çok güzel yer ya,gecen de yine cagırdılar gelmiyosunuz diye..havalar düzelince bi bursa gezisi yaparım artık.ben evlendikten sonra daha cok gezer oldum kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar dun akşam dr gıttım fakat sabah erken tekrar gelmem gerektıgını söledıler..bende bu sabah 8 de gittim kan verdım ultrasona gırdım sonuçlarını cuma gunu ıkı de alıcam hayırlısı olur ınşallah....
he biliyorum istanbulda 3 hafta kalicam demistin ya ondan sordum acaba geldin mi diye
bir de ayva yiyince parmaklarınızla yanaklarınızı bastıracakmışsınız:))) hurafe belki ama bende çok yaptım bayılıyorum gamzeye.
kızlar noldu ya kk ya giremedim bi türlübilmiyorumkismile
evet tam da ben de sana cvp yazıyodum o araya arada kk ya bisiler oluyo ve tam biri sana bisey soruyo cok kotu oluyo cevap verememek
ya kızlar ne dicem ben çok su içemiyorum.bu aralar idrarımın rengi de biraz koyulaştı.suyu az içtiğim için mi acaba.bi de yemek yemeyi istememe sorunum devam ediyor.
ya arada kk ya bisiler oluyo ve tam biri sana bisey soruyo cok kotu oluyo cevap verememek
evet az su içince idrar rengi koyulaşır..ama mümkün oldugunca su içmen gerek canım,özellikle bu dönemdeya kızlar ne dicem ben çok su içemiyorum.bu aralar idrarımın rengi de biraz koyulaştı.suyu az içtiğim için mi acaba.bi de yemek yemeyi istememe sorunum devam ediyor.
ya kızlar ne dicem ben çok su içemiyorum.bu aralar idrarımın rengi de biraz koyulaştı.suyu az içtiğim için mi acaba.bi de yemek yemeyi istememe sorunum devam ediyor.
evet tam da ben de sana cvp yazıyodum o ara
slm ben geldimmm
evet az su içince idrar rengi koyulaşır..ama mümkün oldugunca su içmen gerek canım,özellikle bu dönemde
hoşgeldin canımslm ben geldimmm
hayır canım hiç biri suyun yerini tutmuyo ne yazık ki:1no2:içim bi rbulanıyo ki sormayın.çay falan da su yerine geçermi biraz su biraz çay başka sıvılar falan
slm ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?