2010 Ekim Anneleri

kızlar sağ olun ya üstümde ki sıkıntı kalktı.
sinop e inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle..Allah yardımcın olsun canım..
e tabi bizim yavrularımızın bir dünya teyzeleri olacak..

:)))) evet balum. biraz daha zorlarsak zaten bebişler terazi burcundan akrep burcuna geçecekler:)))
dr çıktıktan sonra bebişime dayanamayıp heiye aldım. küçük bir zıbın ve eldiven:)))
aspirin olayı nı bende duymuştum. kanı sulandırıp pıhtılaşmayı engelliyor. vermesine sevindim. günde bir tane içeceğim..

evet ama akrep olmasın ya terazı ıyı:) ne renk aldın:)

ben geldim balum minicik bi kese gördük iğne verdi progestan mı ne verdi bide bebek aspirini 10 gün sona tekrar gel dedi :)

ben geldim balum minicik bi kese gördük iğne verdi progestan mı ne verdi bide bebek aspirini 10 gün sona tekrar gel dedi :)

hadı gozun aydın cnm hosgeldın.düşük tehlıken mı var canım iğneyı nıye verdı. ne kadarlıkmıs tam olarak dedı mı bısey.

walla düşük tehlikesi falan var demedide pıhtılaşma falan olursa bebek beslenemez ölür dedi ondan veriom fln dedi belkide vardır tehlike ben stres olmiyim diye dememiştir. benim 5+2 ben nie göremedim kalbini bebişi falan

yok canım tehlıkesı olsa soylemez mı. tam tersı soyler kı dıkkat edesın. daha kucuk bebiş ondan gormedın. 10 gun sonra gorcen.

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeşinin kesesini görmüşsün.Canım kaç çıktı senin Progesteron??

bakmazmıyım işyerindeyim elimde ultrason görüntüsü geziyorum daha net bakmak için ışıga kaldırıp bakıyorum hey allah çok güzel duygular yaşıyoruz:)))

bende büyüteçle bakıom belki bişi görürüm die köşede ufak beyaz bişi var çok ufak ama o olabilirmi kızlar ben gelir gelmez sizin merakınızı dindireyim dedim çok yoruldum hastane uzakta biraz şehir dışına gittik. az dinlenim gelirim görüşürüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…