2010 Ekim Anneleri

anladım canım. korkma ya sorun yoktur inş.

slm kızlarrrr nasılsınızz
melis esradan habervar mı ?
nevyascım dogum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu saglıklı ve sevdiklerinle uzun yıllar geçirmen dilegiyle

saol ironicim bende iyiyim bu ara yemek yiyememe şikayetim var eşimde sinir oluyo bana sabah kahvaltısını bıraktım öglen az atıştırıyom die:) senin nasıl gidiyo ccanım

çok sağol kızlar yaralanma felan yok sadece annemin dudaği patladı dişi kırıldı okadar kadıncaz yenide ameliyat olmuştu zaten...

saol ironicim bende iyiyim bu ara yemek yiyememe şikayetim var eşimde sinir oluyo bana sabah kahvaltısını bıraktım öglen az atıştırıyom die:) senin nasıl gidiyo ccanım
ben de hamileliğin basından beri kahvaltı edemiyorum..ya tost ya da mısır gevregi ve süt yiyorum...iyi gidiyo canım benim,ufak tefek sikayetlerim oluyo ama buna da şükür diyorum

hoşgeldin melikecim :)iyiyim ben sendennaber
kakao yagının bence katısınıın kullanımı zor olur dogal olabilir ama hergün onu ısıtıp sürmeye vaktiniz olmaya bilir bence bide dr lar genelde çatlak oluşumu için bi ilaç veriyolarda merhem gibi

çok sağol kızlar yaralanma felan yok sadece annemin dudaği patladı dişi kırıldı okadar kadıncaz yenide ameliyat olmuştu zaten...

evet ya kadın yenı amelıyat olmustu. cok gecmıs olsun tekrar ya. cok sukur kotu bısey olmamıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…