:)))) evet balum. biraz daha zorlarsak zaten bebişler terazi burcundan akrep burcuna geçecekler:)))
dr çıktıktan sonra bebişime dayanamayıp heiye aldım. küçük bir zıbın ve eldiven:)))
aspirin olayı nı bende duymuştum. kanı sulandırıp pıhtılaşmayı engelliyor. vermesine sevindim. günde bir tane içeceğim..
ben geldim balum minicik bi kese gördük iğne verdi progestan mı ne verdi bide bebek aspirini 10 gün sona tekrar gel dedi :)
sevgi canım hoşgeldin göün aydın hayatım. keseyi görmüşsün:)))
balum,
yeşil ve beyaz... beyaz eldivenlerde aldım. :)) cinsiyet belli olmadığı için orta renk aldım:))
walla düşük tehlikesi falan var demedide pıhtılaşma falan olursa bebek beslenemez ölür dedi ondan veriom fln dedi belkide vardır tehlike ben stres olmiyim diye dememiştir. benim 5+2 ben nie göremedim kalbini bebişi falan
amin canım inş. sen de ıkıde bır bakıyon mu ultrason goruntusune:)
walla düşük tehlikesi falan var demedide pıhtılaşma falan olursa bebek beslenemez ölür dedi ondan veriom fln dedi belkide vardır tehlike ben stres olmiyim diye dememiştir. benim 5+2 ben nie göremedim kalbini bebişi falan
bakmazmıyım işyerindeyim elimde ultrason görüntüsü geziyorum daha net bakmak için ışıga kaldırıp bakıyorum hey allah çok güzel duygular yaşıyoruz:)))
iğneyi göbekten kendim atçakmışım nasıl yapçaksam :) kocama diom ben atamam dio
hehe
bakmazmıyım işyerindeyim elimde ultrason görüntüsü geziyorum daha net bakmak için ışıga kaldırıp bakıyorum hey allah çok güzel duygular yaşıyoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?