kaza çayeli çikişinda oldu çayeli hastanesine gitik ord acilde serüm felan verdiler kadın dogumcuya cıktım sorun yok dedi ama ilerid esorun olursa ben şuçlu olmak istemem dedi rizede sonomar tıbbı görüntülemem merkezine sevk etti orda bakti iyi dediler ama burda kendi dr çıkma istiorum baaklım inş sorun yoktur cnm yavrum kaza günü okadra kıpırdıyodüki şimdi fazla hissedemiyorum
selam canım,hoşgeldin..iyiyiz seni sormalı?melis daha gelmedi biz de merak ediyoruzslm kızlarrrr nasılsınızz
melis esradan habervar mı ?
nevyascım dogum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu saglıklı ve sevdiklerinle uzun yıllar geçirmen dilegiyle
sıvıyla katının farkı varmıymıs canım?
anladım canım. korkma ya sorun yoktur inş.
katıdan haberim yoktu, aktardaki bayan hamileyseniz katı olan daha doğal dedi. kafam karıştı benim de.
öyleyse katıdan alalım,fiyatını sordun mu canım?katıdan haberim yoktu, aktardaki bayan hamileyseniz katı olan daha doğal dedi. kafam karıştı benim de.
balum melisesra nerde biliyo musun?
kendin mi eritiyosun?nasıl eritiyosun?baya ugrastırıcı sanırımaaa ben kati olani gordum kendin eritiyosun boyle kirli beyaz bii rengi var sert sabun gibi bende ondan alimm ozaman
selam hanımlar nasılsınız?
kendin mi eritiyosun?nasıl eritiyosun?baya ugrastırıcı sanırım
öyleyse katıdan alalım,fiyatını sordun mu canım?
ben de hamileliğin basından beri kahvaltı edemiyorum..ya tost ya da mısır gevregi ve süt yiyorum...iyi gidiyo canım benim,ufak tefek sikayetlerim oluyo ama buna da şükür diyorumsaol ironicim bende iyiyim bu ara yemek yiyememe şikayetim var eşimde sinir oluyo bana sabah kahvaltısını bıraktım öglen az atıştırıyom die:) senin nasıl gidiyo ccanım
çok sağol kızlar yaralanma felan yok sadece annemin dudaği patladı dişi kırıldı okadar kadıncaz yenide ameliyat olmuştu zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?