tesekkurler canım benım bende senı tebrık edıyorum sana kac haftalık dedı doktorun.biz hakkarideyiz esimin görevi nedeniyle her zaman dısarı cıkılmıyo burda doktora bıle gıderken eylemsız gunlerı tesbıt ederek gıtmemız gerekıyo o yuzden cok soru soruyorum kusura bakmayın
saol bitanem hepimizinkini korusun saglıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin
hakkımızda hayırlısı annelik çok güzel :), daha yeni yeni bişeyler söylemeye çalışıyor dün anne dedi oturup ağladım :)
merhaba herkese
bugün doktora gideceğim. 2 gün önce test yaptım ve positiv çıktı. Bu durumda bende Ekim annesi oluyorum. DOktordan çıkınca tekrar yazarım size belki aranıza benide alırsınızzzz. Hamileysem bu 2. gebeliğim olacak inşallah.)
merhaba herkese
bugün doktora gideceğim. 2 gün önce test yaptım ve positiv çıktı. Bu durumda bende Ekim annesi oluyorum. DOktordan çıkınca tekrar yazarım size belki aranıza benide alırsınızzzz. Hamileysem bu 2. gebeliğim olacak inşallah.)
ya bu sevgı_25 nerde kaldı ya. catlıyom mrk tan.
hoşgeldiniz... :)
belki onun da randevusu benim gibi geçtir balum...:) ben de çatlıyorum meraktan neler olacak diyee....:Saruboceq:
evet dorukta, çok merak ediyorum :)))) dilerim sağlıklı güzel haberler alırım doktordan, şu lekelenme olayı da kesildi, sabah 1-2 leke olmuş sonrası gelmedi :) ama yine de doktora belirteceğim...senin böyle bir sorunun oldu mu? biraz araştırdım genelde açık yada koyu kahverengi lekeler gözlenebiliyormuş. kimisine göre düşük tehdidi, kimisine göre tehdit olması için kırmızı olması lazım, yani kan..? sen ne diyorsun balum?
kızlar merhaba ben geldim. gece heycandan dolayı uyuyamamıştım. gelir gelmez kestirdim biraz..
Allaha şükür bebeişimizi ve kalbini gödük:))))
hesaplayıcılara göre 6+6 idi. dr. 5+6 dedi.. ama herşey çok iyi dedi:))) ekimin 7 si doğum du. şimdi 15 i oldu. ekranda kalp atışını gösterdi pıt pıt diye.
aspirin verdi. kan için günde bir tane içicem..
kızlar merhaba ben geldim. gece heycandan dolayı uyuyamamıştım. gelir gelmez kestirdim biraz..
Allaha şükür bebeişimizi ve kalbini gödük:))))
hesaplayıcılara göre 6+6 idi. dr. 5+6 dedi.. ama herşey çok iyi dedi:))) ekimin 7 si doğum du. şimdi 15 i oldu. ekranda kalp atışını gösterdi pıt pıt diye.
aspirin verdi. kan için günde bir tane içicem..
Selma merhaba, gözün aydın, tebrikler...:)) çok güzel haber,
kızlar ben şimdi gidiyorum doktora, dua edinnnn....:Saruboceq: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?