2010 Ekim Anneleri

onu diycektim cnmcm çok pahalı yavv...zaten bu tür rahatsızlıklar öyle malesfe ...

evet. pahalı ama sıgortadan yararlanıyoruz yoksa alınmaz kı. bı gorsen eczacılar pesımıze dusuyo bızı gorunce trabzonda. cok kazanıyolar ya bu ılactan bı gorcen:):) lakap taktık esımle onlara bızım aldıgımız eczanedekıne cakal karlos dıyoz:):) hastanede pesımızde gezıyo ya:)

Arkadaşlar bu halsizlik ne zaman biter tamamen? Lütfen biri cevap versin.
Bir şeyler yemek zorunda olmasam yataktan çıkasım yok.
Kendimi hasta gibi hissediyorum artık.
Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim çok ağır geliyor bana.

yaa öyledir tabi....iltihaplı romatizma mı yoksa çeşit çeşit omurga bel((bnm kocamın belinde beli çok ağrıyor((

3.ay dolunca biter denio ama.inş.biter

Allahım yardımcın olsunnn bünye meselesi yaa...kimiis böle kimiside hiçbişi hissetmiyor benm gibi:hulya:

yaa öyledir tabi....iltihaplı romatizma mı yoksa çeşit çeşit omurga bel((bnm kocamın belinde beli çok ağrıyor((

iltihaplı romatızma galıba. esımın belı agrıyo bacagına vuruyo agrısı. askerdeyken doktora gıtmıstı ılk orda verdıler ona bu ıgneyı. 5 ay askerlık yaptı askerlık bıtınce ıgneyı bıraktı yıne agrısı oldu. burda gıttı aynı ıgneyı verdıler. askerdeyken gıttıgı doktor 1 yıl kullan gecer demıstı ama sımdıkı doktoru omur boyu kullanıcaksın dedı malesef. bıde bı hap verıyo ıgnenın yan etkısı olamması ıcın.

örgüler başladımı?ben daha başlamadım yazın sıvağın da da ne zevkli olur ama bişiler örmek dimikaydirigubbakcemile3

ya ya sorma:))))))valla çok isterim ama tığ işini biliyorum bi ama nette baktım hiç açıklamalı yok yaa görüncede çıkaramam ki örnekohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…