2010 Ekim Anneleri

anladım cnmcmmmm Allahım yardımcımız olsun çok zor çokkk

biraz ara ver onlara istersen 12 hafta bitince devam edersin madem çıkarıon.tiksinmiş olabilirmisin sütten falan.ben bi ara oldum çünkü.yumrta yemeye başlamıştm sabahları sonra bi müddet yiyemedim

ama ben hiç bir şey yemek istemiyorum.sadece kendimi zorluyorum ve ekmek vs gb gıdalar yiyebiliyorum.diğer yemekler beni mahvediyor.artık haftalarımız ilerliyo beslenmem gerek bebeğim için.çok üzülüyorum.eskiden en çok sevdiğim şeylerdi süt,yoğurt,peynir şimdi isimleri bile yetiyor.sebze ymeklerine bayılırdım.yok yok yok bi de tatsız hismafoldumben mafoldumben

uzulme canım benım ya. gececek bunlar ıstedıgını yıyeceksın inş. bak yarın bebişini gorecennn:):)

kızlar evin yolunu yeni bulabildim sabah 9 dan beri hastane çarşı pazar gezdim.bebeiş gayet iyi ense kalınlığı 1.3 boyu 6.5 cm olmuş.cinsiyetini anca bir ay sonra netleşir dedi doktorum.kendime bir kaç kıyafet aldım bebek kıyafetlerinede baktım ama cinsiyeti belli olmayınca almadım.halsizliği ve bulantısı olan arkadaşlar biraz daha dayanın bende ne zaman geçeçek diyordum 13 haftalık oldum çok çok azaldı neredeyse kalmadı.3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçiyor.

canim ayvayi dene.. hem tok tutuyor hemde su istegini azaltiyor.. ben 20 kilo ayva yedim 1 ayda.. en iyi gelen o oldu bana.. hemde vitaminli.... ayy canimmm insallahh gecerr .. ben hala cekiyorummmm

canım ben sebzeyle besleniodum resmen.şimdi hiç yemek istemiyorum ıspanak falan.balık yemek istemiyorum.yaz sebzeleri çıksa da diyorum onlar farklı gelcek en azından.ilk 3 ay bbek için endşelenme o senn bünyende ne varsa alıo zaten

ayy cnm bnm 3 ayı doldurunca geeçr diyolar ama inş.. az kaldı bakk minnoş için napcan cilveelri sanada bu:sinifsinif:

hadi gözünaydın canım, insan dr'dan mutlu cıkınca eve giresigelmiyo dimi :) hayırlı olsun aldıklarında, güle güle giyin :)

canim ayvayi dene.. hem tok tutuyor hemde su istegini azaltiyor.. ben 20 kilo ayva yedim 1 ayda.. en iyi gelen o oldu bana.. hemde vitaminli.... ayy canimmm insallahh gecerr .. ben hala cekiyorummmm

biz sennle aynıyız canım.geçti benm sennde geçer umarım en kısa zamanda.cinsiyetle ilgili bişi dedimi dr un

gozunaydın canım. 2 lı test oldu mu kandakı sonuc yanı cıktı mı?

ayyy sebza tam bana gore:)

uzulme canım benım ya. gececek bunlar ıstedıgını yıyeceksın inş. bak yarın bebişini gorecennn:):)

ah bir bilsen ne kadar kötü hissettiğimi.ağzımda sürekli bi acılık.canın yemek görmek istemiyor ama bebeğin için beslenmen lazım.bebeğimi görmek onun varlığı zaten beni tek rahatlatan.okuldayız öğrenci var veli var ben sürekli bulantı yaşıyorum.konuşurken midem bulanıyo ama benim işim konuşmakla oluyo.neyse geçecek inşaallah.:Saruboceq:

ben geldim kızlar biizm kuşlar yumurtayı ikilemiş ay ne hoş hehehe benimi bekliodu hayvanlar ne heheh

dudu, gececek inş canım. bende 14.haftadayım baya azaldı. midem bulandıgı zaman pencereye cıkıyorum hemen temiz hava iyi geliyo, tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…