ben de 3 yıl 3 aylık evliyim,28 yasındayım,benim de ilk bebeğim..bursa da nerdesin canım?arada gelirim orada akrabalarım ve arkadaslarım varcanım benım yasım 24 ılk bebegım olacak ınsallah 17 aydır evlıyım canım
bende aynı aksamları sıskınlık oluyo. bıde azcık yorulayım belım cok kotu oluyo.
ıyı sen nasılsın? evet cınsıyetler teker teker dokuluyo:)
afıyet olsun canım
canım bişi sormamıstım sadece bende bu aksam doktora gıdıcem sızınle paylastım onu ama cevap gelmeyınce üzüldüm
ben de 3 yıl 3 aylık evliyim,28 yasındayım,benim de ilk bebeğim..bursa da nerdesin canım?arada gelirim orada akrabalarım ve arkadaslarım var
bende iyiyim anormal bi durumum yok cok sukur sagol canim:) Sen nasilsin kilo almaya basladin mi citir anne:)
hoşgeldin tatlım,iyiyim ben,sen nasılsın?..sorma eger yanılmazsa tahminler ordu kurucazkaydirigubbakcemile3[/QUOT
seninde oglusun oluyo dimi? cok tatliiiii hayirli olsun erkek cocugunu cok severim birazda yaramaz olucak hehheh:) canim karnin sivri mi buyuyo yayik mi?
ben de bursaya cok gıderdım. babamın ve dayılarımın zeytınlıgı var orhangazıde:) evlerı de var gıdıp kalıyoduk. evlendım artık gıtmek zor:)
cok sukur ben de ıyıyım. 2 kılo aldımkaydirigubbakcemile3
zehsel hoşgeldin tatlım..ilk başlarda böyle sorunlar yaşanabiliyor,bende yaşadım malesef..
afıyet olsun canım
canım bişi sormamıstım sadece bende bu aksam doktora gıdıcem sızınle paylastım onu ama cevap gelmeyınce üzüldüm
sekerim istanbulda misin memlekette mi?
tamam canım.ben yüksek ihtimalle akşam burda olurum.gelirsen paylaşırız senin sonuçlarla benim dr öncesi heyecanımıkaydirigubbakcemile3
ya kızlar ayva yeyince bebeklerde gamze oluyomuş bende yiyiom şimdi acep çokmu geç kaldım
çok güzel yer ya,gecen de yine cagırdılar gelmiyosunuz diye..havalar düzelince bi bursa gezisi yaparım artık.ben evlendikten sonra daha cok gezer oldum kaydirigubbakcemile3ben de bursaya cok gıderdım. babamın ve dayılarımın zeytınlıgı var orhangazıde:) evlerı de var gıdıp kalıyoduk. evlendım artık gıtmek zor:)
cok sukur ben de ıyıyım. 2 kılo aldımkaydirigubbakcemile3
ilk defa duyuyorum ama canim istersen cok yeme kabizlik yapar ayva :roflol:
ben rızeye gelın geldım 9 ay once. aılem ıstanbulda. ayın 10 unda ıstanbuldayım bı aksılık cıkmazsa inş.
ben duydum bunu. ayva yıyınce gamze olur bebegın cok guzel olur derler. esım bana hamıle oldugumu ogrendıgınde alıp gelmıstı:):) ama bende kabızlık sorunu var cok yemıyorum.
sen zaten bu gece sabahlarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?