bişiler kullanmaya basladınız mı peki?kizlar eger az catlamak istiyorsak bol bol su icmeliyiz en az gunde 8 bardakmis
kizlar eger az catlamak istiyorsak bol bol su icmeliyiz en az gunde 8 bardakmis
bişiler kullanmaya basladınız mı peki?
ben cok içiyorum ya,tek içişte 2-3 bardak..sonra da wc den cıkamıyom iştesempatiksalakcinnibenim 8 bardağı buluyor olabilir emin değilim ama benim drum 3.5 litre dedi.ben o kadar su içemem.damacananın yarısı nerdeyse.nasıl içerim.
benim 8 bardağı buluyor olabilir emin değilim ama benim drum 3.5 litre dedi.ben o kadar su içemem.damacananın yarısı nerdeyse.nasıl içerim.
döndüm ama çok kötü haberle döndüm gelirkenken trafik kazasi yaptık çok korkunçtu ama allaha çok şükür ölen olmadı bebeğimde şuanlik iyimiş ama ileride ne olcakğini kimse bilemezmiş...oooo hosgeldın dondun mu trabzondan. nasılsın bakalım.
hş buldukkhoşgeldin canım
hosgeldin:)
dr una sorarak mı aldın?lierac ne kadarmıs?ben de kakao yagını okudum nette,bi de e vitamini içeren losyonlar iyi diyolar.bi de yüksek faktörlü güneş kremi alıcam lekelenme içinbasladim tabi ben catlamaya cok musaitim mustela aldim o bitince lierac alicam galiba cnm
döndüm ama çok kötü haberle döndüm gelirkenken trafik kazasi yaptık çok korkunçtu ama allaha çok şükür ölen olmadı bebeğimde şuanlik iyimiş ama ileride ne olcakğini kimse bilemezmiş...
hş buldukk
hşbulduk nasılsınızz
pardon da dr un 3,5 litrenin anlamini biliyo mu diyet mi yapiyoruz ayol okadar su icersek patlariz delikafadulden
döndüm ama çok kötü haberle döndüm gelirkenken trafik kazasi yaptık çok korkunçtu ama allaha çok şükür ölen olmadı bebeğimde şuanlik iyimiş ama ileride ne olcakğini kimse bilemezmiş...
hş buldukk
hşbulduk nasılsınızz
dr una sorarak mı aldın?lierac ne kadarmıs?ben de kakao yagını okudum nette,bi de e vitamini içeren losyonlar iyi diyolar.bi de yüksek faktörlü güneş kremi alıcam lekelenme için
gecmıs olsun canım ya. bısey olmadı dımı. doktora mı gıttın hemen.
aktardan alıcan canım..ben de alırım yarın,bi de bebe yağı,bi de krem alıcam...yani 6 ay boyunca pehlivanlar gibi dolaşıcam, yağlanıp yağlanıpsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnimustela cok eski marka fransiz urunu 79 tl 200 ml, lierac 49 tl oda cok kaliteli bide senin dediklerin ozellikle kakao yagi ama nerden bulunur onu bilsem bende alicam kakao yagini
gecmiş olsun canım.çok mu büyük bi kazaydı*yaralanmanız falan olmadı inşallahkaza çayeli çikişinda oldu çayeli hastanesine gitik ord acilde serüm felan verdiler kadın dogumcuya cıktım sorun yok dedi ama ilerid esorun olursa ben şuçlu olmak istemem dedi rizede sonomar tıbbı görüntülemem merkezine sevk etti orda bakti iyi dediler ama burda kendi dr çıkma istiorum baaklım inş sorun yoktur cnm yavrum kaza günü okadra kıpırdıyodüki şimdi fazla hissedemiyorum
mustela cok eski marka fransiz urunu 79 tl 200 ml, lierac 49 tl oda cok kaliteli bide senin dediklerin ozellikle kakao yagi ama nerden bulunur onu bilsem bende alicam kakao yagini
sıvıyla katının farkı varmıymıs canım?aktarlarda var cnm. kakao yağının bi sıvı birde katı olanı var geçenlerde almaya gittim kafam karıştı hiçbirşey almadan döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?