- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
yok sormadım ama onun kullanımı zor biraz. eritmek lazım kullanacağın kadarını, beyaz katı yağ gibi bişey...
selam canım,hoşgeldinselam hanımlar nasılsınız?
kendin mi eritiyosun?nasıl eritiyosun?baya ugrastırıcı sanırım
oluyomus canım,sürdüğün yer kararıyomus,güneşlenmiş gibi.bi de sadece sürdügün yerler kararıyokaydirigubbakcemile3tuhaf oluyo ama sonrasında geciyo..catlamamak için katlancam vallagöbeğimiz kapklara olmasın onu kullandık diye:1shok: ay istemem öyle ben
dun doktora gıtmıstı ama gelmedı hıc. merak edıyoruz o yuzden ya.
selam kızlar... nasılsınız
kuzum ben de az bişi yiyom,akşama dek yok.sen gibi eşim gelince akşam dogru dürüst bişiler yiyorum ancaesracım çok geçmiş olsun annecigine canım rabbim korusun sizide inş
ironicim en azından sen bişeyler yiyonda ben sabah kahvaltıda hiç bişey yemiyorumsu bile içmiyorum öglen eşim gelince anca yiyorum maşallah sanada canım benimde pek şikayetim yok çok şükür
badem yagının bi faydası olmuyo diyolar.vazelini ben de duydum canımben ilk ay bebe yağı sonraki aylarda da kakao yağı, susam yağı ve acı badem yağını karıştırıp sürmeyi düşünüyorum. badem yağından biraz korkuyorum kılları güçlendirir diye ama kullananlar olmaz birşey diyor. bi arkadaşım da vazelin kullanmış hiç çatlak olmamış.
peki dun konustun mu sen ve dr una daha vardi onun niye dr a gitmisti biliyo musun canim?? cok merak ettim ya insallah iyidir
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?