2010 Ekim Anneleri

çok güzel yer ya,gecen de yine cagırdılar gelmiyosunuz diye..havalar düzelince bi bursa gezisi yaparım artık.ben evlendikten sonra daha cok gezer oldum kaydirigubbakcemile3

ben de evlenelı daha cok gezıyorum. cunku evlenmeden once calısıyodum:)

hayıurlısıı olsun inş canım ya.

he biliyorum istanbulda 3 hafta kalicam demistin ya ondan sordum acaba geldin mi diye

evet canım zaten ıkıde bır soyluyom bılmeyen yoktur herhalde. daha gelmedım ama az kaldı gelıyom:)

bir de ayva yiyince parmaklarınızla yanaklarınızı bastıracakmışsınız:))) hurafe belki ama bende çok yaptım bayılıyorum gamzeye.

bende sevıyorum gamzeyı ama kız cocuklarında. kızım olcagını bılsem cok yıcem ayva ama erkekte bebekken guzelde buyuyunce pek sevmem erkekte gamzeyı.

ya kızlar ne dicem ben çok su içemiyorum.bu aralar idrarımın rengi de biraz koyulaştı.suyu az içtiğim için mi acaba.bi de yemek yemeyi istememe sorunum devam ediyor.

SABAH BULANTILARI gününüzü çekilmez hale mi getiriyor? Prima/Pampers Enstitüsü uzmanları şunları söylüyor: "Mide bulantısının doğal ilacı olan zencefili deneyin. Zencefili sebze ya da başka yiyeceklerin üzerine ekin." Zencefil çayı içip zencefilli bisküvi yiyin./I]

ya kızlar ne dicem ben çok su içemiyorum.bu aralar idrarımın rengi de biraz koyulaştı.suyu az içtiğim için mi acaba.bi de yemek yemeyi istememe sorunum devam ediyor.

su ıcememk etkılıyo. ve koyu renk ıdrar hıc ıyı bısey degıl. bana doktorum dedı kı ıdrarının rengı sarı ve bulanıksa bana soyle. benım oyleydı bı ılac verdı. bence kesın yarın yıne yaptırcak bana tahlıl.

ya arada kk ya bisiler oluyo ve tam biri sana bisey soruyo cok kotu oluyo cevap verememek

evet ya bana da hep oyle oluyo.

evet az su içince idrar rengi koyulaşır..ama mümkün oldugunca su içmen gerek canım,özellikle bu dönemde

cnm çok su içmeye çalış. hem enfeksiyonlar hem de olası çatlaklar için. günde en az 8 bardak diyorlar. ama hamileleikte benim de idrarım hiç olmadığı kadar koyu, hamileliktendir belki çünkü tahlilde birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…