemden uyuyamıyorum geceleri şişip kalıyorum..yani geceleri saymazsak iyiyim:)))
selam kizlar nasilsiniz gecmisi okumadim henuz ama listede bisuru arkadasin oglusu olucakmis birtanede nevyasin kizi var hepsine hayirli ugurlu olsun:)
hoşgeldin tatlım,iyiyim ben,sen nasılsın?..sorma eger yanılmazsa tahminler ordu kurucazkaydirigubbakcemile3selam kizlar nasilsiniz gecmisi okumadim henuz ama listede bisuru arkadasin oglusu olucakmis birtanede nevyasin kizi var hepsine hayirli ugurlu olsun:)
bence de boyle dusunme. ben bı yandan kahvaltı yaptıgım ıcın bana yazılana cevap vermeye yetısıyom kusura bakma.
ah canım öyle düşünme.ne sormuştun sen ben kaçırmışım.:1hug:
canım benım yasım 24 ılk bebegım olacak ınsallah 17 aydır evlıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?