2010 Ekim Anneleri

olur mu canım oyle sey sor tabı kı kusura fılan bakmaz kımse burda. hepımız soruyoruz. sor kı bılen olur muhakkak ıcın rahatlar.

hakkımızda hayırlısı annelik çok güzel :), daha yeni yeni bişeyler söylemeye çalışıyor dün anne dedi oturup ağladım :)

sagolun sekerler ben sımdı cıkıyorum sonra gelırım hadi hepinizi öptüm bebişlere iyi bakınnnnnnnn

merhaba herkese
bugün doktora gideceğim. 2 gün önce test yaptım ve positiv çıktı. Bu durumda bende Ekim annesi oluyorum. DOktordan çıkınca tekrar yazarım size belki aranıza benide alırsınızzzz. Hamileysem bu 2. gebeliğim olacak inşallah. )

tamam haberlerını beklıyoruz. hosgeldın aramıza:)

hoşgeldiniz... :)

evet dorukta, çok merak ediyorum :)))) dilerim sağlıklı güzel haberler alırım doktordan, şu lekelenme olayı da kesildi, sabah 1-2 leke olmuş sonrası gelmedi :) ama yine de doktora belirteceğim...senin böyle bir sorunun oldu mu? biraz araştırdım genelde açık yada koyu kahverengi lekeler gözlenebiliyormuş. kimisine göre düşük tehdidi, kimisine göre tehdit olması için kırmızı olması lazım, yani kan..? sen ne diyorsun balum?

canım bende de olmustu ama bıgun azcık kırmızı bırgun azcık kahverengı. daha 15 gunlukmus ama o zaman. doktorum dusuk tehlıkesı olabılır demıstı. ıkıncı gıttıgımde odaya gırdım hemen kanaman olmadı dımı dedı. yok deyınce guzel dedı. ama lekelenme genelde herkeste oluyo. doktoruna mutlaka belırt bunu canım ama korkma. hayırlı haberlerle geleceksın ıns:)

kızlar merhaba ben geldim. gece heycandan dolayı uyuyamamıştım. gelir gelmez kestirdim biraz..
Allaha şükür bebeişimizi ve kalbini gödük:))))
hesaplayıcılara göre 6+6 idi. dr. 5+6 dedi.. ama herşey çok iyi dedi:))) ekimin 7 si doğum du. şimdi 15 i oldu. ekranda kalp atışını gösterdi pıt pıt diye.
aspirin verdi. kan için günde bir tane içicem..

ay canım benım hosgeldın. gozun aydın. e tabı bızde teyze sayılırız bızım de gozumuz aydın. ay catladım sabahtan berı bır degıl bıkac kısıden haber beklıyoz bugun. aspırın olayını duymustum ıyıymıs.

Selma merhaba, gözün aydın, tebrikler...:)) çok güzel haber,

kızlar ben şimdi gidiyorum doktora, dua edinnnn....:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…