kızlar evin yolunu yeni bulabildim sabah 9 dan beri hastane çarşı pazar gezdim.bebeiş gayet iyi ense kalınlığı 1.3 boyu 6.5 cm olmuş.cinsiyetini anca bir ay sonra netleşir dedi doktorum.kendime bir kaç kıyafet aldım bebek kıyafetlerinede baktım ama cinsiyeti belli olmayınca almadım.halsizliği ve bulantısı olan arkadaşlar biraz daha dayanın bende ne zaman geçeçek diyordum 13 haftalık oldum çok çok azaldı neredeyse kalmadı.3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçiyor.
biz sennle aynıyız canım.geçti benm sennde geçer umarım en kısa zamanda.cinsiyetle ilgili bişi dedimi dr un
canım ben sebzeyle besleniodum resmen.şimdi hiç yemek istemiyorum ıspanak falan.balık yemek istemiyorum.yaz sebzeleri çıksa da diyorum onlar farklı gelcek en azından.ilk 3 ay bbek için endşelenme o senn bünyende ne varsa alıo zaten
ben geldimkızlar biizm kuşlar yumurtayı ikilemiş ay ne hoş hehehe benimi bekliodu hayvanlar ne heheh
ben geldimkızlar biizm kuşlar yumurtayı ikilemiş ay ne hoş hehehe benimi bekliodu hayvanlar ne heheh
ya ya sorma:))))))valla çok isterim ama tığ işini biliyorum bi ama nette baktım hiç açıklamalı yok yaa görüncede çıkaramam ki örnekohaoldumsmile
ah bir bilsen ne kadar kötü hissettiğimi.ağzımda sürekli bi acılık.canın yemek görmek istemiyor ama bebeğin için beslenmen lazım.bebeğimi görmek onun varlığı zaten beni tek rahatlatan.okuldayız öğrenci var veli var ben sürekli bulantı yaşıyorum.konuşurken midem bulanıyo ama benim işim konuşmakla oluyo.neyse geçecek inşaallah.:Saruboceq:
yarican msne gelsene bi biş dicem
hoşgeldin cnmcm iki manislaı vr burda manislaılar sizi aklinialirimsmile
olsun boşver bi ören çıkar muhakkakkaydirigubbakcemile3bende sora sora örebilirim ancak.bakalım
kızlar evin yolunu yeni bulabildim sabah 9 dan beri hastane çarşı pazar gezdim.bebeiş gayet iyi ense kalınlığı 1.3 boyu 6.5 cm olmuş.cinsiyetini anca bir ay sonra netleşir dedi doktorum.kendime bir kaç kıyafet aldım bebek kıyafetlerinede baktım ama cinsiyeti belli olmayınca almadım.halsizliği ve bulantısı olan arkadaşlar biraz daha dayanın bende ne zaman geçeçek diyordum 13 haftalık oldum çok çok azaldı neredeyse kalmadı.3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçiyor.
eveet, biz tanıstık bile :))
dudu, gececek inş canım. bende 14.haftadayım baya azaldı. midem bulandıgı zaman pencereye cıkıyorum hemen temiz hava iyi geliyo, tavsiye ederim..
yüzyüzemi yesinler sizi
inşaallah .benim pencere hep açık ama...
hoşgeldin cnmcm iki manislaı vr burda manislaılar sizi aklinialirimsmile
dudu ayva yi dene canim gercekdennn yanindan ayirmaa .. cunku cok yardimi oluyorr bakk beni dinle ve ayvayi dene... benim her dk agzimda...
dudu ayva yi dene canim gercekdennn yanindan ayirmaa .. cunku cok yardimi oluyorr bakk beni dinle ve ayvayi dene... benim her dk agzimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?