2010 Ekim Anneleri

afıyet olsun canım

canım bişi sormamıstım sadece bende bu aksam doktora gıdıcem sızınle paylastım onu ama cevap gelmeyınce üzüldüm

sagol canım. kacta gıdıcen doktora bu arada. kızlar ya cayım soguyo yıne dolduruyom yıne soguyo sıze bakmadan duramıyom ya:)

ben de 3 yıl 3 aylık evliyim,28 yasındayım,benim de ilk bebeğim..bursa da nerdesin canım?arada gelirim orada akrabalarım ve arkadaslarım var

ben de bursaya cok gıderdım. babamın ve dayılarımın zeytınlıgı var orhangazıde:) evlerı de var gıdıp kalıyoduk. evlendım artık gıtmek zor:)

bende iyiyim anormal bi durumum yok cok sukur sagol canim:) Sen nasilsin kilo almaya basladin mi citir anne:)

cok sukur ben de ıyıyım. 2 kılo aldımkaydirigubbakcemile3

zehsel hoşgeldin sevindim buraya geldiğinde bende okuyorum burdaki paylaşımları ama hepsine katılamıyorum bazen kaçırıyorum

afıyet olsun canım

canım bişi sormamıstım sadece bende bu aksam doktora gıdıcem sızınle paylastım onu ama cevap gelmeyınce üzüldüm

tamam canım.ben yüksek ihtimalle akşam burda olurum.gelirsen paylaşırız senin sonuçlarla benim dr öncesi heyecanımıkaydirigubbakcemile3

çok güzel yer ya,gecen de yine cagırdılar gelmiyosunuz diye..havalar düzelince bi bursa gezisi yaparım artık.ben evlendikten sonra daha cok gezer oldum kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar dun akşam dr gıttım fakat sabah erken tekrar gelmem gerektıgını söledıler..bende bu sabah 8 de gittim kan verdım ultrasona gırdım sonuçlarını cuma gunu ıkı de alıcam hayırlısı olur ınşallah....

ilk defa duyuyorum ama canim istersen cok yeme kabizlik yapar ayva :roflol:

ben duydum bunu. ayva yıyınce gamze olur bebegın cok guzel olur derler. esım bana hamıle oldugumu ogrendıgınde alıp gelmıstı:):) ama bende kabızlık sorunu var cok yemıyorum.

ben duydum bunu. ayva yıyınce gamze olur bebegın cok guzel olur derler. esım bana hamıle oldugumu ogrendıgınde alıp gelmıstı:):) ama bende kabızlık sorunu var cok yemıyorum.

bir de ayva yiyince parmaklarınızla yanaklarınızı bastıracakmışsınız:))) hurafe belki ama bende çok yaptım bayılıyorum gamzeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…