2010 Ekim Anneleri

basladim tabi ben catlamaya cok musaitim mustela aldim o bitince lierac alicam galiba cnm
dr una sorarak mı aldın?lierac ne kadarmıs?ben de kakao yagını okudum nette,bi de e vitamini içeren losyonlar iyi diyolar.bi de yüksek faktörlü güneş kremi alıcam lekelenme için

geçmiş olsun canım rabbim korumuş

gecmıs olsun canım ya. bısey olmadı dımı. doktora mı gıttın hemen.

dr una sorarak mı aldın?lierac ne kadarmıs?ben de kakao yagını okudum nette,bi de e vitamini içeren losyonlar iyi diyolar.bi de yüksek faktörlü güneş kremi alıcam lekelenme için

mustela cok eski marka fransiz urunu 79 tl 200 ml, lierac 49 tl oda cok kaliteli bide senin dediklerin ozellikle kakao yagi ama nerden bulunur onu bilsem bende alicam kakao yagini

gecmıs olsun canım ya. bısey olmadı dımı. doktora mı gıttın hemen.

kaza çayeli çikişinda oldu çayeli hastanesine gitik ord acilde serüm felan verdiler kadın dogumcuya cıktım sorun yok dedi ama ilerid esorun olursa ben şuçlu olmak istemem dedi rizede sonomar tıbbı görüntülemem merkezine sevk etti orda bakti iyi dediler ama burda kendi dr çıkma istiorum baaklım inş sorun yoktur cnm yavrum kaza günü okadra kıpırdıyodüki şimdi fazla hissedemiyorum

mustela cok eski marka fransiz urunu 79 tl 200 ml, lierac 49 tl oda cok kaliteli bide senin dediklerin ozellikle kakao yagi ama nerden bulunur onu bilsem bende alicam kakao yagini
aktardan alıcan canım..ben de alırım yarın,bi de bebe yağı,bi de krem alıcam...yani 6 ay boyunca pehlivanlar gibi dolaşıcam, yağlanıp yağlanıpsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gecmiş olsun canım.çok mu büyük bi kazaydı*yaralanmanız falan olmadı inşallah

aktarlarda var cnm. kakao yağının bi sıvı birde katı olanı var geçenlerde almaya gittim kafam karıştı hiçbirşey almadan döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…