sağol cnmcmmm amin aminn Allahımm bun aşükür yarabbim:gitme:
iltihaplı romatızma galıba. esımın belı agrıyo bacagına vuruyo agrısı. askerdeyken doktora gıtmıstı ılk orda verdıler ona bu ıgneyı. 5 ay askerlık yaptı askerlık bıtınce ıgneyı bıraktı yıne agrısı oldu. burda gıttı aynı ıgneyı verdıler. askerdeyken gıttıgı doktor 1 yıl kullan gecer demıstı ama sımdıkı doktoru omur boyu kullanıcaksın dedı malesef. bıde bı hap verıyo ıgnenın yan etkısı olamması ıcın.
Allah beternden saklasın.Allah sabır versin.tedavi var en azından.Allah şifası olmayan hastalık vermesin
biraz ara ver onlara istersen 12 hafta bitince devam edersin madem çıkarıon.tiksinmiş olabilirmisin sütten falan.ben bi ara oldum çünkü.yumrta yemeye başlamıştm sabahları sonra bi müddet yiyemedim
Allah beternden saklasın.Allah sabır versin.tedavi var en azından.Allah şifası olmayan hastalık vermesin
anladım cnmcmmmm Allahım yardımcımız olsun çok zor çokkk
hosgeldin yaricann...
3.ay dolunca biter denio ama.inş.biter
Allahım yardımcın olsunnn bünye meselesi yaa...kimiis böle kimiside hiçbişi hissetmiyor benm gibi:hulya:
ama ben hiç bir şey yemek istemiyorum.sadece kendimi zorluyorum ve ekmek vs gb gıdalar yiyebiliyorum.diğer yemekler beni mahvediyor.artık haftalarımız ilerliyo beslenmem gerek bebeğim için.çok üzülüyorum.eskiden en çok sevdiğim şeylerdi süt,yoğurt,peynir şimdi isimleri bile yetiyor.sebze ymeklerine bayılırdım.yok yok yok bi de tatsız hismafoldumben mafoldumben
ama ben hiç bir şey yemek istemiyorum.sadece kendimi zorluyorum ve ekmek vs gb gıdalar yiyebiliyorum.diğer yemekler beni mahvediyor.artık haftalarımız ilerliyo beslenmem gerek bebeğim için.çok üzülüyorum.eskiden en çok sevdiğim şeylerdi süt,yoğurt,peynir şimdi isimleri bile yetiyor.sebze ymeklerine bayılırdım.yok yok yok bi de tatsız hismafoldumben mafoldumben
kızlar evin yolunu yeni bulabildim sabah 9 dan beri hastane çarşı pazar gezdim.bebeiş gayet iyi ense kalınlığı 1.3 boyu 6.5 cm olmuş.cinsiyetini anca bir ay sonra netleşir dedi doktorum.kendime bir kaç kıyafet aldım bebek kıyafetlerinede baktım ama cinsiyeti belli olmayınca almadım.halsizliği ve bulantısı olan arkadaşlar biraz daha dayanın bende ne zaman geçeçek diyordum 13 haftalık oldum çok çok azaldı neredeyse kalmadı.3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçiyor.
canim ayvayi dene.. hem tok tutuyor hemde su istegini azaltiyor.. ben 20 kilo ayva yedim 1 ayda.. en iyi gelen o oldu bana.. hemde vitaminli.... ayy canimmm insallahh gecerr .. ben hala cekiyorummmm
kızlar evin yolunu yeni bulabildim sabah 9 dan beri hastane çarşı pazar gezdim.bebeiş gayet iyi ense kalınlığı 1.3 boyu 6.5 cm olmuş.cinsiyetini anca bir ay sonra netleşir dedi doktorum.kendime bir kaç kıyafet aldım bebek kıyafetlerinede baktım ama cinsiyeti belli olmayınca almadım.halsizliği ve bulantısı olan arkadaşlar biraz daha dayanın bende ne zaman geçeçek diyordum 13 haftalık oldum çok çok azaldı neredeyse kalmadı.3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçiyor.
canım ben sebzeyle besleniodum resmen.şimdi hiç yemek istemiyorum ıspanak falan.balık yemek istemiyorum.yaz sebzeleri çıksa da diyorum onlar farklı gelcek en azından.ilk 3 ay bbek için endşelenme o senn bünyende ne varsa alıo zaten
uzulme canım benım ya. gececek bunlar ıstedıgını yıyeceksın inş. bak yarın bebişini gorecennn:):)
ben geldimkızlar biizm kuşlar yumurtayı ikilemiş ay ne hoş hehehe benimi bekliodu hayvanlar ne heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?