onu diycektim cnmcm çok pahalı yavv...zaten bu tür rahatsızlıklar öyle malesfe ...
selam kızlar,bugün nasılsınız..
kıslar bana müsade Allaha emanet olun görüşmek üzere..
selam kızlar,bugün nasılsınız..
kıslar bana müsade Allaha emanet olun görüşmek üzere..
evet. pahalı ama sıgortadan yararlanıyoruz yoksa alınmaz kı. bı gorsen eczacılar pesımıze dusuyo bızı gorunce trabzonda. cok kazanıyolar ya bu ılactan bı gorcen:):) lakap taktık esımle onlara bızım aldıgımız eczanedekıne cakal karlos dıyoz:):) hastanede pesımızde gezıyo ya:)
slm.hoşgeldin
Arkadaşlar bu halsizlik ne zaman biter tamamen? Lütfen biri cevap versin.
Bir şeyler yemek zorunda olmasam yataktan çıkasım yok.
Kendimi hasta gibi hissediyorum artık.
Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim çok ağır geliyor bana.
Arkadaşlar bu halsizlik ne zaman biter tamamen? Lütfen biri cevap versin.
Bir şeyler yemek zorunda olmasam yataktan çıkasım yok.
Kendimi hasta gibi hissediyorum artık.
Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim çok ağır geliyor bana.
ıyı sen naslsın bakalım
sen de Allaha emanet ol canım.
benim yine midem bulandı ve çıkardım.yine ağzımda bir acılık var ne yapıcam ben yaaa
Allahım yardımcın olsunnn bünye meselesi yaa...kimiis böle kimiside hiçbişi hissetmiyor benm gibi:hulya:
yaa öyledir tabi....iltihaplı romatizma mı yoksa çeşit çeşit omurga bel((bnm kocamın belinde beli çok ağrıyor ((
hoşbulduk balım, iyiyim cok şükür.. geçmiş olsun canım ya eşlerinize, Allah daha beterini vermesin..
hoşbulduk balım, iyiyim cok şükür.. geçmiş olsun canım ya eşlerinize, Allah daha beterini vermesin..
hoşgeldin yaricana.s.
örgüler başladımı?ben daha başlamadım yazın sıvağın da da ne zevkli olur ama bişiler örmek dimikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?