2010 Ekim Anneleri

kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
kıyamam canım öyle düşünme kızlar gecmiş sayfaları okumaya dalmıstır belki yanlış anlamaa.s.

kızlar bana nıye kımse yazmıyor ben sızlerı uzun zamandır takıp edıyordum ama yazmıyordum yazmaya karar verdım ama sızler bır kısı dısında kımse cevap vermedı ironic34 sagol canım
senin yaşın kaç canım?ilk bebegin mi ?tanışalım bu arada

bence de boyle dusunme. ben bı yandan kahvaltı yaptıgım ıcın bana yazılana cevap vermeye yetısıyom kusura bakma.

canlarım bana müsade.. gözlerim çok ağrıyo. topiğe bakıp durmim artık bayılacam yoksa. bugün gelemezsem; dudu, balum, ironic ve diğer doktora gidecek arkadaşlar dualarımdasınız.. esradan da iyi haberler bekliyorum.
herkes selametle kalsın hanımlar..

sen nasılsın,neler yapıyorsun?
allaha şükür bitnm..

allaha şükür bitnm..hayırlısıyla sağlıkla gelsinler o yeter..

pınarcım,
çok şükür canım,ben de cok iyiyim..yarın tekrar dr randevum var benim de,2li test sonuclarımıza bakıcaz dr umuz,çok merak ediyorum:Saruboceq:inşallah bi sorun cıkmaz

çok şükür bitnm..

ah canım öyle düşünme.ne sormuştun sen ben kaçırmışım.:1hug:

sağol canım .dualarınızı eksik etmeyin

günaydın hanımlarrrr....

ben dün gittim ultrasona ama boyunu falan söylemedi yaa..sadece her şeyi çok güzel dedi..cinsiyet belli olması,ama görünümü narin gibi geldi bana,kız gibim sanki:)

balum nasılsın hayatım?

sana cevap yazmıştım umarım okumuşsundur canım...

zehsel hoşgeldin tatlım..ilk başlarda böyle sorunlar yaşanabiliyor,bende yaşadım malesef..

tamam canım gorusuruz yıne opuyorum senıııı

canım benım okudum gecmısı gordum yazını. ben ıyıyım cok sukur sen nasılsın bakalım? bu arada gozunaydın. cınsıyetı ogrenememıssın ama saglıgı ıyı ya yeter dımı.

çok çok saol canım,sana iyi dinlenmeler,tekrar görüşmek üzereopuyorumnanaktan

canım benım okudum gecmısı gordum yazını. ben ıyıyım cok sukur sen nasılsın bakalım? bu arada gozunaydın. cınsıyetı ogrenememıssın ama saglıgı ıyı ya yeter dımı.

evet hayatım ok şükür,inşallah hep böyle gider..

bende iyiyim şükürler olsun..midemden uyuyamıyorum geceleri şişip kalıyorum..yani geceleri saymazsak iyiyim:)))

selam kizlar nasilsiniz gecmisi okumadim henuz ama listede bisuru arkadasin oglusu olucakmis birtanede nevyasin kizi var hepsine hayirli ugurlu olsun:)

canım dr un verdiği ultrason fotosunun köşesinde yazar boyu...herseyin yolunda olmasına sevindim.maşallah canım

evet hayatım ok şükür,inşallah hep böyle gider..

bende iyiyim şükürler olsun..midemden uyuyamıyorum geceleri şişip kalıyorum..yani geceleri saymazsak iyiyim:)))

bende aynı aksamları sıskınlık oluyo. bıde azcık yorulayım belım cok kotu oluyo.

selam kizlar nasilsiniz gecmisi okumadim henuz ama listede bisuru arkadasin oglusu olucakmis birtanede nevyasin kizi var hepsine hayirli ugurlu olsun:)

ıyı sen nasılsın? evet cınsıyetler teker teker dokuluyo:)

bence de boyle dusunme. ben bı yandan kahvaltı yaptıgım ıcın bana yazılana cevap vermeye yetısıyom kusura bakma.

afıyet olsun canım

ah canım öyle düşünme.ne sormuştun sen ben kaçırmışım.:1hug:

canım bişi sormamıstım sadece bende bu aksam doktora gıdıcem sızınle paylastım onu ama cevap gelmeyınce üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…